Šta je novo?

Sta se dogadja sa forumom???

• Začetnik teme Začetnik teme GoranM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

GoranM

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
945
Prosto pitanje.

untitled.jpg

kada u Mozilli pokusam da ucitavam razlicite teme dole u levom uglu mi stoji da sa http://pl.panalrs.gemius.com pokusava da "ucita" nesto, pa kad to ne uspe onda nesto na facebook...i tek se tada prikaze cela stranica, dotle nista.

Kada sam probao na internet exploreru (nema ad-block protim reklama) onda je ucitao ovo sto je na slici

E sad me zanima:
a) ako je do foruma... dokle bre ljudi vise!??!?! Pravite vasar od foruma!
b) ako nije do foruma... pa.... ne verujem vam.

Sajt je HAVARIJA kako izgleda zadnje 2-3 godine, kao da su ga deca pravila, 300kg flesa, cuda, skripti, sve se zajedno gusi i "lupa" medjusobno. Izvinite na konstataciji, ali od svih foruma, sajtova ( vr-zone, guru3d, extremesytems, hardforum...) vi ste UBEDLJIVO najsoriji, najpretrpaniji i svako malo vam nesto NE RADI ili RADUCKA.

Toliko od mene.

Poslednja izmena:
***a, kriza, mora parice da se namaknu, a danas je to sve teže...

Obično kada mi se neshto ne dopada, ja produžim dalje, ili više ne posećujem isti. Najlakše je hejtovati ...

Mislim da nije do foruma. Ja sam imao ranije isto to sranye na Chromu, adware ili neka slicna napast. Probaj sa Avastom ili Malwarebytes.

Prestani ti spamuješ ovde. Nije do foruma naravno, forum bi imao 1/10 članova da je do foruma. Meni sve radi normalno, imao sam isti problem kao ti i do je zato što si nabacio grubo rečeno virus.

Onda skini mbam i skeniraj racunar (ugasi pretrazivac)

NIje do foruma, bilo je vec 2 topica za istu stvar.

To da li ti verujes je tvoja stvar, ali nemoj optuzivati nekog akd ne znas ni svoj kompjuter da sredis kako treba.

***a, kriza, mora parice da se namaknu, a danas je to sve teže...

Provalio si... samo pokusaj sledeci put bez pijacnog recnika.
Hvala

Poslednja izmena:
Ovo je u pitanju. 🙂

Ja sam mislio da je neki bug na telefonu...

Forum lepo radi. Ako nisam na index stranici. Ako sam na index stranici, nebitno koji racunar i koliko jak (da li to bio i5-4440K ili matori c2d t5250 u laptopu), kolicina flesa ugusi otvaranje, prvo je problem bio RSS feed, a kasnije i dodatak za shop. Jel moguce tu nesto uraditi, da li postoji neki optimizovaniji prikaz? Firefox, chrome, win, pingvin, nebitno.

Mobile view.

Kod:
<body class="baseBck font-3 vendors-background ">
<!-- (C)2000-2014 Gemius SA - gemiusAudience / benchmark.rs / www.benchmark.rs -->
<script type="text/javascript">
<!--//--><![CDATA[//><!--
var pp_gemius_identifier = '16A1lGb1uUcISnDG14FRPMR7nO7WrXCeYHflw1eqbVb.Y7';
// lines below shouldn't be edited
function gemius_pending(i) { window[i] = window[i] || function() {var x = window[i+'_pdata'] = window[i+'_pdata'] || []; x[x.length]=arguments;};};
gemius_pending('gemius_hit'); gemius_pending('gemius_event'); gemius_pending('pp_gemius_hit'); gemius_pending('pp_gemius_event');
(function(d,t) {try {var gt=d.createElement(t),s=d.getElementsByTagName(t)[0],l='http'+((location.protocol=='https:')?'s':''); gt.setAttribute('async','async');
gt.setAttribute('defer','defer'); gt.src=l+'://gars.hit.gemius.pl/xgemius.js'; s.parentNode.insertBefore(gt,s);} catch (e) {}})(document,'script');
//--><!]]>
</script>

A evo i SS ko misli da sam samo iskopao negde.

Untitled.webp

Dkale, cela frka se digla zbog jedne Gemius ankete i par Flash banera? Anketu mozes i ne moras da popunis, jednom kad je ugasis trebala bi da nestane zauvek. Flash banere mozes da iskljucis tako sto ces da ukines Flash kompletno, jer je ionako beskoristan i samo pravi probleme. Benchmark ne moze da utice na to ko ce kako da radi svoje banere, pogotovo sto za animirane banere jos uvek ne postoji adekvatna alternativa.

Od prodaje marketing prostora ovaj sajt i forum, koji koristite besplatno, zivi. I ne samo on vec cela redakcija, pa je valjda najmanje sto mozete da istrpite 10 banera? Mi smo jako nezahvalan narod, kad treba da se guzimo za 100 MB protoka na nekom VPN servisu ili da cekamo po 10-15 minuta na download sajtovima punim virusa i laznih Download dugmica, svi smo spremni da gledamo reklame i prodamo svoju pozadinu, ali kada je nesto nase u pitanju, onda dizemo frku.

Od Bencha ocekujemo samo najbolje, bre 😉

Pa najbolje kosta, a kako clanstvo ne kosta nista onda mora nesto drugo da se proda.

@Kutija
Lepo je to sve pare od reklama, bannera i popupova itd., ali zasto bih ja kao ****** skidao i instalirao mbam/avast/avira/kis... da bih posle 2-3 sata skeniranja skontao da zapravo nije do mog racunara kao sto mnogi ovde tvrde vec da je jednostavni popup integrisan u forum (koji se pri tom pojavljivao u vise navrata i na sajtu i na forumu, a i na jos nekim domacim sajtovima) bez obzira zatvorio ga ja ili popunio.

Taj isti Gemius iskace i na Blicu, B92.net i nekim drugim sajtovima, takodje iskacu modal flash reklame pa niko nije dizao uzbunu zbog toga.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno