Šta je novo?

Star Wars (by Visceral Games)

DeRadicci

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
04.08.2011
Poena
525

Concept Art:
z00ZuFw.jpg

qAkNOtR.jpg

XQhlofQ.jpg

Inace, u pitanju je igra koju su spomenuli pre mesec dana na E3 u njihovom klipu o nadolazecim Star Wars igrama. Ovo:

dYLP0AZ.gif

Fino, fino. Ali ja bih radije novi Jedi Knight u onom starom SW univerzumu sa macho likovima. A ne ovaj moderni, politicko korektni, sa zenskim herojima, feminiziranim muskim koji su mi svi odreda antipaticni. Ovaj lik mi se vec ne dopada a video sam ga samo s ledja kako hoda.

Edit: Ako moze bez Vejdera/Anakina. Kapiram ja da on nosi prodaju kao ubedljivo najpopularniji SW karakter ali ne mora bas u svaku corbu da se trpa.

Poslednja izmena:
Ma ne mogu prezaliti sto smo ostali bez KOTOR 3. A nece ga ni biti, jer su odbacili expanded universe pre 2014.

Slazem se za Vadera.

Odbacili su expanded da bi pravili njihov universe, dostojan Disney kanala.

a mislili smo da od prequel trilogije ne može gore ...

Pored svih danasnjih bespotrebnih remastera igara poput CoD 4 i Skyrima (relativno nove igre, ne vidim razlog za remaster). Niko da se seti bar remaster Kotora da napravi, sramota.
Kotor 3, samo pusti san.

Poslednja izmena:
Ti remasteri se prave prevashodno zbog konzola. A i zbog uzimanja keša. Ništa lakše nego remasterovati Skyrim, to ide očas posla. Da su neko i nešto, remasterovali bi Morrowind ili čak možda rebootovali Arenu ili Daggerfall. Ali lakše je prodavati prazne season passeve za Falloute po ni manje ni više nego 50 evra.

A oko tih franšiznih igara, ko zna ko tu drži licencu i na šta konkretno, nemojte takvim stvarima uopšte da se nadate. Obaška što meni hajp oko tog konzolnog RPG-a za Xbox u Star Wars skinu nikada nije bio jasan...

Poslednja izmena:
Upravo to i kazem, neki besmisleni remasteri se rade, a za neke igre koje bi trebalo da se rade.. nema ih nikako.
A koliko znam, Disney je pod ugovorom sa EA o kreiranju novih SW igrica.. pa tako je njihov DICE napravio Battlefront 3, Visceral pravi sad ovu, tako da i Bioware moze dobiti zadatak da napravi Kotor 3... tako da licenca nije problem.
Negde sam procitao da je Bioware dobio zadatak da napravi tu trecu igru ugovorom predvidjenu.. puno njih se nada da je to Kotor 3, ali sumnjam.

ne očekuj kotor upravo zbog autorskih prava za trenutni disneyverse. napraviće bioware dobru igru, tu nema sumnje, ali mora u njoj malo da izreklamiraju kajlo rena, i ostala hepi mil sr@nja.

bio sam maksimalno politički korektan u toj izjavi. bolje da ne znaš šta stvarno mislim o pomenutom "filmu".

Kako to mislite ostali smo bez Kotor 3, pa izašao je novembra 2007.

0iSAHHd.png

Nije, nego 20. decembra 2011. Dzabe je, ali retko ko hoce da proba.

Eeee, nekada davno postojao SW: Galaxies, uz Ultimu Online verovatno jedini iole ambiciozniji MMO. Njanjavi igrači i uprava su igru odveli u pravcu EQ/WoW blata iz koje nije izašla.

http://www.raphkoster.com/2015/04/16/a-jedi-saga/

Post-mortem članci od čoveka koji je radio na SWG i UO, pa koga zanima nek bači pogled.

Ne pricam o MMO kvalitetima doticne igre vec o igranju iste kao singleplejera. Najblize Kotoru sto covek moze da odigra. Nastavlja pricu sto je valjda glavni razlog zasto ljudi traze Kotor 3. Leba ne trazi ali mrzi ljude da probaju, ako ne cuju od petorice drugih da je to dobro.

