Šta je novo?

stabilizator napona

Pogresno sam se izrazio. Treba mi u sustini zastita od udara. Gledao sam ranije ovaj APC, ali citam komentare za ovaj APC, nesto se nije proslavio. Kakve produzne kablove koristite?

Radi li dobro posao? i da li su klimave uticnice, pogotovo za one tanke, ne one okrugle nego one obicnije? I jel ima samo jednu zasticenu uticnicu? Negse citam da ima samo jednu zasticenu, a negde da su sve zasticene, a da je jedna uvek upaljana (always on). Razmisljao sam i onaj model sa 6 uticnica, ali ne znam sta da kupim, kazu da je plastika bas losa...

Poslednja izmena:
Pa tesko je reci da li radi, nije mi nista crklo na drugim uticnicama da bih uporedio :D
To su gluposti sa selektivnom zastitom, kome je to uopste i palo na pamet, a vidim dosta se pominje u komentarima. Nemam utisak da je bilo sta klimavo, ali svakako nije ni super-kvalitetna plastika. Ono sto tebe (i svakoga) treba da interesuje jeste pre svega kvalitet zastite. Na kutiji kabla kupljenog u EU pise da APC refundira iznos opreme stradale od udara do vrednosti od 50.000E, ukoliko se dokaze da je proslo pored neispravnog kabla. Meni to deluje pouzdano, iako to naravno ne vazi za nas.

Jeste li videli poslednji komentar na it svetu, i meni to bode oci (samo 10A kao kineski kablovi). To je vise nego dovoljno za svaki komp, ali mi ne mirise na neki dobar kvalitet izrade?

I mene brine kvalitet izrade, posto su ga bas okudili. 10 ampera je vise nego dovoljno, bar meni.Lampa, lap, desk, monitor, stampac/skener, punjac za mobilni, ne treba mi vise. I nisam razumeo ono za selektivnu zastitu.....jel ima na svim uticnicama zastitu ili ne? Mozda ljude budi ono "always on"?

To sam i mislio, za komp nece da fali to je max 2200W, nego mi cudno da se odstupa od standarda i pitam se gde se jos stedelo osim na debljini zica... A cena nije mala za taj (ne)kvalitet :)

Preporuka za APC. Imam ih tri komada, odlicni su.

Koristim APC produzni u koji ide APC LE1200. Da kucnem u drvo oko 7god nikakvih problema. Inace je struja u citavom gradu propast, stalno varaira napon i cesto se desavaju nestanci struje.

Vrh Dno