Šta je novo?

Star Wars: Battlefront

izgleda da sam ja jedini kojem igra graficki izgleda prejeftino, sa onim plasticnim teksturama terena ugh

Definitivno, posto teksture i materijali izgledaju fenomenalno i verno su preneseni.

starwarsbattlefront2.png

21833212499_6f88aab77d_o.png

22007832382_53a5c1d4c5_o.png

21398961113_907bc3327e_o.png

620starwarsbattlefront2.png

9d34df8a4cee06fb27fd142b2adafb3f.jpg

Još 2 sata :D

Izbacuje mi poruku da ce beta startovati 9. oktobra?

ScreenShot022.jpg

Poslednja izmena:
Ko će ga znati, zavisi kako te server rasporedi. Ja se nadam da cu danas moći da igram, jer sam se bas naložio.

Baguje Origin...sad je ponovo 8.

1.jpg

I dalje origin brljavi

^ I meni isto ovo izbacuje!

A bas i nemam neku zelju da igram.

Tipično, veliko interesovanje, koje su znali da će da bude i svejedno ne radi.
Kao naše putare koje iznenadi sneg svake zime.

Igra ce se kod nas otkljucati u 17 ili 18h.

Isto, nema slobodnih servera, jedino moze SP.

825372d4cfd2475e39808d2a19cf1c4c.jpg

Polako, proradice, ovo je Beta ipak.

I kod mene proradilo , sve radi bez problema . Na prvi pogled jako dobro odradjeno , verovatno ce pasti i preorder

Ova igra je vrh :)

Predjoh ovaj survival lagano, mnogo je dobro odrađena igra.

Meni ovo bezveze!Brzo kao CoD,male mape,brz spavn ali se i brzo gine.Probao obe mape,ne znam koja je gora.Inace na medium (po defoltu) igra lepo klizi.

Lijepo izgleda, ništa revolucionarno, osvjetljenje odlicno, optimizacija super, mape repetativne i jednolicne bez objekata, od piju piju lasera mi vec muka, mehanika ok, animacije solidne, sadrzajno nema nista posebno cemu bi se vratio.

Cjelokupni gameplay uopste nije los, arkadno jeste ali ne nuzno lose.. mozda sto sam i ocekivao da bude prosjecna, i ako bude bogatija, objektiv modova i ubacenih vozila moze potencijalno biti zabave. Zavisi, ali po do sada vidjenom je veliki smor. Nakon jedne odradjene partije ti se vec izlazi.

Poslednja izmena:
Evo odigrah jedan game, bas mi se svidja nzm nekako dal mi je bf dosadio ili sta nemam pojma.
Igra radi kao sat i5 3350p i gtx 660 ti oc, auto na high, i lepo klizi, nisam merio ali onako po osecaju sigurno preko 60 fps bilo.

Preorderovao nikako ne bih, jednom sam to uradio i zeznuo se. Zašto? Zato što je ovo zemlja Srbija i koliko ljudi može da izdvoji 60 eura za igru. Kad bih ja mogao da nađem desetak ljudi koji bi to mogli i koji bi aktivno igrali, ne bih žalio para.

mehh nist spec jos jedna bf in space...

Kada sam zaigrao prvi put BF (o mom slucaju BC2) bio sam odusevljen i odmah sam se primio. Od ove igre imam vise glavobolju nego sto me je odusevila.

Preorderovao nikako ne bih, jednom sam to uradio i zeznuo se. Zašto? Zato što je ovo zemlja Srbija i koliko ljudi može da izdvoji 60 eura za igru. Kad bih ja mogao da nađem desetak ljudi koji bi to mogli i koji bi aktivno igrali, ne bih žalio para.

Nema potrebe da se ograničavaš na ljude odavde za mp, igraš sa strancima i nađeš ekipu koja ti najviše odgovara.

Meni kao i mnogima na forumu tamo vidim iskace crni ekran kad pokrenem igru. Negde ima problem kod mene cim vama radi i5 2320 + 8 gb ram +R9 270(novi drajveri) Win7 . Skidam sad win 7 service pack 1 nisam ni imao :) pa cemo videti. Greska je APPCRASH komp nije zaledjen.

Meni kao i mnogima na forumu tamo vidim iskace crni ekran kad pokrenem igru. Negde ima problem kod mene cim vama radi i5 2320 + 8 gb ram +R9 270(novi drajveri) Win7 . Skidam sad win 7 service pack 1 nisam ni imao :) pa cemo videti. Greska je APPCRASH komp nije zaledjen.

Kod mene je instalacija SP1 resila problem

Haha, svašta ću pročitati. SP1 je izašao pre 5 godina :D

Haha, svašta ću pročitati. SP1 je izašao pre 5 godina :D

Pa da kupih pre neki dan SSD instalirao cist win7 nisam nista update osim drajvera za grafu(arma i neke igre rade bez problema pa nisam imao potrebu). Pa eto da podelim evo vidis nekome je resilo problem pokretanja Battlefront-a :)

Vrh Dno