Ne pricam o MMO kvalitetima doticne igre vec o igranju iste kao singleplejera. Najblize Kotoru sto covek moze da odigra. Nastavlja pricu sto je valjda glavni razlog zasto ljudi traze Kotor 3. Leba ne trazi ali mrzi ljude da probaju, ako ne cuju od petorice drugih da je to dobro.

Toliko o tome da gejmplej prodaje igru i da je dovoljno da igra bude dobro napravljena pa da se raščuje...

Swotor se više i ne može nazvati mmo-om. Od kada su počeli da izbacuju poglavlja od poslednje ekspanzija ona se od početka do kraja može odigrati kao sp. Levelovanje je brzo i ne obavezuje na saradnju sa drugim igračima ili grindovanje, već je dovoljno pratiti priču. Čak su i grindfest kvestovi sakriveni na default-u. Ne može se nazvati ni dobrim rpg-om, ali za one koji žele da isprate priču (a svaka klasa ima svoju) može poslužiti kao solidna avanturica...

Poslednja izmena:

Znam, Galaxies sam spomenuo čisto informisanja raje radi.

Ljudi koji traže Kotor 3 žele nastavak u duhu prethodnika, znači samo nečural singlplej, i kod zahtevnije publike, da na igri rade Obsidian i Avellone. A MMO koji je od nule dizajniran za skroz drugačije iskustvo a koji može da se igra i u singlu nije nikakva zamena za ril dil.

Poslednja izmena:

Upravljanje likom je ocaj zivi...ne znam zasto nisu odradili standardno upravljanje wsad za kretanje + mis za kameru kao u svim igrama 3. lica nego onako ******ski

Prva slika u spoileru...stavite svastike na zastave i kao da je neka WWII igrica u pitanju :)

Nabrzinu mi se to i učinilo,reko eo kako je sve to počelo :p

Neznam za vas al meni ovo izgleda dosta realno,ponajviše kako hoda ovi negativac

EA Shuts Down Visceral Games

Zakljucati temu.

An Update on the Visceral Star Wars Project

Our Visceral studio has been developing an action-adventure title set in the Star Wars universe. In its current form, it was shaping up to be a story-based, linear adventure game. Throughout the development process, we have been testing the game concept with players, listening to the feedback about what and how they want to play, and closely tracking fundamental shifts in the marketplace. It has become clear that to deliver an experience that players will want to come back to and enjoy for a long time to come, we needed to pivot the design. We will maintain the stunning visuals, authenticity in the Star Wars universe, and focus on bringing a Star Wars story to life. Importantly, we are shifting the game to be a broader experience that allows for more variety and player agency, leaning into the capabilities of our Frostbite engine and reimagining central elements of the game to give players a Star Wars adventure of greater depth and breadth to explore.

Slepci.

Ccc, dobri, stari EA moroni.
Zato ce Battlefront da izbacuju svake dve godine..

Koji smor :/
Nadam se da ce uspeti da se snadju naprave svoj studio i izbace neki spiritualni nastavak dead space-a.

pih ne da se perspektivnoj SP SW igri da izadje pa to ti je (rpg necemo dobiti nikada otprilike, jer dizni svoju novu fransizu sigurno nece usmeravati na mlade gikove, vec na sto sire i novije generacije)

mozemo se nadati naslovima za mobilne platforme, i konzole ofc mozda neki sandbox proceduralnu akcionu avanturu sa 4-player-coop-om koja implementira sve socijalne mreze radi lakseg povezivanja komjunitija :d

Mozda ce igra ipak nekkao "preziveti" i materijal biti sacuvan i kasnije izdan od strane nekog drugog studija i izdavaca.

Inace bilo bi zaista lepo kad bi dobili neku vrhunsku SP Star Wars igru , fokusiranu na pricu i SP kampanju (kao sto je svojevremeno bio KOTOR), mada iskreno vise bi zeleo jednu takvu igru smestenu u Star Trek univerzum ;)

A šta ne stave nek xy univerzum malko došminkaju drugčije,nalepe neke druge zastave,a ne ove koa od SW itd itd

Ako može Titov da radi kopi paste šta ne bi mogli i oni?

Nisi skontao. Napravice nesto drugo sto nece biti single player action-adventure igra kao sto je bilo planirano.

EA

Prilozi

• 22711951_10207917950745872_690731560_o.jpg
    22711951_10207917950745872_690731560_o.jpg
    87.6 KB · Pregleda: 133
Vrh Dno