Šta je novo?

Sta sve treba za CS 1.5?

bibby

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2000
Poena
680
OK, Half Life se podrazumeva, ali za dalje nisam siguran :) . Zadnji put sam na kompu instalirao 1.3 verziju.
Ako vam nije frka da mi kazete redosled instaliranja i koji su to fajlovi potrebni.
Takodje da li je 2.5 poslednja verzija PodBot-ova, postoji li mogucnost da ih ucinim mudrijim, i da li su ovo [jos uvek] najbolji botovi?

Thankz

1) Da biste instalirali Counter-Strike potrebno je da imate instaliran Half-Life. Za Online igranje nemojte koristiti CD-Key (serijski broj) sa Half-Life CD-a, vec generisite svoj CD-Key pomocu programa Half-Life CD-Key generator. Ukoliko ste ranije instalirali Half-Life i vec uneli serijski broj, pogledajte poslednju sekciju fajla problemi.txt na ovom CD-u, gde se nalazi uputstvo kako promeniti vec unet serijski broj.

2) Instalirajte najnoviji update za Half-Life, fajl 1-hl1108.exe zatim 3-10081009 ,zatim 11091110 na ovom CD-u. Time dobijate Team Fortress 1.5, Deathmatch Classic i osnovu za instalaciju CS 1.3 i CS 1.4 i CS 1.5
Napomena: neki stariji dodaci za HL nece raditi sa novom verzijom - potrazite odgovarajuce patch-eve na njihovim sajtovima. Takodje, ponosni vlasnici ATI video kartica trebalo bi da instaliraju ATI Fix for Half-Life (fajl ati_fix_hl.exe), koji resava "Overflow" greske u OpenGL video modu.

3) Instalirajte Counter-Strike v1.3 - fajl 2-csv13full.exe i v1.4 4-csv1314 i v1.5 csv1415 na ovom CD-u. Konektujte se na web, pronadjite neki slobodan C-S server i uzivajte.

4) Ako zelite da igrate single-player (offline), morate instalirati i botove.
Svi botovi nalaze se na ovom CD-u u folderu Botovi (logicno), a preporucujemo:
- POD Bot 2.5 - samo startujte pod25ins.exe i pratite uputstva

To je sve sto ti treba.... :)

Kutijo ti samo prepisa manual s omota Cdja :p Kako da se okaci na prvi slobodan server ako je kupio tu verziju koju ti imas :)
Ja mislim da je NNBot najbolji, sjajno se krecu, i dosta stekaju tokom partije, bacaju fleseve kad ulaze u zatvorene prostorije... najbolji :)

poz

Hvala obojci! Aha, znaci ipak mi treba i 1.3 i 1.4 verzija da bi instalirao 1.5, smor...
Malo je smesno da nisu izdali novu verziju PodBot-a jos od 1.3 verzije Countera! U losem su fazonu...

Amon_Ra je napisao(la):
Malo je smesno da nisu izdali novu verziju PodBot-a jos od 1.3 verzije Countera! U losem su fazonu...
Pa PodBot je radio neki klinac u slobodno vreme. Posle su ga primetili i angazovali ga da radi botove za igre, ali naravno sa nadoknadom. E sad reci mi zasto bi on imao interesa da razvija dalje POD botove? :)

:)
e moj bojane pa kako ne razumes zasto da uzima pare kada moze da radi nekomercijalne pod botove heh :)

Cd

Pozdrav

Pre nekog vremena sam se i ja pomuchio sa pitanjima kako? shta ? i gde ? o CS u i nabavio sam instalacioni cd Cs-a
Samo prekopiras sadrzhaj cd-a i pokrenesh fusion pack 9 i pod bot 2.5 i igras
Sve je moguce

Re: Cd

Shumaher je napisao(la):
Pozdrav

Pre nekog vremena sam se i ja pomuchio sa pitanjima kako? shta ? i gde ? o CS u i nabavio sam instalacioni cd Cs-a
Samo prekopiras sadrzhaj cd-a i pokrenesh fusion pack 9 i pod bot 2.5 i igras
Sve je moguce

Sta je taj fusion pack, ajde malo pojasni tu rabotu oko pokretanja cs, ako ti frka nije...

Vrh Dno