Šta je novo?

Sta uzeti? Dilema.

dr.Tiristor

Slavan
Učlanjen(a)
12.01.2005
Poena
379
Ovako. Namerio sam se da kupim Canon A510. Nasao sam ga na akciji za 13200 din, sest meseci garancije. I mislim to je to idem u ponedeljak da uzmem.
Dodjem kuci, vidim TehnoMarket Evropa ponuda: Samsung Digimax A502 11500 dinara.

Sta da uzmem, i koliko je sigurno to u tehnomarketu?

Koji je bolji? Samsung ima kao 5 mega piksela, a Canon 3.1.
Zasto je toliko jeftiniji Samsung, valja li icemu?

Ova tema je bila razglabana stotinu puta, upotrebi malo search.
Svakako bolji izbor je Canon A510.

Ne znam, ovaj samsung mi se ucinio kao lepsi... Ali ako tako kazete idem uvece da uzmem Canon.
10x

Ako nije tajna dr. Tiristor , gdje ima da se kupi A510 za taj novac, jer sam i ja zainteresovan.

Kod mene u gradu, gde si ti, koliko ti se isplati da dodjes?

danas sam setao i video sam u Canon prodavnici da ce uskoro, kazu do subote dobiti A510 sa cenom oko 13500din, naravno ogradjujem se od ove informacije, ako su lagali mene i ja lazem vas.

Pozdrav!!

dr.Tiristor je napisao(la):
Ne znam, ovaj samsung mi se ucinio kao lepsi... Ali ako tako kazete idem uvece da uzmem Canon.
10x

E ako je lepshi, onda nema shta da se misli 🙂

Sta uzeti? Dilema.

Ovako. Namerio sam se da kupim Canon A510. Nasao sam ga na akciji za 13200 din, sest meseci garancije. I mislim to je to idem u ponedeljak da uzmem.
Dodjem kuci, vidim TehnoMarket Evropa ponuda: Samsung Digimax A502 11500 dinara.

Uzmi bez razmisljanja Canon, mnogo je bolja firma od Samsung-a, naravno sto se tice fotoaparata i ostalog slicnog.

driver je napisao(la):
E ako je lepshi, onda nema shta da se misli 🙂
E sto ti je odgovor ozbiljan...

@KISA: Uzecu cannon, svakako!

probao sam bio neki samsung pre 4-5 meseci (nesto mi je u glavi da je model A5 , ako postoji takav...) , kostao je negde oko 230€ i imao je problem sa bojama, kao da je zelena bila jaca (crvena je imala narandzastu nijansu)... e sad a510 nema dobar video mode ako ti je to bitno (nemam ga ali znam da je 320x240 i mislim da je cak u 15fps). samsung je tu mozda bolji (i ovde bih ti preporucio da probas video , pogledaj da li dobro odradi kompresiju , da li se javljaju kockice ). inace sa canon-om jednostvano ne mozes da pogresis sto se tice fotografija . mozes i da odes u prodavnicu sa svojom karticom i probas oba aparata, vratis se kuci i pogledas sta si dobio i onda odlucis.

poz

Jeeeeee.... Konacno!

Eto, uzeo sam ga konacno, prvi utisci su OK, koliko se ja razumem u te stvari... Probao sam i video out i grebovanje na hard... Sve radi ok. Samo sto je kartica 16MB, znaci sam0 jos to da kupim i baterije punjive! :banana:

Svala svima koji su mi pomogli i onima koje sam smarao sa 510!

Pozdrav! :wave:

Znam, prelistao sam teme o baterijama, pa cu videti sta nadjem, nije bas neki izbor.
Uzeo sam karticu od 256MB za 23 € kontam da nije skupo!

Nazad
Vrh Dno