Šta je novo?

stampac minolta 1200w ...

Učlanjen(a)
10.09.2003
Poena
680
...taman sam bio resio da kupim (99%), stampac i citao sam topic dole o njima. resih, 1000w ima ga sada za nekih 160 eura da se nadje.
medjutim...listao sam oglase i video minolta 1200w oko 8.300 dinara.
8mb memorije nasparm 1mb na HPu
1200dpi naspram 600HP-ovih.
evo sada listam google da vidim sta pise o minolti. pa ako ima neko, nekakvo iskustvo ili misljenje o ovom stampacu, posto sam se zagrejao za njega?

ta minolta ima 1200 x 1200 dpi i 8 mb memorije sa prvim tonerom moze da ostamoa 2500 strana.

inace mocices da je kupis za nekih nedelju dana kada dolazi uvos od nekih 150 komada i cena je ista

sve u svemu neverovatan laser

Da li sa tom minoltom 1200w moze da se stampa i iz dosa i iz windowsa i iz linuxa ?

Da li moze da se refiluje toner , da li neko to radi u Beogradu
punjenje toner kaseta za Minoltu jer ako nema ko da refiluje onda i nije bas isplativo.

Koliko kosta nova toner kaseta za minoltu 1200w ?

i Konacno ....

... gde moze da se kupi ta minolta za 8300 dinara ctp;

juce sam je pazario, nije los stampac. ja se bas ne razum u njih ali mi ne deluje nesto extra.
njihova zvanicna prica je da se valja po povlascenoj ceni, da bi se probili na trziste.
rekli su toner moze da se refiluje, ali da to oni ne rade. pitao sam druga i on mi je rekao da najverovatnije moze da se erefiluje.
danas sam ih zvao jer mi pravi problem u XPu. drajveri me karaju.
povuce stranu (od 3 recimo), i sledecu mi stampa praznu. onda stisnem dugme na njemu i on nastavi ostale dve, po neki put opet posle druge stampa praznu opet i trecu uglavnom OK. na 98ici radi OK sve.
nema podrsku za linux GDI je stampac. toner je oko 65 eura za oko 3000 strana.
www.minolta-original.co.yu

http://www.pcpress.co.yu/arhiva/tekst.asp?broj=83&tekstID=4051

problem sa stampanjem resen, moja krivica...trebalo je podesiti velicinu papira koja se stampa, letter je default i onda zeza. kada je a4, ok je.
sada moze da pocne da mi se dopada stampac. dobro radi onaj toner save...stampa bledje.

ima-li-koga-tu je napisao(la):
problem sa stampanjem resen, moja krivica...trebalo je podesiti velicinu papira koja se stampa, letter je default i onda zeza. kada je a4, ok je.
sada moze da pocne da mi se dopada stampac. dobro radi onaj toner save...stampa bledje.

Da li mozes da mi kazes da li minolta 1200 moze da se podesi da stampa
sa jacom , slabijom rezolucijom i na taj nacin da stedi toner.Da li postoji ta opcija kod nje za podesavanje jacine tonera prilikom stampanja
Ako se stedi toner na taj nacin koliko moze da traje duze toner kaseta
koliko u % stranica moze vise da se odstampa
Kada si kupio minoltu da li si dobio toner kasetu koja je napunjena 30%
50% ili vise . Koliko stranica sa tim fabrickim tonerom mozes da odstampas .Da li si nasao gde ces da refilujes toner kasetu , da li hoce to neko u Beogradu da radi :cuss:

mozes da podesis 300, 600 i 1200dpi.
koliko stedi ne znam ali je dosta bledji zapis. ti imas opciju toner save-on/off i podesis to pre svake stampe.
za toner ne znam ko refiluje.
rekli su mi da mozes oko 3000 sa prvim tonerom.

Nazad
Vrh Dno