Šta je novo?

Staklena podloga za misa

miljenko

Slavan
Učlanjen(a)
12.03.2007
Poena
320
gde naci staklenu podlogu za misha?
pre 2 godine sam u strong electrinksu kupio za 120rsd i toga vise nema. video sam u nekoj game radnji na uscu...staklenu gejmersku podlogu ali kosta 4000rsd sto mi je mnogo za dati. znate li gde jos moze da se nadje staklena podloga? poslednja opcija je staklorezacka radnja 😀

pre 2 godine sam u strong electrinksu kupio za 120rsd i toga vise nema. video sam u nekoj game radnji na uscu...staklenu gejmersku podlogu ali kosta 4000rsd sto mi je mnogo za dati. znate li gde jos moze da se nadje staklena podloga? poslednja opcija je staklorezacka radnja 😀

za male pare - nigde :d

Ne, poslednja opcija ti je da skineš prozor iz štoka 😀😀😀

Samo jedno pitanje: Sta ce ti to?

odesh kod prvog stakloresca i trazhish peskirano staklo i kazhesh mu dimenzije i da ti obori ivice da se ne posechesh,zatim kupish silikonske stopice koji sluzhe da ti malkice izdignu podlogu i ono shto je bitnije da ti ista ne bezhi po stolu.cela procedura koshta ~1000 din,zavisno od velichine ofc,mene je 25x20cm zajedno sa stopicama izashla toliko...GL...

Nazad
Vrh Dno