Šta je novo?

Star Wars Next Gen ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
***, ono ni Yoda nije radio. Sila, sila i jos malo sile za kraj. :)

Ovo je neka najava za igru??Ako jeste onda jedva cekam :D
Ma radili su i jos gore stvari, samo nije prikazano u filmovima... :)

Ovo izgleda mnogo dobro... Hoce li to biti KOTOR 3 (nadam se)? :)

Tesko da ce biti KotOR 3, imperijalni vojnici su u filmu... Ali trojka bi zaista bila zanimljiva, ako bi se nadovezala na dvojku

Mda, definitivno ne Kotor3. Po izgledu oklopa na imperijalnim vojnicima, reklo bi se da ce radnja biti smestena negde u periodu oko III-IV epizode (filma).

Poslednja izmena:
I po gejmpleju nije kotor definitivno, ali je akcija iz treceg lica... joj sto volim to + imaju force i lightsabere :D postoji li neka najava??

Pozdravljam novi Jedi Outcast,ako tako bude...

Igra se ustvari zove Star Wars: Force Unleashed i izlazi za PS3 i xbox360 koliko sam usput uspeo da vidim, valjda ce i za PC??
Prva igra u toj next gen tehnologiji je Indiana Jones.

Poslednja izmena:
sta je zapravo next gen tehnologija?

Pretpostavio sam i ja da nece biti KOTOR 3 ali pustite me da se nadam :)

Nema sanse da bude Kotor. Ko je video trejler za next gen Bioware-ovu igru za Xbox360 (odlican RPG ali dosta lici na KOTOR), zna da ljudi ne menjaju proverenu koncepciju. Ovo moze da bude samo novi Jedi Knight, na nekom novom engine-u (za sad mi vise lici na U3 ili HL2 nego na neko izdanje Doom III masine, ali video je low res). Uglavnom, nece skoro, ali kad god izadje, mora da bude hit. Nadam se da su sada radnju postavili u vreme prequela, možda kada je Katarn-ov otac (Max Katarn :D), bio živ...

G!!! je napisao(la):
sta je zapravo next gen tehnologija?

"Next-gen" je skracenica od "next generation" i uglavnom se odnosi na nadolazecu novu tehnologiju, u ovom slucaju na konzole tj. X360 i PS3 (i mozda eventualno Wii). Inace, po stranim forumima hardcore PC igraci cesto koriste ovaj termin derogativno kao opis previshe simplifikovanih igara. :D

Izgleda do jaja! :p
Mogao bih da opichim ovakav Jedi Knight. A Kotor3 mora da bude kad-tad, nadam se da nece dugo chekati...

@byMaX
i ja mislim da je u tom vremenu zbog boje oklopa stormtrupera i njihovih glasova koji nisu od klonova.

odmah ispod snimka, komentari :d

Are any of you over the age of 12? Let me spell it out for you *****s - that is a demo of what they can do with their NEW physics engine, Digital Molecular Matte or DMM. It's a a PRE-RENDER made in 3D Studio NOT real-time footage. The YouTube generation...

Like people have been trying to tell you guys. . .This is NOT coming out. It's a preview of what they CAN do with their new technology. It's not a real game. . .it's basically LucasArts showing off what's POSSIBLE for future games.

zerbah je napisao(la):
Izgleda do jaja! :p
Mogao bih da opichim ovakav Jedi Knight. A Kotor3 mora da bude kad-tad, nadam se da nece dugo chekati...

Bilo bi sjajno kada bi izasao bar sledece godine i nadovezivao se na Kotor 2. Kotoru samo fali bolja grafika i eventualno da se stavi vise akcenat na powers umesto na blisku borbu...

cekajte imamo vec next gen konzolu ali ne i next gen igre... sad sta god da se pojavi da ce izaci je next gen, zvuci tupavo, ali to je cist marketing pa i recimo d3 je bio nex gen kad smo pikali q3 recimo... kakva fama oko nekog naziva kao sto je 'next gen' ... blah.. i na kraju nije ni next gen vec prerender demo mogucnosti... kakav je ovo hype boze mili...

This title was shown at E3 2006 as a demo for a breakthrough next-gen Star Wars title, but little else is known about what the game is and will be.

Jos uvek nije nista ali bice...

G!!! to je u ovom slucaju samo zato sto je SW naslov....

Jedi Outcast u novom ruhu - njam njam :d .
Nikad mi nije bilo jasno zasto nisu izbacili nastavak po meni najbolje
fransize u SW univerzumu :wall: .

Uuuuu kako je bio dobar Jedi Outcast.......
Kako bi bilo dobro da izadje nastavak a jos da izgleda ovako:zgran:

"This video has been removed at the request of copyright owner Lucasfilm because its content was used without permission"...

ebi ga

Da li neko može negde da 'okači'?

Poslednja izmena:
Nisam znao gde drugde da okacim ovaj bullshit, a nisam hteo da otvaram novu temu

http://pc.ign.com/articles/873/873303p1.html

No Force Unleashed for PC
LucasArts producer explains why there's no upcoming PC version of Star Wars game.
by Jimmy Thang

May 12, 2008 - LucasArts, once a prominent PC gaming company, decided to develop Star Wars: The Force Unleashed on every major gaming platform except the PC. Cameron Suey, producer on the game, said the game is not coming to the PC because it was hard to develop a game that would satisfy both killer gaming rigs and outdated computers. The Force Unleashed takes place between Star Wars Episodes III and IV and puts players in the shoes of Darth Vader's secret apprentice and is due out in September for the PS3, Wii, DS, PSP, PS2, and Xbox 360. Suey elaborated why there will be no PC version of the game in an interview with Videogamer.com.

If LucasArts had delivered a PC version, it would have been based on the Xbox 360 and PS3 versions of the game, which feature new technologies that LucasArts has either licensed or helped to develop, such as the Euphoria for emotion-based character actions and Digital Molecular Matter for destructable materials.

"The PC being the gaming platform that it is, someone with a $4,000 high-end system would definitely be able to play the Euphoria, the DMM and really technical elements of the game. But someone with a low-end PC would have a watered down experience, they would have to turn all the settings down and it wouldn't be the same game," said Suey.

Suey believes that developing the game to reach a more mass market will hinder the potential of killer rigs. Therefore, no matter how you cut it, only "a select few people" can enjoy the game as it was intended.

While Suey said the team will continue to support the PC with future releases, he did cite the variance from low-end to high-end PCs as a bigger problem than it has been in the past. When asked if the game will ever come to the PC, Suey said there are currently no plans to bring the game over to the platform.

Jeah, ovaj crap je prilicno lepo docekan na raznim forumima.

Prema njima, PC koji bi mogao da tera taj njihov famozni endzin kosta 4000$, i posto to malo ljudi ima, nece da zrtvuju resurse i srozavaju kvalitet :D i smeta im jelte, raznovrsnost PC hardvera LoL

A vamo izbacuju verziju za Wii, DS, PSP, PS2? :d

Ko ih yebe...

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno