Najnoviji Star Trek film je sjajan u svakom pogledu, i priča i stara Star Trek atmosfera i na kraju tek efekti. Dešava se u alternativnom vremenskom razdoblju i zbog toga su mnoge stvari drugačije.
Well, ne baš. I ako se dešava u alternativnom vremenskom razdoblju, sve što se dogodilo u "orginalnom" vremenu se desilo.
Star Trek Online se dešava u originalnom vremenskom razdoblju, integrisan je i ovaj događaj u istoriju, ali se nije odigrao kao u alternativnom vremenu, tj. Vulkan je još uvek tu gde je.
Romulus je uništen.
I na kraju, Enterprise je meni od svih serijala najbolji jer prati sam početak istraživanja svemira i sve ono što se desilo pre priča koje mi poznajemo. Super su i zapleti i gluma + Jolene
Epic fail od serije. Jedine dve dobre epizode su ripoff TOSa.
Eto, čisto da prekinem bezrazložni niz pljuvanja bez pokrića.
ST ENT sucks. Da je valjao nečemu, opstao bi još 3 sezone. Iskreno, tek na početku treće sezone kreće nešto da se dešava, ali je sve to sasečeno kako bi se što pre "kompletiralo".
I pored toga što volim Bakulu, i ako sam u prvih pet minuta rekao "E, ovo će da bude dobro.", ispostavilo se da je flop. Njegov lik nema "X faktor" koji su imali svi drugi kapetani.
Plitka priča, plitki likovi, plot hole-ovi veličine nebeskih tela. Ja sam probao da ga pogledam ponovo i nisam mogao da izdržim tu količinu gluposti.
Wrd.
Enterprise je ekstra.Ali nisu trebali da roknu Tripa na kraju.
To je jedina "orginalna" i neočekivana stvar. Ubedljivo najgori su bili T'Pol, Sato i Reed. Ni Meywheter nije bolji, ali ajd da progledam kroz prste.
T'Pol je bila Vulkanka isto koliko i je Data bio Klingonac.
Sato je tako smarala, da kada naleti scena sa njom, ja privremeno skrenem pogled.
Reed je bio tako beživotan lik, da sam se prosto pitao da li može da formira neku grimasu na licu.
Preko sve te njihove "glume" išao je isforsiran i glup dijalog.
Ne znam sto vam Enterprise toliko smeta? Meni je ok - pokazuje prvi Warp 5 motor koji su ljudi imali, kako je krenulo svo to istrazivanje svemira. Pokazuje prvi susret sa Borgovima za koje je kriva TNG ekipa. Prosto pokazuje koliko su ljudi bili na samom startu i kako su brzo napredovali.
Ja sam Enterprise odgledao 2 puta i ok mi je - zao mi je Tripa na kraju ali avaj.
Poslednji ST me je smorio samo kad sam video Nokia telefon u kolima koje je Kirk vozio

To je bas smesno

Ali ostatak price - alternativna desavanja i prekid timeline-a su mi ok. Mozda su na taj nacin obesmislili ostatak ST franshize koja je vec izgradjena jer onda mnoga desavanja nemaju smisla (kako je Kirk sa posadom sleteo na Vulkan i vratio Spoka ako on ne postoji i tako dalje)...
Inace nisam jedino odgledao DS9 - nekako mi se ne dopada. Imam i onaj prvi prvi prvi StarTrek iz 60tih ako nekome treba ;D
Voyager nije los, ko nije gledao.
Aw, no. Zar i ti? Ko bi gledao film u kome se prati život lika koji svaki dan odlazi u Sajberdajn Industris i radi na Skajnetu. Boooring.
ST ENT i ST XI su flopovi i treba ih zaboraviti. Rodenberi je ostavio toliku zaostavštinu i toliko materijala, da malo bolji poznavalac STa može bez problema da bude "saradnik" na pisanju scenarija. Znamo šta može i kako može. Kada se uvodi nešto novo, onda se to isplanira, a ne hajde da probamo u ovoj epizodi, pa ako uhvati napisaćemo još jednu.