Šta je novo?

Sta smara ovaj Gmail?

RazbojNick

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2004
Poena
865
Svaki put kada hocu da se ulogujem, ukucam username i pass, a on mi otvori istu stranicu, trazi opet pass + trazi da unesem odredjen niz znakova u posebno polje. Sifru i korisnicko ime ispravno unesem sigurno, tako da nije to. Je li to jos jedna "sigurnosna fora" od strane Guglja?

Kod mene je sve ok povodom toga... samo sto mi od danas veliki broj spamova zavrsava u inboxu, pa malo ludim...

I kod mene sve OK.
@RazbojNick: Dobro je da ti ne traže i biometrijske podatke, ako ti je user isti kao ovde 🙂

hehe meni svaki drugi put kad se ulogujem napishe da je uchitao stranu i stoji samo blanko stranica da popizdish....

Ja isto nemam takvih problema...

ma jok firefox i samo dole levo napise done a ono blanko page posle logovanja.

podesite pop3 na googlu i skidajte postu ko ljudi, a ne ovako da se smarate.

Probaj iz IE da otvoris i meni se FF zabaguje nekada tako. Pa koristim ekstenziju IE view.
ili isprazni cache pa probaj ponovo da se logujes.

chivitli je napisao(la):
Opera 8.50? Ako je ta, predji na 8.51 😉
I iz Opere Beta, 8.02 i iz 8.50. Probacu iz 8.51, ajde, pa da vidim, mozda i jeste.

gx-x je napisao(la):
podesite pop3 na googlu i skidajte postu ko ljudi, a ne ovako da se smarate.
To mi je sekundarni mail, a i gledam ga sa razlicitih masina.

Gledajte kako nervira.
Da mu razbijem sisu.

Prilozi

• gmail.webp
    gmail.webp
    28.7 KB · Pregleda: 84
@ZoNi:

to je pitanje potrebe. Ja koristim samo i iskljucivo gmail, skidanje maila mi je automatizovan proces, isto tako i slanje, tako da mi je pop3 super stvar, sve radim iz opere, tebi je svejedno, ti palis neki mail klijent i imas vise kliktanja po mail klijentu nego da pristupis gmail stranici, ja to sve namam niti radim, cim upalim operu mail se skine...

ZoNi je napisao(la):
hm... poenta webmail-a je NEskidanje poste 😉 uostalom, zasto skidati, kad na Gmailu imas sasvim dovoljno prostora?

a zasto bi mail klijent uopste morao da brise postu sa gmaila?
lepo stavis da ti skida samo headere i onda skidas sta ti treba mail klijentom...
i ne brises nista sa servera...

meni se ponekad iz myie2 zabaguje pa kad odem na mail.google.com on krene da mi skida neki file, probam iz ff-a ono radi. nisam sacuvao sliku od pre neki dan kad mi se to desilo....

Ja kliknem na novi Googletoolbar i odmah sam u Inboxu.

ZoNi je napisao(la):
nema problema ovde... ni sa logovanjem, ni sa spamom...

potvrdno komandante, a koristimo razlicite browsere 🙂

@ZoNI:

nisam tako mislio, govorio sam vise hipoteticki, ono, KAD BI hteo da koristis gmail pop3 isao bi preko mail klijenta posto FF maxton nema integrisan mail klijent kao opera. Ni ja ne koristim eksterne mail klijente, samo integrisan operin, ono, kad pokrenem browser pokreno sam i mail...Zato kazem, nema potrebe da idem na gmail sajt da skidam postu, pogotovo sa 56k modemom

Ma niti jedan browser ne valja
FF koristim jerbo je mali i ne smara. Par bagova kao ovo prezivim i psujem kineze koji su ga napravili al IE ne volim netscape poslenji koji se pojavio mi ne lichi na onaj simpa od pre 8 godina jer je isti ko IE a opera pa ne znam koristio sam je 2 godine 7 micu i mlogo meni nepotrebnih opcija. Nikad ugoditi.

Kao stara tajlanska poslovica " ne moze i ... u dupe i dusha u raj".

Nazad
Vrh Dno