Šta je novo?

Sta se sada igra? Ja malo ispao iz fazona ...

Mihajlo

Čuven
Učlanjen(a)
28.03.2003
Poena
619
Ljudi ja malo ispao iz fazona .... nema se vremena za igranje kao nekada ....

pa sada se doslo do vremena ali neznam sta je aktuelno ... da ne smaram!! :smash:

Sta trenutno igrate? :D

Far Cry i CMR4 su sve sto ti treba...

Ako nisi odigrao obavezno probaj Need For Speed:Underground i Call of Duty

Condition zero zaobidjite, prijateljski savet :) Ovo ostalo shto je Nex rekao je to, samo ne znam kako se tu umeshao prastari Vice city :) A tu je i Cyberia 2 kome se svidja takva vrsta igara...

NFS Underground sam odigrao ..... veoma je dobar!!!!!!

Far Cry ne verujem da ce moci da radi na mojoj masini pa zato nisam siguran da cu ga probati ..... nesto manje zahtevno .....

btw. kakav je S.W. KOTOR

Poslednja izmena:
Max Payne 1,2
Tron2
GTA Vice City
Sve ovo je apsolutna prva liga i najtoplije preporucujem!!!!

Mihajlo je napisao(la):
NFS Underground sam odigrao ..... veoma je dobar!!!!!!

Far Cry ne verujem da ce moci da radi na mojoj masini pa zato nisam siguran da cu ga probati ..... nesto manje zahtevno .....

btw. kakav je S.W. KOTOR

KotOR je fenomenalan, ako mene pitas. Ali nije ti on nesto preterano manje zahtevan u poredjenju sa FarCry.

Ali eto, obavezno odigraj CMR04, KotOR, a mogao bi da probas, iako je malo starija vec, igru Mafia (GTA fazon, samo mnogo ozbiljnije). Kad vec neces FarCry, koji bih takodje stavio pod obavezno.
A ne znam koliko te privlaci NWN serijal. Probaj ako zelis, neces pogresiti.

Marti Misterija je napisao(la):
Max Payne 1,2
Tron2
GTA Vice City
Sve ovo je apsolutna prva liga i najtoplije preporucujem!!!!

Ma prva liga my S... To sto ti ne mozes da igras Far Cry sa onim sporim radeonom, tvoja stvar :D :D :D

Mene si nasao da prozivas a!? :d :d :d .... samo da zavrsim sa ovim paklom na poslu pa kad sa mojim Rejdonom opletem FC bre... :d uskrs ce biti... uh uh ...
Ma pusti ti ove nase "prozivke"... slobodno odigraj ono sto sam ti napisao, uzivaces zaista!

Poslednja izmena:
Marti, gde nadje Max Payne 1 ? :d

BTW jer znate koja je igra razocaranje godine po prodaji ? Pogadjate, Max Payne 2...:)

U jednoj fioci mi je mislim... tacno ne znam gde je :d :d....
MP 2 je mene odusevio i bas me briga sto je razocaranje po prodaji. S obzirom kako je uradjen, prica, atmosfera i sve sto ide uz to, vise podeca na francuskli crni talas (film) nego na bljuvotinu holivudske A produkcije. Onda nije ni cudo sto se slabo prodavao, ispranim mozgovima je to bilo malo previse....

Uglavnom se MP2 nije prodavao zbog kratkoce. A mislim da bi se prica ubila da je igra produzena vestacki (kad se samo setim kilometarskih ponavljajucih nivoa u HALO).
Ne treba po prodaji ceniti kvalitet igre, setite se samo System shock-a 2, koji se prodao u smesno malom broju primeraka. MP2 je sjajna igra, sa sjajnom pricom i grafikom i "napaljujucim" nacinom igranja.

Ma ne cenim ja kvalitet igre po prodaji, to sam pomenuo onako, meni se Max Payne nije svideo u startu :d
Ne znam, ja sam za tu igru rezonovao ovako - ili ce biti prekratka ili ce zestoko da smori, a kraj ce verovatno biti debilan kao i u prvom delu. Pa jos kad sam ga instalirao i video - deinstalirao sam ga :)

BTW covek trazi nesto sto se "igra"...znaci trajni glagol. Gde se tu uklapa Max Payne 2 ? ;)

Nazad
Vrh Dno