Šta je novo?

stampac guzva papir

Kapetan DZo

Slavan
Učlanjen(a)
28.08.2007
Poena
319
pri radu SCX 4200 mi stalno guta papir u stvari ne moze isstampati 10 strana zaredom.Da li su u pitanju neke gumice ili je ozbiljniji problem.Naravno i gde ima ovlasceni servis?

Jel' koristis papir obostrano ?

Kada sam video tvoj post odmah sam pomislio da imas od stampaca Lexmark-a :d
Ali izgleda da nije tako ;) pazi ovako meni se to redovno desava da zguzva ponekad papir (govorim
o Lexmarku model 1119 multi f.). Desilo mi se, jednom sam stavio nekih 50 listova i on je samo odjednom uzeo i uvukao sve, divio sam se tome podvigu kako je izveo bas je bio gladan :D jedva sam uspeo da iscupam, a da nesto ne slomim i od tada za nauk
NIKAD vise ne stavljam puno papira, max 5 komada. Ovo ti i nije neka pomoc ali to ti je moj savet!
Pozz!

Kada sam video tvoj post odmah sam pomislio da imas od stampaca Lexmark-a :d
Ali izgleda da nije tako ;) pazi ovako meni se to redovno desava da zguzva ponekad papir (govorim
o Lexmarku model 1119 multi f.). Desilo mi se, jednom sam stavio nekih 50 listova i on je samo odjednom uzeo i uvukao sve, divio sam se tome podvigu kako je izveo bas je bio gladan :D jedva sam uspeo da iscupam, a da nesto ne slomim i od tada za nauk
NIKAD vise ne stavljam puno papira, max 5 komada. Ovo ti i nije neka pomoc ali to ti je moj savet!
Pozz!

Ima dosta istine u ovom:):)
Najverovatnije je do papira koji koristis,nemoj mi reci samo da je Fabriano 3 :mad:(on me izludjuje)

Papir lepo istosuj pre nego li ga stavis u stampac i nemoj vlazan papir.

e sad koliko si do sada odstampao i gde ti stoji stampac ?

pa jedno 1000 listova, potrosio sam inicijalni toner, pa mi je malo stampac skupljao prasinu i sad razmisljam da li da kupujem novi toner recikliram, popravljam stampac ili da se zezam svaki put sa njim, ili da ga jednostavno prodam i kupim nov.Mislim da cu pred sledecu kupovinu malo sesti i raspitati se o stampacima.

Nikad nisam otvarao stampac, da li bi kasnije u servisu primetili da li je otvaran, da ne bude ovi prethodni sto su ti cackali stampac skroz su ga zeznuli.nekako imam odbojnost prema servisima jer mislim da su veliki vacarosi.

Nazad
Vrh Dno