- Učlanjen(a)
- 29.11.2006
- Poena
- 440
StarTrek Elite Force je radjena u Q3 endzinu. 
A sta fali tom Q3 endzinu?Tolika gomila igara je uradjena na njemu a mnoge su i izgledale veoma spektakularno svojevremeno.
A Carmagedon je jos zanimljiv nekome? Graficki vrh...
Ja jos uvek igram ST Birth of the Federation iz '97.
Ja bih samo voleo da se gosn Lucas opameti, plati licencu za crytekov engine, na primer, i da pomocu njega razvije novu ST igru, zvacemo je StarWars Ages of Jedi (ok, volim Age of Empires, so there).
Ako se ovaj deo oko doniranja odnos i na mene, iz P$ych0-ovog posta, nisam siguran ali da se ogradim. Mislio sam na to da kod nas transfer novca onLine nije toliko zaziveo, pa da se neko ne prevari. A koliko se secam nisam pozivao da se donira neki novac.
To sve pod uslovom da se to odnosilo na mene, u nekom obliku.
A ne kazem da je scam kada je vec okaceno za download. Skinuo sam MOD Deception i probao sam ga. Nivoi su strasno dobro odradjeni, glasovi likova ne toliko, ali oruzja i sve ostalo je iz same igre tako da je super. Cak ima i svoje cinematike.![]()
Heh, vidis, zaboravih skroz da skeniram instalaciju activex-a. Posto ti nista ne verujem (citaj:radi paranoja), skeniracu i to kad se vrnem sa posla.
Ja ne verujem sta citam sve ovde...
Ni ja.
Star Wars Racer nije bio los.
KoTOR 1 je zakon. I KoTOR 2 je zakon, samo sto su ga zbrzili pod pritiskom.
Battlefront 1 je igra koju i danas igram cesto. Battlefront 2 mi je bio bezveze.
Jedi Academy je bleda senka Jedi Knight 2: Jedi Outcast (Kyle Katarn + Jan Ors) koji sam nedavno ponovo odigrao.
U svakom slucaju ostaje da cekamo onaj ultimativni Star Wars - The Force Unleashed.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari