Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
OK, Half Life se podrazumeva, ali za dalje nisam siguran 🙂 . Zadnji put sam na kompu instalirao 1.3 verziju.
Ako vam nije frka da mi kazete redosled instaliranja i koji su to fajlovi potrebni.
Takodje da li je 2.5 poslednja verzija PodBot-ova, postoji li mogucnost da ih ucinim mudrijim, i da li su ovo [jos uvek] najbolji botovi?
1) Da biste instalirali Counter-Strike potrebno je da imate instaliran Half-Life. Za Online igranje nemojte koristiti CD-Key (serijski broj) sa Half-Life CD-a, vec generisite svoj CD-Key pomocu programa Half-Life CD-Key generator. Ukoliko ste ranije instalirali Half-Life i vec uneli serijski broj, pogledajte poslednju sekciju fajla problemi.txt na ovom CD-u, gde se nalazi uputstvo kako promeniti vec unet serijski broj.
2) Instalirajte najnoviji update za Half-Life, fajl 1-hl1108.exe zatim 3-10081009 ,zatim 11091110 na ovom CD-u. Time dobijate Team Fortress 1.5, Deathmatch Classic i osnovu za instalaciju CS 1.3 i CS 1.4 i CS 1.5
Napomena: neki stariji dodaci za HL nece raditi sa novom verzijom - potrazite odgovarajuce patch-eve na njihovim sajtovima. Takodje, ponosni vlasnici ATI video kartica trebalo bi da instaliraju ATI Fix for Half-Life (fajl ati_fix_hl.exe), koji resava "Overflow" greske u OpenGL video modu.
3) Instalirajte Counter-Strike v1.3 - fajl 2-csv13full.exe i v1.4 4-csv1314 i v1.5 csv1415 na ovom CD-u. Konektujte se na web, pronadjite neki slobodan C-S server i uzivajte.
4) Ako zelite da igrate single-player (offline), morate instalirati i botove.
Svi botovi nalaze se na ovom CD-u u folderu Botovi (logicno), a preporucujemo:
- POD Bot 2.5 - samo startujte pod25ins.exe i pratite uputstva
Kutijo ti samo prepisa manual s omota Cdja 😛 Kako da se okaci na prvi slobodan server ako je kupio tu verziju koju ti imas 🙂
Ja mislim da je NNBot najbolji, sjajno se krecu, i dosta stekaju tokom partije, bacaju fleseve kad ulaze u zatvorene prostorije... najbolji 🙂
Hvala obojci! Aha, znaci ipak mi treba i 1.3 i 1.4 verzija da bi instalirao 1.5, smor...
Malo je smesno da nisu izdali novu verziju PodBot-a jos od 1.3 verzije Countera! U losem su fazonu...
Pa PodBot je radio neki klinac u slobodno vreme. Posle su ga primetili i angazovali ga da radi botove za igre, ali naravno sa nadoknadom. E sad reci mi zasto bi on imao interesa da razvija dalje POD botove? 🙂
Pre nekog vremena sam se i ja pomuchio sa pitanjima kako? shta ? i gde ? o CS u i nabavio sam instalacioni cd Cs-a
Samo prekopiras sadrzhaj cd-a i pokrenesh fusion pack 9 i pod bot 2.5 i igras
Sve je moguce
Pre nekog vremena sam se i ja pomuchio sa pitanjima kako? shta ? i gde ? o CS u i nabavio sam instalacioni cd Cs-a
Samo prekopiras sadrzhaj cd-a i pokrenesh fusion pack 9 i pod bot 2.5 i igras
Sve je moguce