Šta je novo?

Sta uzeti......

damirbaj

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
18.01.2004
Poena
349
za koje igre sa spiska vredi odvojiti vreme....

Guilty Gear XX # Reload
Dark Fall: Lights Out
Adventures of Sherlock Holmes: The Silver Earring
ShellShock: Nam '67
Richard Burns Rally
Conflict: Vietnam
Sims 2
The Fifth Disciple
Silent Hill 4 : The Room
Call of Duty: United Offensive

Dark Fall: Lights Out,The Fifth Disciple ? sta je ovo... da sam na tvom mestu uzeo bih sh i ggx, sto se tice sims2 to nikako nemoj da uzimas ako nemas mladju (u mom slucaju mnogo stariju omg :) ) sestru jer kompa neces videti... ne znam da li je to neki retro ken barbika trip...

Naravno Richard Burns Rally (obavezno)
Sims 2 (naravno ako volis to, ja ga licno ne volim ali je igra veliki HIT )
Call of Duty: United Offensive ( obavezno)
Silent Hill 4 : The Room (mada se nije nesto pokazala )
Veliki POZDRAV...:wave:

Sherlock Holmes: The case of Silver Earring je p&c avantura iz trecag lica. Tek sam na pocetku i mogu da kazem da nije losa (za sada). Kontrolise se cak Holms cas Votson. Graficki je prosek za igre ovog tipa. Podrzava visoke rezolucije. Ako je neko dalje od mene odmakao moze ti vise reci.

Sa tog spiska igre za koje vredi odvojiti vreme su Call of Duty: United Offensive i Richard Burns Rally.A sto se tice ovih ostalih ako imas vremena mozes eventualno da probas Sims2 koji su odlicni.

OK THX...........
BTW jako me zanima da li su:
The Fifth Disciple
barem solidne igre vredne uzimanja ili da ih mirne duse preskocim.......

Sto se tice Richard Burns Rally zanima me kakvo je upravljanje iskljucivo preko tastature i to da li je igra podnosljivo teska....

poz!

RBR: sudeci po tvom pitanju, bolje nemoj da ga uzimash! Igra zahteva mnogo vremena za uhodavanje, moras sto bolje da upoznas svaku stazu da bi mogao iole normalno da igras, i krajnji argument-igranje na tastaturi je gotovo nemoguce...

confilct vietnam nista posebno
ona je isti zanr kao ovaj novi cod sa kojim nemoze ni da se poredi

OK than RBR & Conflict: Vietnam out of the wish list.......:)

Ljudi, ako mogu da se nadovežem, jel se pojavio neki kvalitetan frp u poslednje vreme?

Moj predlog odlicni RBR,Simsici 2 i COD:United Offensive

@voka gsw call of cuty :united offensive - moj dreams came true

Bezi sto dalje od Dak fall.Nacin i izvodjenje radnje datira od pre 10godina.

Call of Duty United Offensive obavezno (pogledaj review na ActionTripu, dobio je ocjenu 93).
ShellShock: Nam '67 su na istom sajtu ispljuvali, ocjena oko 55, dosta gluposti i bagova, treba ga izbjeci.

Sto se tice Richard Burns Rally-a, ja ga ne bih uzimao, posto sam probao demo Xpand Rally-a, koji uskoro stize, najavljen je za 24. septembar. Demo je OK, upravljivost odlicna, kola nisu licencirana (npr. Ford Focus je Center Cord...), znakovi mogu da se polome (za razliku od CMR 04). Mislim da ce finalna verzija biti odlicna.

Kakve sad to veze ima sa richardom bursom ? :)
Tester sam Xpand rallyja od samog pochetka, i RBR je za njega 10 godina ispred, a i CMR5 je bolji od njega...Ako cesh da vozish grafiku, Xpand je odlichan :)
Shto se tiche znakova, i lomljenja, sve to ima i u RBR...

voka_gsw je napisao(la):
Ljudi, ako mogu da se nadovežem, jel se pojavio neki kvalitetan frp u poslednje vreme?

Pa Beyond Divinity, recimo.

shagrath je napisao(la):
Pa Beyond Divinity, recimo.
Auuu, nisam imao pojma da je Quorthon umro... odo ja da slušam asa bay...

Usput, Beyond Divinity, čitam neki review, bacio sam pogled na slike iz igre, ovo izgleda kao da izašlo pre 5 godina... ali dobro, možda ima, ono, more than meets the eye... :D

Agilni je napisao(la):
U mom slucaju je ta igra iz nekog cudnog razloga skuplja od ostalih... :D

Pretpostavljam da imas original kao i vecina ljudi ovde ;) a hteo bi da igras bez cd-ova? Iskljucis u biosu IDE granu na kojoj ti je cd drajv/ovi, mountujes image u daemon toolsu i radi, cak i sa 1.45 patchom. Naravno, ako nemas original nemoj ovo da radis posto to nije legalno :D

damirbaj je napisao(la):
OK THX...........
BTW jako me zanima da li su:
The Fifth Disciple
barem solidne igre vredne uzimanja ili da ih mirne duse preskocim.......

Sto se tice Richard Burns Rally zanima me kakvo je upravljanje iskljucivo preko tastature i to da li je igra podnosljivo teska....

poz!

su sasvim pristojne igre. Nista specijalno, ali nije lose za odigrati.

voka_gsw je napisao(la):
Usput, Beyond Divinity, čitam neki review, bacio sam pogled na slike iz igre, ovo izgleda kao da izašlo pre 5 godina... ali dobro, možda ima, ono, more than meets the eye... :D

Pa graficki i nema napretka u odnosu na Divine Divinity, ali svejedno je odlicna igra. U sustini, ako ti se svideo Divine Divinity svidece ti se i ovo.

Guilty Gear XX # Reload
Adventures of Sherlock Holmes: The Silver Earring
Richard Burns Rally
Sims 2
Silent Hill 4 : The Room
Call of Duty: United Offensive

milos1985 je napisao(la):

su sasvim pristojne igre. Nista specijalno, ali nije lose za odigrati.

Bas sam skoro pitao za Conflict. A Nam su najstrasnije ispljuvali u SK-u...
Na koju igru lici Conflict?

Vrh Dno