Šta je novo?

stand-alone DVB-C tjuner

Amon-Ra

Cenjen
Učlanjen(a)
24.04.2011
Poena
155
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7700x
Matična ploča
B650 Aorus AM5
RAM
2x16GB Kingston DDR5 @6000
GPU
MSI nVidia RTX 3090
Storage
Samsung 990 Evo
Monitor
LG C2 55", LG C3 42"
Tablet
iPad Mini 6th Gen (2021)
Mobilni telefon
iPhone 13 Pro Max 256GB
Pametni uređaji
Apple Watch SE
Pristup internetu
  1. Optički internet
Pozdravim svima ekipo. Pratim forum dosta dugo i dali ste mi do sada mnogo korisnih saveta, medjutim imam jedno pitanje. Imam kablovskog provajdera koji omogucava takozvano gledanje Digitalnih kanala bez placanja, ne svih, ali dobar deo. Ono sto mene interesuje jer moj LCD je jedan od Philipsovih modela koji nema isti, dali negde moze da se kupi taj neki DVB-C tjuner koji moze da prima taj signal i da se poveze televizor ? I kolika bi mu bila cena ? Isto tako da li taj resiver/tjuner moze da obradjuje MPEG-4 kompresiju ? Hvala Vam svima unapred na odgovorima.

Imas Ikom kablovsku, hoces digitalni osnovni paket za dzabe, tako reci :) . Kupovina standalone DVB-C risivera kod nas je malo teza, po prodavnicama nema nijedan koji radi samo tu svrhu. Obicno dolaze u kombinaciji sa satelitskim risiverima, kao azbox sa dvb-c modulom ili dreambox 800hd, ali oni su preskupi samo da bi ih koristio u tu svrhu. Inace ispod 200e sumnjam da ces bilo gde naci neki dvb-c standalone risiver, cak i ako narucis odnekud.

Google mi je izbacio nemacki sajt, pa ako hoces da vidis cisto kako se krecu cene i oznake modela http://www.idealo.de/preisvergleich/ProductCategory/4672.html

Poslednja izmena:
Nemam Ikom, nema njih u Novom Sadu :) KDS je ili tako nesto, uglavnom prilicno los provajder ciji ni Info-kanal nemam koliko sam pretrazivao programe. A polovno mozda ? Gde bih mozda trebao da pogledam u tom slucaju ? Hvala Gizmor :)

Nazad
Vrh Dno