Šta je novo?

Star Wars Episode 2

frostonja

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
12.02.2002
Poena
675
Moja oprema  
Laptop
Lenovo T490s
Tablet
iPad Pro 11"
Mobilni telefon
iPhone 11 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch series 4
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
da li neko ima bilo kakvu kopiju filma? neko je stavio na znanje da ima spider-mana na 3 CD-a (to sam nabavio) i Star wars ep. 2 (2 CD-a) ali toga vise nema. Stvarno zelim taj film. [email protected]

frostonja je napisao(la):
da li neko ima bilo kakvu kopiju filma?

Mislim da ima u svakom drugom bioskopu :)

Posto se DVD nece jos neko vreme pojaviti, kvalitetnu DivX kopiju neces naci. Na internetu kruzi nekoliko verzija, ali je kvalitet ocajan...

Uh mene je trailer opako izlozio, samo da odgledam prvi deo i odmah palim u darkwood.

Uu film je mloooogooo dobar.. nego samo su oni lici toliko smorili na premijeri da nemam rechi.. pa jache izvizdavanje nisam chuo:))
ali
YODA rulez.. woho woho woohooohoo:))

bolje da su samo pustili onaj spot sa preradom teme iz epizode 1. A sto je najgore ispred mene je bio onaj cilac sa porodicom koji je pravio ****** zbog tehnike ispred njega. cak je poceo da cupa kablove i da se svadja sa obezbedjenjem. zbog njih je sve kasnilo 15 minuta

bolje da su samo pustili onaj spot sa preradom teme iz epizode 1. A sto je najgore ispred mene je bio onaj cilac sa porodicom koji je pravio ****** zbog tehnike ispred njega. cak je poceo da cupa kablove i da se svadja sa obezbedjenjem. zbog njih je sve kasnilo 15 minuta

Jel znas mozda ko je obradio temu iz Episode I?
Ja sam samo video "neko/nesto" feat prototip - ime pesme :(

Pozdrav,
Bozza

Apendix na pricu o DVD-u i DivX-u...
George Lucas je izjavio da se DVD izdanje epizode 2, koje treba da se pojavi krajem godine, nece moci "pustati" u pc DVD plejerima. Tj. imace nekakvu zastitu. Zbog piraterije...
Vec su pocele debate oko toga, odakle mu takva smelost, kakva je to negativna selekcija, itd...
U svakom slucaju, zbog zakonskih zackoljica to ce mu biti mnogo teze da uradi za evropska (zona 2) izdanja. Mada ne i nemoguce.

likovi se zovu Prototip, valjda je to grupa. A u vezi ove zastite, to jos nije definitivno, a????????

likovi se zovu Prototip, valjda je to grupa. A u vezi ove zastite, to jos nije definitivno, a????????

Da, ti likovi jesu Prototip, interesuje me ciju su pesmu obradili?
Dakle u spotu lepo pise Neki izvodjac feat Prototip - ime pesme.
E ja od celog imena sam snimio sam feat prototip, :(
dakle treba mi ili izvodjac ili ime pesme ili oba. :)
Valjda ce "Episode II' skorije stici u Kragujevac. :D
Pozdrav,
Sasha

Napisacu ime na srpskom: Dzon Viliams. on je radio muziku za episodu 1 i 2 tj. preradjena je tema ( numera) iz ep.1 "Duel of the faiths".

Tooo! Hvala najlepse. :wave;
Setio sam se cim sam video ime. :)
(al mi je bilo tesko :D)
May the force be with You. :)
E sad odo da trazim odakle da skinem ovu pesmu?
Pozdrav,
Sasha

1.StarWars EP2 na 2 cd 352 x 240 fps29.97 .mpg 730 i 690 Mb
2.SpajderMan na 3 cd 480 x 576 fps25 .mpg 3 puta po 830 Mb
3.VanilaSky na 2 cd 640 x 352 fps 23.97 .avi
4.SkorpionKing na 2 cd III nastavak Mumije 352 x288 fps25 .mpg
5.Jason X na 2 cd 352 x 249 fps29.97 .mpg
6.13 Goust na 2cd
7.MisteriMan

U meduvremenu stigla je i nova verzija starwars EP2 na 3 cd po 830 mb u rezoluciji 480 x 576 25 fps sto je istog kvaliteta kao i spajdermen i LORT .

Posto vecinu citalaca sve to interesuje nek mise moderator ovog foruma javi na mail i ja cu ga pozvati da dodje sa svojim Hdd pa ce mo mu snimiti sve sto zeli ali izricito na hdd (nemam rezac CRKO !!)

[email protected]

boom

Za one koji su gledali film; Posto su oni klonovi ocigledna preteca troopera iz kasnijih epizoda, sa ortakom sam se dva sata posle filma raspravljao (da ne kazem svadjao) da li je onaj kancelar sto sada upravlja armijom buduci imperator? (ima dovoljno dobrih argumenata i da jeste i da nije).

