I dalje Halo.
Prešao Master Chief kolekciju.
Halo 4 mi nije najbolja, ali ni najgora igra u kolekciji. Prilično sam šokiran koliko nisku ocenu ova igra ima na Steam, možda je do multipleyer, ali single kampanja je vrlo dobra. Uveli su novu rasu Forunnere i čitav set njihovih oružja koja su dobra, pogotovo lightrifle. Upravljanje mech-om je super.
Dakle igra ima svojih momenata, sigurno nije najlošija u serijalu.
Pogledajte prilog 384209 Pogledajte prilog 384211 Pogledajte prilog 384213 Pogledajte prilog 384214
Krenuo sad Halo: Infinity na GP.
Što je i poslednja igra izdata za PC, i nervira me što odjednom imam ogromnu rupu u priči jer Halo 5 i Halo Wars nisu izdate za PC, što nije bio slučaj sa igrama iz MC kolekcije koje bukvalno idu jedna za drugom.
Grafički je Infinity solidan, ali ima dosta čudnih rešenja i potrebe za navikavanjem.
Cut scenes su (subjektivno) dosta lošije urađene od prethodnih naslova jer se pokušavaju izvući iz engine, a to baš nije uspelo (pogledati kao izgleda AI ovde, a kako je izgledala Cortana u prethodnoj igri, pogotovo kosa)...
SAVET FOV odmah podesiti bar na 95% jer 78% koliko je na default daje čudan osećaj kao da ste midget (nažalost trebalo mi je vremena i prvi nivo da pređem da to skontam)...
Muzika i dalje dobra.
Napucavanje ok.
Neprijatelji su malo pametniji, pogotovo Šakali koji se sad baš dobro kriju iza štitova.
Ima više akcionih izrežiranih scena (nevezano za cut scene) dakle u toku samog igranja, eksplozije, skokovi sa broda na brod, koje zahtevaju neke trivijalne radnje tipa E dugme ili da upotrebiš kuku na sajli za privlačenje ka objektu...
Sve u svemu "pregaziću" i ovu igru, pa da odmorim od Halo.
Pogledajte prilog 384216 Pogledajte prilog 384217 Pogledajte prilog 384218 Pogledajte prilog 384219 Pogledajte prilog 384220