B boyanKG Slavan Učlanjen(a) 21.05.2007 Poruke 18 Poena 304 23.09.2013 #31 A ja sam jednom morao i da odvijem osigurac : )
sality Cenjen Učlanjen(a) 14.12.2010 Poruke 90 Poena 159 23.09.2013 #32 Analayzer je napisao(la): Bogami neke traže i jedno i drugo.Prvo izvaditi bateriju pa prestpojiti pinove par skundi pa vratiti sve kako je i bilo gospodo ako će mo po PS-u. Kliknite za proširenje... Koje tacno? Smorile su me ove kojima podesavanja bios-a ovise o bateriji .
Analayzer je napisao(la): Bogami neke traže i jedno i drugo.Prvo izvaditi bateriju pa prestpojiti pinove par skundi pa vratiti sve kako je i bilo gospodo ako će mo po PS-u. Kliknite za proširenje... Koje tacno? Smorile su me ove kojima podesavanja bios-a ovise o bateriji .
D Deleted member 46590 Guest 24.09.2013 #33 sality je napisao(la): Koje tacno? Smorile su me ove kojima podesavanja bios-a ovise o bateriji . Kliknite za proširenje... M2N CM-DVI, zezao me dok nisam ukapira šta je. Resetujem BIOS na konektorima a on uključi sekundarni.
sality je napisao(la): Koje tacno? Smorile su me ove kojima podesavanja bios-a ovise o bateriji . Kliknite za proširenje... M2N CM-DVI, zezao me dok nisam ukapira šta je. Resetujem BIOS na konektorima a on uključi sekundarni.