Šta je novo?

Star Wars Knights of the Force - mod (totalna konverzija Jedi Academy)

A sta fali tom Q3 endzinu? :) Tolika gomila igara je uradjena na njemu a mnoge su i izgledale veoma spektakularno svojevremeno.

From Wikipedia:
Quake III Arena or Quake 3, abbreviated as Q3A or Q3, is a multiplayer first-person shooter computer and video game released on December 2, 1999....

zar moram jos nesto da kazem?

-ako su vec hteli da obraduju ljubitelje Star Wars-a mogli su barem da promene engine u HL2 ili nesto slicno sto ce vratiti sjaj staroj igri. sve sto vidim da su uradili (btw nisam skinuo mod!) je gomila nivoa i low poly modela, kao da je igri to falilo...
btw mogao bi neko ko je skinuo mod nesto vise da kaze o novinama u gameplay-u i zbog cega je ovaj mod proglasen za naj mod 2006.:smash:

@klesk123

Da li si ti svestan da je Call of Duty 4 endzin baziran na Quake 3 endzinu? Jeste da je deeeeeebelo modifikovan, ali korene vuce od njega

kvalitet nivoa je prica za sebe nije ni cudo sto ih ima 50, da ovo vidim u igri prvo sto mi pada na pamet je da mi je graficka crkla...
bscap011ig0.jpg

Kakav si smarac :) nepevani :)
Da je ljudima u ovoj temi bitna grafika niko ne bi ni postovao link ka ovome. Niko cak ne bi ni spomenuo, recimo, onaj Freespace 2 mod... nije sve u grafici ima nesto i u igrivosti i zanimljivosti al to je tesko objasniti Kriza populaciji :D

Ja jos uvek igram ST Birth of the Federation iz '97. :D

A opet treba ljude pohvaliti za ovoliko cimanje oko moda. Vecina ljudi ovde misli, jer su pretezno suvi hardwearsi da je napraviti igru, isto kao i sklepati pumpu za vodu. Treba ti malo lima, malo celika, malo srafova dve zice i PRESTO! Od ideje do finalnog proizvoda koji svi volimo i cenimo, ovi u Blizzardu su se pojeli ko mlad mesec xyz puta pa na stepen. :D

Ja bih samo voleo da se gosn Lucas opameti, plati licencu za crytekov engine, na primer, i da pomocu njega razvije novu ST igru, zvacemo je StarWars Ages of Jedi (ok, volim Age of Empires, so there :p). Mada bih je onda djavola igrao na ovoj konfiguraciji. :D
Ali zamislite koje bi to ludilo bilo... Joooooj... Da ti bude milina da sakatis, seces, force gripujes\pulujes\pusujes...

"Na ovaj kolac Tijosave da nas nataknes pa Bog da nas vidi!" Ceda Velja from Crni Gruja :D

Poslednja izmena:
Ja jos uvek igram ST Birth of the Federation iz '97. :D

Ja bih samo voleo da se gosn Lucas opameti, plati licencu za crytekov engine, na primer, i da pomocu njega razvije novu ST igru, zvacemo je StarWars Ages of Jedi (ok, volim Age of Empires, so there :p).

A zasto bi Lucas pravio ST igru? ;)

@Klesk123 Ne razumem ovoliku kuknjavu oko "lose grafike" Ne svidja ti se? Igraj Krizu, kupi konzolu pa igraj Force Unleashed kad izadje. Ja i dan danas igram Colonization, ne smeta mi sto su sprajtovi. Bas bih voleo da vidim kako to izgleda mod radjen u HL2 engine-u za igru koja je u Q3...

Lapsus, izvini. :D

Inace saznao sam da je ovaj mod PREVARA. Tj. da je lik banovan sa FileFronta itd itd, zato sto je trazio pare za nastavak. Kada su mu ljudi donirali on nije nastavio. Tako da... Za nas nema problema, ali u sustini samo da znate.

