Šta je novo?

Stampac ne radi pod SP2?

dok

Slavan
Učlanjen(a)
29.11.2005
Poena
319
Juce sam posle duzeg vremena reinstalirao windows i stavio sam neku verziju sa integrisanim SP2.Sve rdi dobro osim stampaca koji ne radi nikako.Stampac je kupljen odavno(lexmark Z12) a instalirao sam mu i najnovije drajvere sa neta.Ima li nade da proradi?

Pa mogli bih ti pomoci kada bih ti malo detaljnije opisao problem - "ne radi" ba i nije dovoljno. Reci nam gresku ako je ima koji ti upravljacki program prijavljuje prilikom stampe!

Pa drajveri se instaliraju najnormalnije,Windows ga sve lepo vidi ali kad probam print-test ili da nesto odstampam jednostavno se nista ne desava i i nista ne prijavljuje.Sa prethodnom verzijom Winowsa tj. sa SP1 je najnormalnije radio_Ovo pitam posto sam negde citao da SP2 pravi probleme sa stampacem ili nekim drugim hardverom.Da li nekako mogu da obrisem SP2 jer ga nema u ad remove programs.

Nemoj da brišeš SP2, nego proveri kako instaliraš štampač. Možda treba prvo softver da se ubaci, pa onda da se uključi štampač. Možda ti nije upaljen servis "print spooler". Možda imaš neki hardware konflikt u device manageru...

Probaj stampac da iskljucis iz struje na par sekundi. Probaj i dok je PC ukljucen i dok je iskljucen. To mi je resavalo slican problem sa Z45.

Drajveri koji OK rade pod SP1 nekad odbijaju poslusnost pod SP2 tako da ti jedino preostaje da trazis one koji provereno rade pod SP2.

Probaj da ga "prevaris" sa drajverima od Z6xx serije

Upalilo je ono sa iskljucivanjem iz struje dok komp.radi.Hvala svima.

z12 radi na sp2
uradi self test i vidi jel to uopshte radi da nije bacio kashiku.
instalacija je najobichnija tako da nisi mogao nishta da pogreshish
vidi jedino jel si ga postavio kao default il dajesh komandu nekom drugom drajveru da ti odstampa

Nazad
Vrh Dno