Šta je novo?

Starcraft 2 -Heart Of The Swarm (HOTS)

fingon82

Čuven
Učlanjen(a)
17.05.2009
Poena
585
http://us.blizzard.com/en-us/games/hots/

Krajnje je vreme da igra dobije svoju temu. Beta testiranje je odavno u toku, dosta ljudi je dobilo beta kljuceve, pa bi mogli ovde da se jave da razmenjujemo utiske, testiramo igru i tome slicno :)

Prilozi

• HotS_Logo2.jpg
    HotS_Logo2.jpg
    350.9 KB · Pregleda: 148
Poslednja izmena:
Upravo videh vest da prosiruju betu, ko je do 18. decembra vec narucio HOTS odmah dobija beta pristup. Ko je narucio posle 18. decembra dobice pristup beti u narednim nedeljama.

Danas sam dobio beta key od Computerlanda. Ne znam da li se jos njih prijavilo, ali akcija je delovala prilicno opsirno. Kome je stalo do beta kljuca, neka vidi da li se jos dele kodovi

Za početak treba napisati ime igre pravilno. Dakle zove se Heart of the Sworm a ne HeartH

Gledam 10 sekundi sta si hteo napisati (shvatam da je lose napisan naslov), ali jedva sam primetio da je crveno slovo H na kraju a ne neka ikonica koja je greskom iz neke kombinacije karaktera izasla :D

Za početak treba napisati ime igre pravilno. Dakle zove se Heart of the Sworm a ne HeartH

Ne, ne zove se. Zove se Heart of the Swarm. On je verovatno pogresio zato sto je lik koji je pisao recenziju za bench izgresio kroz ceo clanak, a zasto si ti pogresio, to ne znam :p.

^
:D
*** kad nismo Englezi!Ajde da vidim njih da napisu to na srpskom!

Poslednja izmena:
Ja stalno gresim Sworn umesto Swarm, jer je "sworn" jako cesto koriscena rec ;)

Koja ima potpuno drugacije znacanje od reci swarm.

Bitno da je 1 poruka u celoj temi on-topic :D

Ja sam dobio beta ključ od Games-a i imam jedan ključ viška, pa ko mi se prvi javi na PM dobiće ga. :)
U narednim danima ću napisati i opširnije utiske, kad odigram još nekoliko partija. Do sada sam prvi put u ovoj beti sreo skytoss strategiju, izgledaju lepo air bitke, i taj lik me oduvao. Reaperi se koriste masovno i zanimljivi su za *******ciju. Ljudi uglavnom pokušavaju neke zanimljive stvari, retko ko igra standardno, masovno se koriste nove jedinice...

Jel' samo MP moze i dalje da se igra?

Ako misliš da li može kampanja, ne može, niti će moći pre izlaska, a što se tiče vs AI, to ću proveriti.

Nisam igrao vec skoro godinu dana SC2 i sad krenuo betu, svaku partiju gubim, bes ti ovo, ovo ili ne igraj ili samo teski nolife.
Kakvih manijaka ima na battlenetu, to nema nigde drugde.

^^ jeste, brutalno je, moras mnogo, mnogo da vezbas, bez par sati dnevno, i ne pomisljaj. bolje igraj dotu :)

Ma jok igracu sa ortacima kad izadje full verzija. Nemam ja vremena da nolifeujem sa nekom igrom po 5-10h. Jedva odvojim i po 1h za gaming.

Marko, nije baš tako. :)
Zavisi šta ti je cilj. Ako misliš da budes master, naravno da treba igrati minimum 3-4 sata dnevno, ali ako se samo zabavljaš kao ja (top silver wol, gold hots), dovoljno ti je i sat vremena, i to ne svaki dan.
Ali da igra ne prašta, to stoji.

Ako misliš da li može kampanja, ne može, niti će moći pre izlaska, a što se tiče vs AI, to ću proveriti.

Kampanju sam mislio naravno :) Mene to jedino i zanima, kad sam probao da igram MP, kao da sam gledao neki film, ja se maltene nista nisam pitao :D (toliko slabo igram :))

Pa da, SP i MP su dva sveta, pogotovo kad se uzme u obzir da je game speed u kampanji po defaultu sporiji nego na ladderu.

Izlazi nov balance patch, terran igraci ce biti jako srecni, posto su bili dugo maltretirani od strane protossa i zergova :) izmedju ostalog, siege tenkovi vise ne traze istrazivanje za siege mode, mp ce biti iz korena promenjen samo tim potezom

Tenkovi su ionako bili OP, samo im jos to fali :) Da su hteli da imaju bolje terrane, trebalo je nesto drugo ;)

Po meni su Terrani toliko slabiji da je ovo smesno. Ako su protivnici Protossi ili Zergovi poraz je jako izvestan, osim ako nista majstor za harsment.
Uglavnom air jedinice zergova i protosa su toliko superiornije da je ovo komedija.
Jedan lik npr me je smarao 10min sa 3,4 tempesa, ja napravim 4,5 vikinga, krenem na njega, ma pokida me glatko. Na kraju dok nisam napravio 15kom vikinga nisam mogao da ga oteram. Prejaka jedinica za bedni teran air.
Igram 2 na 2 samo, naravno tu zavisi s kim igras, dovoljno da te ne isprati na 5sek i cao zdravo partija.
Da se ja pitam izbacio bi par jedinica na svim stranama, ubacio neke druge i igra bi bila daleko bolja.

Svako da se pita bi nesto drugacije izmenio :)
Tempest i nije pravljen da moze maltene 1-1 da ga viking prebije ;) Pa ni 2-1. Ipak je dosta skuplja jedinica i 6 foods jede (ako nisu menjali, davno sam gledao :D)

Svako da se pita bi nesto drugacije izmenio :)
Tempest i nije pravljen da moze maltene 1-1 da ga viking prebije ;) Pa ni 2-1. Ipak je dosta skuplja jedinica i 6 foods jede (ako nisu menjali, davno sam gledao :D)

Kakvi siege tenkovi. Niko nece ni doci do fabrike sa early reaperima! Svaki mec protiv terana ce biti smjesan tj. Kratak. Sta zerg da radi kad mu brzi reaper udje u bazu?? Ling ga ne moze stici, jedna kraljica.... ne da je op nego je broken totalno. Da ne spominjem ravena! Sta zerg ima? Niko ne koristi nove jedinice, pored infestora nema mjesta za abduct i ako ste micro majstor... na sve to cete stici da swarmujete... right!

Protosi tu i tamo sa tim tempestima ali tome se staje u kraj... morace puno da porade na balansu.

Obavezno pogledajte, mnogo je dobro :)

Ovo što je u beti danas, što se balance-a tiče, verovatno nikakve veze neće imati sa finalnim multiplayer balance-om. Reaperi su svakako prejaki, a i airtoss kida, igram HotS samo iz zezanja i da probam nove stvari, a držim se još uvek WoL za neki ozbiljniji laddering.

Vrh Dno