Evo par clanaka.
http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=185047
http://jediknight3.filefront.com/new..._JKFiles;36708
http://forums.filefront.com/sw-jk3-m...beggining.html
http://forums.filefront.com/sw-jk3-r...re-mudkip.html

Na ovo mi skrenuo paznju holodoc, sa CaForuma.

Bummer...

A mi koji ne pusimo, koja je kombinacija ?

@ klesk
Smesan si. Vidim da od tvoje inteligencije prshti forum! Ko je bre spominjao nase doniranje turcinu? Ko se ovde pali? Covek je postavio temu o modifikaciji, na kraju ispadne da je upola fake (upola, zato sto je part 1 tezak 1GB izbacen), a ti vristis o tome da smo nobovi i vredjas na svakom koraku. Drugo, igra je stara, ne mogu se ocekivati revolucionarni pomaci. Uostalom kod ove igre je bitna atmosfera i igrivost, a ne moderni efekti. Ako ti se ne svidja nemoj je igrati i gotovo, bolje nego da tupis ovde bezveznu diskusiju.

Ja sam uspeo skinuti i instalirati mod. Generalno gledano prilicno sam zadovoljan. Uzeo sam Darth Maul-a i pokrenuo SP campaign. Momentalno sam prepoznao kretanje lika i animacije, bas ko u filmu. To i gomila novih likova (svaki sa svojim nacinom igre) me navodi na zakljucak da mod bas i nije potpuni scam, odnosno dosta je truda tu ulozeno. Sta ce na kraju biti, videcemo, ali ja sam prilicno zadovoljan, s obzirom na to da sam Jedi Academy tek sada prvi put instalirao i probao.

Ako se ovaj deo oko doniranja odnos i na mene, iz P$ych0-ovog posta, nisam siguran ali da se ogradim. Mislio sam na to da kod nas transfer novca onLine nije toliko zaziveo, pa da se neko ne prevari. A koliko se secam nisam pozivao da se donira neki novac.
To sve pod uslovom da se to odnosilo na mene, u nekom obliku. :D

A ne kazem da je scam kada je vec okaceno za download. Skinuo sam MOD Deception i probao sam ga. Nivoi su strasno dobro odradjeni, glasovi likova ne toliko, ali oruzja i sve ostalo je iz same igre tako da je super. Cak ima i svoje cinematike. :)

Izlistao sam sve one linkove koje je sirNemanjapro postavio, i cak prelistao pola topica na Filefrontu.
LM, bilo je dosta postova o trojancima koji su bili u instalaciji mod-a. Ja sam poterao kod mene AVG, nista nije nasao. Cisto da pomenem.

@sirNemanjapro: Taj Deception mod je za Academy? Hajde baci link, sve sto sam izguglao mi vraca filefrontove stranice, i svaka koju otvorim je prazna...

Ako se ovaj deo oko doniranja odnos i na mene, iz P$ych0-ovog posta, nisam siguran ali da se ogradim. Mislio sam na to da kod nas transfer novca onLine nije toliko zaziveo, pa da se neko ne prevari. A koliko se secam nisam pozivao da se donira neki novac.
To sve pod uslovom da se to odnosilo na mene, u nekom obliku. :D

A ne kazem da je scam kada je vec okaceno za download. Skinuo sam MOD Deception i probao sam ga. Nivoi su strasno dobro odradjeni, glasovi likova ne toliko, ali oruzja i sve ostalo je iz same igre tako da je super. Cak ima i svoje cinematike. :)

Ne, ceo prvi deo posta se odnosio uglavnom na kleskove komentare. Vidim da je taj post na koji se konkretno odgovor odnosi obrisan, a on dobio temp. ban. Nadam se da ce se ohladiti u medjuvremenu.