Running Man je napisao(la):
Za one koji su gledali film; Posto su oni klonovi ocigledna preteca troopera iz kasnijih epizoda, sa ortakom sam se dva sata posle filma raspravljao (da ne kazem svadjao) da li je onaj kancelar sto sada upravlja armijom buduci imperator? (ima dovoljno dobrih argumenata i da jeste i da nije).

Jeste....mora da bude........

Kancelar Palpatine posle postaje Imperator Palpatine. Gadan neki tip. Ali film je mnogo dobar, oni vanzemaljci na vodenom svetu su fenomenalni.

Jedino sto su scene sa Anakinom i njegovom majkom kad umire ocajno odglumljene, a za onu patetiku i ljigu od ljubavnih scena sa Anakinom i Amidalom nemam reci:mad:

Jel zna neko gde mogu da skinem "Duel of the faiths" u toj tech-house obradjenoj varijanti za Episode 2?
Probao WinMX i nema vajde :(
Hvala unapred...

Xenon je napisao(la):
Kancelar Palpatine posle postaje Imperator Palpatine. Gadan neki tip. Ali film je mnogo dobar, oni vanzemaljci na vodenom svetu su fenomenalni.

A ko je onda onaj Dark Jedi iz epizode I i sad iz epizode II? I odkud onda kasnije imperatoru tj. kancelaru jedi powers, kad ih sada nema?

da li je onaj kancelar sto sada upravlja armijom buduci imperator? (ima dovoljno dobrih argumenata i da jeste i da nije).

Jeste, naravno, samo ostaje misterija kako toliki silni dzedaji koji stoje na 0.5m od njega (npr na kraju E1) ne provaljuju da je on Sith tj zlocest, nevaljao, zao, jednom recju - djubre.:D
U stvari, u E2 Yoda kaze nesto tipa da su oslabili 'with the Force' kad nisu osetili da je Dooku Sith, ali opet...

austin je napisao(la):
Jedino sto su scene sa Anakinom i njegovom majkom kad umire ocajno odglumljene, a za onu patetiku i ljigu od ljubavnih scena sa Anakinom i Amidalom nemam reci:mad:

Nije, bas je ql odglumljeno. :):D A za ljubavne scene... ipak je to bajka, i to nastavak filmova od pre 20+ godina, da je film sa takvim scenama tada snimljen, ne verujem da bi se iko oko toga bunio. :cool:

Uzgred, po svemu sto sam video na netu, nema bioskopske sale na svetu u kojoj ljudi nisu totalno poludeli prilikom Yodine LightSaber action scene :):):), i masovno je proglasavaju za najspektakularniju scenu u istoriji filma. :)

Vince Carter je napisao(la):
Uzgred, po svemu sto sam video na netu, nema bioskopske sale na svetu u kojoj ljudi nisu totalno poludeli prilikom Yodine LightSaber action scene :):):), i masovno je proglasavaju za najspektakularniju scenu u istoriji filma. :)

Najjacih 3 minuta u svih 5 epizoda (a verovatno i svih 6 :))

Vince Carter je napisao(la):
Jeste, naravno, samo ostaje misterija kako toliki silni dzedaji koji stoje na 0.5m od njega (npr na kraju E1) ne provaljuju da je on Sith tj zlocest, nevaljao, zao, jednom recju - djubre.:D
U stvari, u E2 Yoda kaze nesto tipa da su oslabili 'with the Force' kad nisu osetili da je Dooku Sith, ali opet...

Pa to mi je i najgluplje....Oni tj. Yoda kad je bio ispred Dooku-a rekao mu je da oseca da je prso u tamnu stranu, a pored onog kancelara su visili non-stop pa nisu nista osetili....

E da, a koja je onda poenta onih droida...Jel' to bio samo izgovor da napravi 10 puta jacu vojsku or what?

E da, a koja je onda poenta onih droida...Jel' to bio samo izgovor da napravi 10 puta jacu vojsku or what?

Pa da, to je deo njegovog starog 'cunning plan'-a. :)

EP1 je mlogo glup film. Nadam se da EP2 (josh nisam gled'o) ipak nije toliko losh!

jedino mi nije jasna cela prica vezana za armiju klonova:navodno ju je narucio dooku u ime dzedaja i republike , a kasnije kada se Yoda pojavio sa njegovim klonovima Dooku je kao iznenadjen otkud sada ta vojska , kao da nije nista znao o njoj (iako je on licno odgovoran za njeno stvaranje a njegov "main man" Fet licno je bio upleten u celu pricu i nadgledao pravljenje klonova). U pitanju je scena gde Dooku pita "kako su sakupili tu vojsku tako brzo" a Fet stoji sa strane i cuti ko zaliven u fazonu " I didn't do it , me know nothin' ,me stupido !?!:)"

Vrh Dno