Šta je novo?

Sta trenutno igrate ?

Tokon Warriors Beta na PS5, klinac se opasno navukao. 4x4 tag team tučica ala street fighter u Marvel universumu. Japančina teška čak su i dijalozi na japanskom. Zanimljivo za izbacivanje nervoze.

Ako se pojavi na PC i bude mogao moj rešo da tera imam one lično tj. ručbo pravljene arcade stikove i ima sve da puca u 16. Ostalo mi samo da ih prelemim na bežični modul da se ne patim sa kablom al to čuči u fioci 3 godine već.

Iiii Freelancer 😀

Sad sam dohvatio God Of War Ragnarok, drugi put krecem, nadam se da cu je zavrsiti, nekako me ne vuce kao prvi deo ali nateracu se da je zavrsim

Meni je bio odlican, bas zanimljiv zaplet na kraju igre, nisam ocekivao. Utukao sam oko pedesetak sati u njega. Grupe su odlicno uradjene (frakcije), svaka ima dobre i lose strane i svoju filozofiju i opremu, bas mi se svidelo.

Sad sam dohvatio God Of War Ragnarok, drugi put krecem, nadam se da cu je zavrsiti, nekako me ne vuce kao prvi deo ali nateracu se da je zavrsim
SA godinama sam postao surov, dok me igra vuce da igram...ja igram 🙂 Cim osetim da me maltretira, cao zdravo...*** sa 20 god. sam mleo svaku koja se pojavila, bukvalno... Ali se stvari menjaju itekako. Clair Obscur - Expedition 33 - krenuo da me uvlaci, igram na story tezinu borbe, mozda i prvi put u zivotu taj nivo težine...Jos sam ACT 1 i meljem ih - nekad me neko malo udari...Non stop razmisljam da mi nije prelako, da li ce kasnije da se zakuva i na story? Ili da dižem težinu 🤔 Mada sta, skracuje se vreme za blok, izbegavanje i treba duže da se bossovi napucavaju?

Pojačaj pa smanji ako krene da te smara. Meni je medium uvek merilo ako prolazim sve bez da ginem pojačam za 1 nivo. Ako se patim 5 puta da predjem nešto na svakih 15 minuta onda smanjim. Taman mi je da ide tečno sa nekim težim deonicama od nekoliko cimanja. Pričam za igre generalno Clair nisam još krenuo a i oitanje kad ću jer ne igram taj tip igara, mada koliko je hvaljena verovatno ću probati jednoga dana.

Ja trenutni samo World of tank i Lol.

Ali pošto sam upgradio kom i čekam samo jos 5070 da stigne onda ću se baciti na sve one igre koje nisam mogao da igra, a želeo sam.

Zadnjih par naslova COD, BF, da ponovo zaigram war thunder.

Iiii Freelancer 😀
Daaaa, posle toliko godina i dalje se drži. Plus sad sa dodatim modovima izgleda bolje nego ikad. Jedino su mi Rebel Galaxy 1 i 2 dali sličan vajb. I stari Galaxy on Fire za Android i PC, ko se još toga seća.

Ja sam isto veliki Gothic fan i moram priznati da mi je Elex stvarno legao. Igra nije po AAA „standardima” ali je daleko ispred mnogih po okruženju, mehanici, atmosferi. Priča me nije oduševila ali svakako služi svrsi, sve ostalo je bilo jako jako dobro kao što je @Adanos napisao. Ko voli piranu definitivno treba da proba. Dvojka kod mene još nije došla na red.

Navodno će Gothic 1 remake da izađe sledeće godine, i to je jedina stvar koju zapravo iščekujem ko malo dete, za sve ostalo sam skoro pa ravnodušan.

Imam instaliran Kingdom come deliverance 2, Red dead redemption 2 i WH40k Space marines 2 da nastavim istim redosledom kada zavrsim Elex 😁 Mada mislim da cu mozda kupiti Risen ponesen trenutnim Piraninim serijalom. Ne znam zasto, ali uvek igram samo po jednu igru, nikada vise odjenom. Ne mogu da se posvetim.
Baldurs gate 3 mi je na piku, ali nekako ne igra mi se na Xboxu, cekam da kupim krsteni racunar za to.

Risen 1 ti je skoro isti kao G1 ,samo malo drugacija atmosfera. R2 isto piratski genijalan, a R3 mi je nesto raspad, kao da ti neko stalno izmice tastaturu dok igras.

Ja nadjoh na rutrakeru da sad imaju krekovani call of duty od prethodnih godina, da moze single player da se odigra pa kretoh od modern warfare 2.

Pojačaj pa smanji ako krene da te smara. Meni je medium uvek merilo ako prolazim sve bez da ginem pojačam za 1 nivo. Ako se patim 5 puta da predjem nešto na svakih 15 minuta onda smanjim. Taman mi je da ide tečno sa nekim težim deonicama od nekoliko cimanja. Pričam za igre generalno Clair nisam još krenuo a i oitanje kad ću jer ne igram taj tip igara
Takodje ne mrdam sa MEDIUM, ali ovde je druga prica...Da nije potezna borba...Ovako na Story mi prelako, na EXP. mi pretesko...Batalicu je zbog borbe ***...