@markosmi
Da, citao sam na moddb komentare o nekom trojancu u instalaciji. NOD32 nije nista pronasao (skenirao sam instalaciju i bogami potrajalo je). Zbog toga sam bio skeptican i nisam instalirao onu activex komandu. Na kraju se ispostavilo da se odnosi na flash player i omogucava animacije u onim menijima za odabir misija.

Poslednja izmena:
Heh, vidis, zaboravih skroz da skeniram instalaciju activex-a. Posto ti nista ne verujem (citaj:radi paranoja), skeniracu i to kad se vrnem sa posla.

Heh, vidis, zaboravih skroz da skeniram instalaciju activex-a. Posto ti nista ne verujem (citaj:radi paranoja), skeniracu i to kad se vrnem sa posla.

Upravo sam izvrsio skeniranje c diska i celog KOTF foldera sa na najvecem stepenu osetljivosti (sa NOD32). Pronasao je cmdow.exe negde u KOTF folderu. Na netu sam citao da ovo nije virus, a funkcija mu je da sakriva commandprompt prozor dok se izvrsava neka aplikacija. NOD32 ga prepoznaje kao Win32 CMDOW.143 application. U svakom slucaju obrisao sam ga, a mod i dalje radi. Moguce da su oko ovoga dizali prasinu na forumima.

I kod mene je Avira pronašla samo taj fajl, ali mu je u objašnjenju napisala da nije virus.

Link za Deception > http://jediknight3.filefront.com/file/Deception;61873

Eh da to za taj CMD prozor. Kada pokrenete Deception, a verujem i svaki drugi mod pre loadovanja igrice izbaci cmd prozor. ;) Verovatno je zato na hide. Kazem ne osudjujem ja coveka zato sto je trazio pare, niti tvrdim da ima virusa, ali posle svega sto sam procitao, sacekacu da izadje finalna, ako ikad izadje. :(

@sirnemanjapro

Da li smetaju modovi jedan drugom ako ih ima vise.(Procitao sam negde da za KOTF to nije slucaj)
Konkretno kakvo je stanje sa tim Deception-om,posto nameravam da ga probam.
I jos jedno glupo pitanje: Da li mogu modovi da se uklone bez posledica na originalnu instalaciju?? Neki uninstall or something?

Poslednja izmena:
Mod, ovaj Deception se samo copy\paste u GameData folder i odatle se pokrece pomocu deception.bat. Verovatno tako i ostali. Sto bi znacilo da ne smeta nista.

Ja ne verujem sta citam sve ovde...

Ni ja.

Star Wars Racer nije bio los.

KoTOR 1 je zakon. I KoTOR 2 je zakon, samo sto su ga zbrzili pod pritiskom.

Battlefront 1 je igra koju i danas igram cesto. Battlefront 2 mi je bio bezveze.

Jedi Academy je bleda senka Jedi Knight 2: Jedi Outcast (Kyle Katarn + Jan Ors) koji sam nedavno ponovo odigrao.

U svakom slucaju ostaje da cekamo onaj ultimativni Star Wars - The Force Unleashed.

Poslednja izmena:
Ni ja.

Star Wars Racer nije bio los.

KoTOR 1 je zakon. I KoTOR 2 je zakon, samo sto su ga zbrzili pod pritiskom.

Battlefront 1 je igra koju i danas igram cesto. Battlefront 2 mi je bio bezveze.

Jedi Academy je bleda senka Jedi Knight 2: Jedi Outcast (Kyle Katarn + Jan Ors) koji sam nedavno ponovo odigrao.

U svakom slucaju ostaje da cekamo onaj ultimativni Star Wars - The Force Unleashed.

Ali Unleashed izlazi samo za konzole :wall:

Probah ovo.
Nije bas lepo igrati na MX 440, jer su modeli malo vise komplikovani, ali radi dobro. Igrivo je,ponekad maaaloo stucne.
Nego, druga stvar. Da li je to do mene ili su kod svih vecina misija zakljucane? mozda sam pokupio neku stariju verziju

Vrh Dno