Šta je novo?

Stara P2 ploca ?

MK

Čuven
Učlanjen(a)
08.11.2002
Poena
609
Imam staru P2 masinu, na koju bih stavio procesor od 450mhz (4.5 x100).
Ploca je LX i sada je u njoj 233 mhz (66x3.5). Ploca ima 100mhz magistralu. Cuo sam da navodno te prve P2 ploce ne rade bas dobro na 100mhz, i da se desava da otkazu, da li je to tacno?

Takodje, da li smem da stavim graficku karticu radeon 9200, u tu plocu?
pozdrav

ako je to ova ploca
http://global.aopen.com.tw/products/mb/ax6bc.htm
onda nije lx vec bx
i tu ce da radi 450mhz
e sad...9200 bas i ne bih stavljao u tu plocu jer sam imao priliku da prisustvujem spaljivanju ati 7000 na slicnoj gigabyte ploci

frogman je napisao(la):
9200 kartica ce raditi na toj maticnoj ploci ali neces moci ni blizu iskoristiti njene perfomanse

Koje su bas onako vrhunske :d
Salu na stranu, na ploce tog tipa bodi SAMO i SAMO NVidiu. Novije ili starije, nebitno, posto cak i 5900 hoce da radi(u PCI rezimu i ako ti se posreci kao AGP1x), provereno.
Max sto ima smisla ti je neki GF1, i ako imas srece da proradi GF2MX400/GTS/isl. GF4MX440 stavljaj ako ti stvarno treba dobar TV-out.

Da, ipak je BX, i max. magistrala je 100mhz.
ne znam gde sam procitao to da ploce koje imaju max. 100mhz, nije preporucljivo stavljati procesor koji radi na 100mhz, jer mogu da izgore, da li ima istine u tome?
nisam u toku sa ovim pa hocu da proverim
pozdrav

nema tu trunke istine

Pa od te ploce mozes da napravis solidnu divx masinu nevidm zasta bi je jos koristio osim za muziku ili filmove za igrice je malo slaba..

Vrh Dno