Označi ih sve sa tasterom 5 i onda izdaj komandu za warp.
Mada, to ne pomaže da ostanu u formaciji sa tobom, jednom kada već dođu na zadatu poziciju.
Ako ima protivnika u blizini, sami će krenuti u napad, ali ako ih nema, samo će stajati tako u mestu.
Ako neko zna kako im izdati komandu u stilu "follow me" (ili bilo šta slično) neka postuje.
Istina, postoji mogućnost da se zada kretanje ka određenom cilju biranjem svakog od brodova pojedinačno (tasteri 1-4) pa zadavanjem kretanja sa "F" (ili biranjem najbližeg cilja sa "space"), ali valjda postoji i neki jednostavniji način. Ne mogu da verujem da nikom od developera/testera to nije zasmetalo.
Kada ti je cela flota selektovana (pritisnes taster 5), pritisni Tab i otidji u tactical view (valjda se tako zove), klikom levog tastera po mapi zadajes naredjenje floti da ode tamo impulsnom brzinom, a klikom desnog tastera zadajes naradjenje da na zeljenu destinaciju odu warp brzinom. Ne moz' biti prostije od ovoga. Ovo funkcionise i za pojedine brodove (prvo tasteri od 1 do 4), i korisno je kad je jedan brod tesko ostecen, posaljes ga warpom malo dalje da izvrsi opravke.
Ljudi, ja mnogo volim star trek, ali morate shvatiti jednu cinjenicu...
"Star Trek" je mrtav i nista ga vise nece oziveti!
Reinstaliraj Windows, to sto si naveo nisu problemi sa igrom (imas sigurno neki program instaliran koji te zeza). Jedini problemi koje igra ima su da se ponekad misija loe ucita, ili ne moze da se resi, ali sto se tice interfejsa, nisam nasao ni jedan na netu. Mozda ti je stvarno zaglavljen alt.Razocarao sam se, zaista. Procitao sam read me, klokovao masinu na 3200, giga memorije naterao u dualchannel @400mhz, i podesavanja za graficku bacio na best preformance i dobio sam vrlo malo poboljsanja, da ne pricam o tome da sam je terao na 800x600 u LOW podesavanjima.
Ako su mogli NFS Carbon da naprave da svako moze da ga igra, i PES6, a nisu mogli STL, zaista sramota. Inace igrica je puna bugova, tastatura dobija neke cudne komande (pritisnes TAB baci te na desktop, pritisnes W otvori explorer... kao da je ALT uvek aktivno, a nije).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari