Šta je novo?

Star Wars: The Force Unleashed 2

nex999

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
20.10.2004
Poena
985
Moja oprema  
CPU & Cooler
Core i9 14900KF*Noctua NH-D15
Matična ploča
MSI MAG Z790 Tomahawk WiFi
RAM
Corsair Vengeance DDR5 64GB 6400MHz
GPU
Asus TUF RTX4090
Storage
2x 2TB Samsung 990 PRO NVMe M.2
PSU
Corsair HX1500i
Kućište
NZXT H7 Flow
Monitor
LG Ultragear 27GS95QE-B, LG CX
i4ijo1.jpg

LucasArts has at long last confirmed the platforms for Star Wars: The Force Unleashed II, revealing it will be released for PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii and Nintendo DS.

Dual-wielding lightsabers and "all-new devastating Force powers" including "the deceptive Mind Trick, which turns enemies against their allies," are promised. 'Starkiller' will be searching for his lady love while dodging Darth Vader, who "is attempting to clone his former apprentice in an attempt to create the Ultimate Sith warrior."

Developed and published by LucasArts, The Force Unleashed 2 is due on October 26.

Izvor

Znaci ziv je :d

Nije ziv, nego je kloniran. Ali se i dalje seca poneceg iz prvog dela igre i opet krece u fight protiv imperije.

Ma za ovog Staršabana je Kajl Katarn izmislio silu :d

Nije ziv, nego je kloniran. Ali se i dalje seca poneceg iz prvog dela igre i opet krece u fight protiv imperije.

'Starkiller' will be searching for his lady love while dodging Darth Vader, who "is attempting to clone his former apprentice in an attempt to create the Ultimate Sith warrior."

Sad me ovo zbunjuje. Jel je to Starkiller ziv pa bezi od Vejdera i svojih klonova ili klon Starkillera bezi od Vejdera i svojih klonova :p

Nesto kao da povrati svoj identitet :p

[YOUTUBE]3Cy6t9gh2-s[/YOUTUBE]

Vader ga klonirao, Starkiller i dalje ima flashbackove na njegov prosli zivot, krece u misiju da spase Juno Eclipse koja je osudjena na smrt. To je pocetak igre. Za dalje se nezna.

[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/aufG6i8e-js&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/aufG6i8e-js&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Bash sam jutros gledao ovaj trejler - VRH! :p
Eh, da je bilo ovako u filmovima ili da bar naprave film na ovu foru...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ocu ja da budem ovakav :D :d:d:d

Što se priče tiče trailer je na početku "malo" glup. Zašto bi Vader nekoga za koga je znao koliko je moćan ostavio da ga ubiju tupi clone truperi? Znamo da je Vader nije bio toliko glup :D znači jedini je logični zaključak da je namerno hteo da ovaj pobegne :trust:

Što se priče tiče trailer je na početku "malo" glup. Zašto bi Vader nekoga za koga je znao koliko je moćan ostavio da ga ubiju tupi clone truperi? Znamo da je Vader nije bio toliko glup :D znači jedini je logični zaključak da je namerno hteo da ovaj pobegne :trust:

a mozda je taj princip uspevao kod ranijih klonova :)
anyway, jedva cekam ovaj naslov, prvi deo je pored svih mana bio fenomenalna igra, i ocekujem da ce taj osecaj Sile podici na visi nivo u ovom delu

Odlicno deluje, jos sam se iznenadio kad sam video da je glas i lik glavnom akteru dao jedan od likova iz prve dve sezone battlestar galactie :D

Ja sam i dalje ubedjen da je ovaj glavni lik iz prvog dela ipak nekako preziveo...i da, posto nije mogao da ga kontrolise, Vader odbacio i klonirao. Jer kako to da su svi oni klonovi jos u nekoj ranoj fazi, a on jedan jedini normalan :trust:

E sad Vader je mozda postao malo "sentimentalan", pa je ipak hteo da mu pruzi neku sansu da pobegne (ipak je on njegov prvi apprentice :D)..ono kao ako si toliko dobar da prezivis sve ovo idi...a u q*ac :d

Walkthrough kroz prvi nivo sa PAX-a.

[youtube]mqUKy7QosiQ[/youtube]

[youtube]PgDIBbXiHr4[/youtube]

Izlazi sledeće nedelje :)

ovo nece da ima single player, jel tako?

I SP traje oko 5 sati, na žalost...

a odkud ti tako glupa ideja da ova igra nece da ima sp? naravno da ima jer se igra samo sastoji od toga!

negde sam procitao da ce nova igra iz sw seriala biti samo on line ali to ocigledno nije ova igra...i dobro je jer igram samo single. :d

Poslednja izmena:
Cak i ta online igra ce potencijalno imati SP kampanju ;) (opste poznata kao kotor 3)

Prvi deo i nije bio neka igra, recimo Darksidrs je daleko interesantniji nego sto je bio prvi SWFU. Ides i lomis, bez ikakavog daljenjeg uplitanja. Ovamo bar imas zagonatke koje su simpaticne za razliku od spektakularnog unistavanja do besvesti. Iako sam obozavalac SW fransize...dzaba, dosadi posle par sati gameplaya. Za kotor sam mnogo zainteresovaniji da ima single.

Poslednja izmena:
A odakle vam ideja da ce Old Republic imati single? :) Bioware jeste najavio da ce igra biti izuzetno friendly prema ljubiteljima single playera i da ce vecina igre i moci da se predje solo uz pomoc NPC kompanjona, ali je ipak u pitanju MMORPG - dakle, konstantna internet konekcija ce biti potrebna i igrace se na dedicated serverima sa jos hiljadama i hiljadama drugih igraca.

Nazad
Vrh Dno