Šta je novo?

Star Wars Jedi: Survivor

Najoblja opcija je, po meni, uzeti mesec dana EA Play Pro, odigrati igru i onda otkazati pretplatu. To je 15e. Ionako sumnjam da ce vecina nas da je igra vise od jednom a i realno ce doci u standardni EA Play za godinu dana a on je obuhvacen vec sa GamePass-om.
EA play Pro je samo za pc, a pc igranje sam batalio pre neku godinu ,sad se igram samo na Series X a da čekam godinu dana neću. Ionako posle toga verovatno neću ništa više da kupujem do kraja godine , Diablo 4 će sigurno doći na GPU kad se završi MS/Akt.Blizz. saga a naravno i Starfield.

EA play Pro je samo za pc, a pc igranje sam batalio pre neku godinu ,sad se igram samo na Series X a da čekam godinu dana neću. Ionako posle toga verovatno neću ništa više da kupujem do kraja godine , Diablo 4 će sigurno doći na GPU kad se završi MS/Akt.Blizz. saga a naravno i Starfield.
Ok, ja kazem uopsteno za sve koji planiraju da igraju. Ipak verujem da u PC sekciji ce biti vise igraca.

Kažu da će ga podrzati samo nove generacije konzola i PC, znaci lagano može biti frke kao i na the last of us.

Zanima me da li na PS5 ima performance mode (60fps) ili je samo u 30fps.
Nisam jos odlucio da li da nabavljam za PC ili PS5?

^ vidicemo za koji dan kad izađe i krenu recenzije

S obzirom da je igra samo za nove konzole i pc , očekujem da će hardverska zahtevnost za pc biti značajna a i pitanje kakav će biti pc port. Osim za one sa top pc konfiguracijom mislim da je za ovo jedna od konzola najbolje rešenje.

Uostalom videćemo kad DF izbaci svoju analizu.

Bas su lose animacije karaktera. Kao da se klizaju po zemlji i lebde tik iznad zemlje.

Ovo je svakako demo verzija i dalje, tako da to nista ne mora da znaci

S obzirom da je igra samo za nove konzole i pc , očekujem da će hardverska zahtevnost za pc biti značajna a i pitanje kakav će biti pc port. Osim za one sa top pc konfiguracijom mislim da je za ovo jedna od konzola najbolje rešenje.

Uostalom videćemo kad DF izbaci svoju analizu.
A odkud ti to da ce ovo da bude port? Igra se upored razvija za pc, ps5 i xbox konzole.

Ovo je svakako demo verzija i dalje, tako da to nista ne mora da znaci
Demo verzija kad igra izlazi zvanično za 3 nedelje? To je što je, naravno biće patcheva da se ispeglaju stvari. Fallen Order nije bio baš sjajan kad se pojavio ni na konzolama, ni na pc-ju.

Cisto sumnjam da ce menjati animacije. Malo je ovo vremena do izlaska za tako velike promene. Bas bode oci, podseca me na jeftine naslove iz sredine 2000-ih, sve ostalo deluje ok.

Pa nije to nista u kamenu uklesano, videli smo koje sve overhaule igrice dobijaju apdejtom nakon mesec dana zbog reakcija javnosti.

Eto ti primer za to prokleto cucenje da pokupis item u Horizon Forbidden West-u, ja ga igrao day one i proklinjao sto svaki put mora da cucne da uzme nesto sa zemlje i da je tako 3x duze, posle mesec dana izbacili update gde su to ukinuli.
Za sve ove AAA naslove koji imaju ogroman finansijski potencijal nista nije nemoguce promeniti :)

Ok, ali s obzirom da postaje samo 2 strane ovog skromnog OT-a još od kad je igra najavljena mislim da niko neće praviti novi OT samo za verziju na konzolama, i ovaj je jedva živ.

Pa sta moze da se pise kada igra jos nije izasla, sve drugo je besmisleno pricati jer nema se na osnovu cega davati neki utisak a pisati na osnovu par youtube videa i kojekavih tekstova je prilicno nezahvalno.

Naprotiv misli na 8gb rama na karticama, to je zapoceo u last of us temi pa je sada presao ovde.

Tu piše neki minimum i Recommended za komp, ali nigde ne spominje rezoluciju i na koliko se FPS misli. Meni LoU radi na 60fps sa medium teksturama i 1080p i zauzima između 6 i 7 GB VRAM-a

Vrh Dno