Šta je novo?

Sta uzzeti od externog HDD-a???

vexa

Slavan
Učlanjen(a)
04.04.2008
Poena
309
E vozdra momci evo jedno pitanje za one koji su u toku i koji nesta vise znaju o tome:) Spremam se za kupovinu externog HDD-a od nekih 500GB ali ne znam koji su medju boljima da ne dodje do brzog crkavanja ili nekih problema sa diskom...ako neko ima vise iskustva s tim stvarima recite mi koja marka da se uzima i kakvi su u pitanju podataka, da li su pouzdani i kako rade, te da li crkavaju mnogo brze od ovih internih ili...???Ono bilo bi cool da su neke ne ogromne cijene, onak srednje, ali eto predlozite....

A posto vidim da ovdje niko nema nekih konkretniji odgovora nesta sam pogledao po netu pa eto sad biram izmedju
SEAGATE/MAXTOR 500GB, SATA300, 32 Mb 7200rpm, 111.00KM
SEAGATE 500GB SATA, 32 MB, 7200rpm, 123.00KM
WD 500GB SATA300, 16MB 7200rpm, 119.00KM - ovaj je skuplji recimo od prvog ali je sa 16MB
HITACHI 500GB SATA300, 16 Mb, 7200rpm, 109.00KM

Sa WD sam imao poprilicno dobro iskustvo ali sto se tice 500GB WD mi je jedan crkao a drugi evo i nije bas nesto zadovoljavajuci...Tip mi je predlozio SEGATE_MAXTOR pa sta mislite o tom proizvodu svidja mi se sto je na 32MB..Volio bih malo pomoci pri odabiru, a zelim HDD da radi poprilicno dobro u prenosu podataka, da ne steka i da je onak u neku ruku siguran kolko je to moguce:)

ja bi ishao na WD imam dosta poverenja jer imam 3 WD harda i za koji sat mi stize josh jedan :) i znam ljude koji imaju isto WD hardove i nikome nije crkao ali ne samo zbog toga nego jednostavno rade extra tj dosta sam zadovoljan a jednostavno to shto ti se desilo je chista sluchajnost tj ne morash odma da izgubish nadu u WD :)(*****m a?) :wave:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno