Šta je novo?

Sta ustvari radi SYSTEM-RESTORE???

bobby63

Čuven
Učlanjen(a)
20.07.2002
Poena
620
to jest, da li vraca promene SVIH drajvera, codeca i sl.
Ovo mi treba jer sam comp sada lepo podesio, ali treba da isprobam neke drajvere i codec-e.
Kakva su iskustva, i koliko pouzdano vraca?
OpSys je XP prof.

Unapred hvala

Znam da nije odgovor na tvoje pitanje, ali zasto jednostavno ne ghostujes sistem, isprobas drajvere i posle vratis sve na staro 🙂
NAravno, varijanta otpada ukoliko planiras oticne drajvere malo duze da koristis...

Moje iskustvo sa system restore je ultra pozitivno, u smislu ocuvanja drajvera. Sta ce da se desava sa codecima nemam pojma (nisam probao).

bobby63 je napisao(la):
to jest, da li vraca promene SVIH drajvera, codeca i sl.
Ovo mi treba jer sam comp sada lepo podesio, ali treba da isprobam neke drajvere i codec-e.
Kakva su iskustva, i koliko pouzdano vraca?
OpSys je XP prof.

Unapred hvala
Sama ti rec kaze, system restore, dobro je da stvarno ima upotrebnu vrednost i da radi 🙂
Slobodno probaj druge drajvere lako ces vratiti stari sistem preko restore-a.

Pod WinME vraća sve na pređašnje stanje pa čak će recimo i mailove da pobriše i fajlove koje si skidao posle poslednje restore tačke...Sa druge strane u WinXP samo čačka po sistemskim fajlovima i moglo bi se reći da je dobro rešenje. Takođe za sisteme pre ME i XP (98, 98SE i 2k) postoji utility koji se zove Roxio GoBack! i koji takođe radi restore systema, ali može da se startuje i pre boota Windows-a prostim pritiskom na Space (pojavi se beli ekran gde ti kaže da stisneš space i uđeš u GoBack ili da se butuješ u Win...)...

Za isprobavanje drivera ti ne treba System Restore. Mozesh da koristish "Rollback driver" mogucnost na kartici Driver uredjaja i da vratish prethodni..

brankoX je napisao(la):
Za isprobavanje drivera ti ne treba System Restore. Mozesh da koristish "Rollback driver" mogucnost na kartici Driver uredjaja i da vratish prethodni..
To bi bilo lepo kad bi radilo.FX
Koliko sam ja iskusio ne radi za dobar deo drajvera koji se instaliraju preko svog instalera.

Hvala svimacheers

Nazad
Vrh Dno