Šta je novo?

Sta za moje potrebe?

Bezolovni

Cenjen
Učlanjen(a)
24.06.2011
Poena
170
Pozdrav. Planiram da se malo ponovim u skorije vreme, neki telefoncic. Pre 2 meseca uzeo sam na 10ak dana od drugara HTC HD2 sa androidom. Telefon je ok, ali je mnogo veliki i slabije baterija drzi. Tada sam odustao od kupovine telefona. Sad mi nesto opet dodje na pamet pa odlucim da uzmem nesto. Razmisljam se o iPhone 3gs ili 3g ili nesto trece sto vi predlozite. Telefon koristim za pozive + sms, multimediju (muzika, ponekad klip da se odgleda), mail, internet, igrice (da se ubije vreme u skoli) i ponekad kad zatreba da nesto uslikam. Kod drugarice vec neko vreme ceprkam po iPhone 3g, znaci igrice, muzika i net i telefoncic mi se bas svideo. Vidim da moze da se nadje za oko 120e u solidnom stanju. Ja bih isao na 3gs samo sto je malo jaci i malo bolja kamera ukoliko nije velika razlika u ceni. Dao bih do 150e eventualno 160e.
Mozda vi imate nesto da predlozite. Imajte u vidu da sam srednjoskolac 17godina 🙂

Pozdrav 🙂

3G je prespor za danasnje uslove. 3GS je jos uvek dobar fon ali mislim da mozes za te pare napraviti mnogo bolju kupovinu ako juris neki Android.

iPhone 3G nikako, makar 3GS. Nije razlika tako mala u snazi.

Za taj novac bih preporucio SE Xperia Mini Pro. Odlican telefon.

ZTE skate mozes nov uzeti za manje od 150e bez frke, uzet kod operatera a telefon je skroz ok. Za te pare nema bolje.

Nazad
Vrh Dno