Daaaa, posle toliko godina i dalje se drži. Plus sad sa dodatim modovima izgleda bolje nego ikad. Jedino su mi Rebel Galaxy 1 i 2 dali sličan vajb. I stari Galaxy on Fire za Android i PC, ko se još toga seća.

Ja sam isto veliki Gothic fan i moram priznati da mi je Elex stvarno legao. Igra nije po AAA „standardima” ali je daleko ispred mnogih po okruženju, mehanici, atmosferi. Priča me nije oduševila ali svakako služi svrsi, sve ostalo je bilo jako jako dobro kao što je @Adanos napisao. Ko voli piranu definitivno treba da proba. Dvojka kod mene još nije došla na red.

Navodno će Gothic 1 remake da izađe sledeće godine, i to je jedina stvar koju zapravo iščekujem ko malo dete, za sve ostalo sam skoro pa ravnodušan.
Evo oba Elexa su na popustu. Koji predlažeš da se igra ako bih igrao samo jedan?

Evo oba Elexa su na popustu. Koji predlažeš da se igra ako bih igrao samo jedan?
Teško pitanje. Kec je baš u duhu Piranha Bytes igra, znači da ume da bude teška, na mahove nezgrapna, tera te da radiš i razmišljaš tu i tamo da se pomučiš itd. i onda nagrada bude utoliko zaslužena. Ako ti se to svidelo kod ranijih njihovih igara, onda Elex 1. Dvojka je ispeglanija, razvijenija, grafički bolja, čini mi se normalnija igra po mnogim parametrima, ali imaš manje tog pirana duha. Još jedan minus za Elex 2 je što ćeš tamo videti likove iz keca, mnogo je bolje prvo steći taj kontekst.

Nisam video quote, ali posle zavrsenog Ellexa 2 sinoc preporucijem keca svakako. Jeste dvojka tehnicki ispeglanija, ali sto rece Alanon i Dragonbane nema toliko duha Pirane. Pogotovo sto se kasnije sve vise svodi na sačmaricu, koja apsolutno dominira višestruko u odnosu na bilo koje drugo oružje.

Odigrao sinoć FF7 Remake Integrate demo, meh, bolje da mi sedmica ostane u lepom sećanju nego da kvarim sa ovim. Daleko od toga da je loše, samo ne mogu da svarim taj japanski prenaglašen narativ i dijaloge.

Počeo The sinking city, baš mi se sviđa početak. Malo da se odmorim od RPG-a pa da natenane odigram Kingdom come deliverance 2.

Trenutno igram Max Payne 2, ljudi moji kakva igrica. Stara preko 20 godina a i dalje igriva, čak šta više.. odlična. Kao klinac sam je igrao, samo pitanje dal' keca ili dvojku ne mogu da se setim. Probao i sada keca da igram ali nije izvodljivo, imao sam neki bag prilikom kretanja glavnog lika i morao sam da odustanem.
P.S. verovatno ću igrati i trojku.

Tako je i meni ostala u sećanju ali ajde da ispoštujem čisto.
Не одустај ни од кеца, још је боља прича него у двојци, свари да људима фаце изгледају као џакови, ипак има дебело преко 20 година игра...

Не одустај ни од кеца, још је боља прича него у двојци, свари да људима фаце изгледају као џакови, ипак има дебело преко 20 година игра...
Grafika nije problem, nego imam bag sa kretanjem. Bukvalno mi se glavni lik lepi za zid i stvari u sobi, pa ispada da se kreće u mestu. Pokušavao sam da rešim na razne načine ali nisam uspeo, pa sam odustao nakon sat vremena igranja.

Valjda treba izaći neki Max Payne 1 & 2 Remake.

Napokon kupio Dragon's Dogma 2 i poceo, za sada dobra.

God of war za pc
Krenuo letos pa napravio pauzu i sad ajd da iskoristim ove praznične dane
posle možda probam Claire Obscura ,nadam se da nije zahtevna kako za komp tako i za igranje

Zavrsio Tomb raider 2013, ok igra. Nekako sam jedva cekao da je zavrsim, malo je repetitivna.
Naplatio neke pare za projekat pa se malo splurgeovao previse 😥
Uzeo Baldurs gate 3, Silent hill f deluxe, Hell is us deluxe, Chronos new dawn, Lies of P bundle, Blasphemous sve, Death stranding DC cut i Monster hunter wilds.
Sada ne znam sta da igram. Idijot. A ceka me gomila igara vec duze vreme, pogotovo KCD2.

Disco elysium i Dishonored 2

Preporuke za elysium,osećaj kao da igraš "detective movie/tv show" u fazonu True detective serije🤠

Skoro 7 sati igram WH40k SM2, ne mogu da prestanem. Odlicna igra, pogotovo sto mi je ovo prva Warhammer igra. Lore me je opasno uvukao, vise sam gledao videa o loreu nego sto sam igrao igru hahahaa. Jedino mi bodu oci malo neozbiljni orkovi. Ostalo sve odlicno.

Nazad
Vrh Dno