Šta je ovo majko sveta?
Koje godine, ovo je fail decenije. Imali smo lepse igre na sega mega drive 2 od ove propasti.Fail godine.![]()
Ufff, bućkuriš totalniŠta je ovo majko sveta?
Eee ali nije to sve ... planiraju i nastavak ovog mega hita.Šta je ovo majko sveta?
Bramble: The Mountain King
Fenomenalna igra u duhu Little Nightmares/Inside
Pogledajte prilog 388368Pogledajte prilog 388370Pogledajte prilog 388369Pogledajte prilog 388371
*** Vas pas, ja mislio da će igra biti onako, platformer bez puno sekiracije, a ne pamtim kada me je neka igra ovako "uznemirila" (doduše, ostade mi još poslednja sekvenca posle Plague village, ali ne verujem da će se šta "popraviti").Bramble: The Mountain King
Au ljudi kakvo je ovo remek delo. @Ainur hvala za ovo, da nisam video tacno bih propustio ovo remek delo da odigram.
Pogledajte prilog 388404Pogledajte prilog 388405Pogledajte prilog 388406Pogledajte prilog 388407
*** Vas pas, ja mislio da će igra biti onako, platformer bez puno sekiracije, a ne pamtim kada me je neka igra ovako "uznemirila" (doduše, ostade mi još poslednja sekvenca posle Plague village, ali ne verujem da će se šta "popraviti").
Trčanje kroz životinjske iznutrice, obešeni ljudi, udavljene bebe...
P.S. Izvinjavam se zbog nedostatka screenshotova, meni definitivno to ne funkcioniše kad igram džojpedom na PC.
Nije pomogao ni onaj savet sa se SC kreira pomoću MS afterburnera je moj MS afterburner u opcijama nema opciju "čuvanja ekrana".
Pa i pišem da kod mene nema ovih opcija imam samo prva tri taba zaključno sa On screen display.Pogledajte prilog 392003
Tu gde pise none stavi koju hoces precicu.
Zao mi je sto te je igra uznemirila.
Hvala, ovako na prvu obećava, probaću da vidim kako hotkeys funkcioniše sa džojpedom...Ako ti je bitno instaliraj Lightshot za sc
Jel Lana beše skoro ubačena na PS kolekciju? Mislim da mi je instalirana.
Ako ti je bitno instaliraj Lightshot za sc
Jel Lana beše skoro ubačena na PS kolekciju? Mislim da mi je instalirana.
Samo da se zahvalim @emaremareHvala, ovako na prvu obećava, probaću da vidim kako hotkeys funkcioniše sa džojpedom...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari