Šta je novo?

Sta se desava???

ale

Slavan
Učlanjen(a)
11.12.2010
Poena
415
Pogledajte sliku,i recite mi sta se tu desava?Na koji god sajt udjem izlazi mi da je nasao neki virus,nekad i Trojanca?Ali mi nije jasno otkud na fejsu i na benchu trojanci i ostali virusi>Najvise me buni ovo infections HTML frame,sta mu to sad znaci?Napominjem da je vecera pocelo da izlazi upozorenje?Sta je ustvari zarazeno?Sada kad pokusam da udjem na fejs,odmah mi izbaci da je pronasao trojanca,i zakuca mi slika(ne i komp).Evo i slike posle skeniranja samo foldera sa programima na C.

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    215.9 KB · Pregleda: 102
  • Virusi!.png
    Virusi!.png
    185.5 KB · Pregleda: 70
Poslednja izmena:
Join the club. :)

Sačekaj nove definicije od Avasta. Ako pokušaš da skeniraš hard, pobiće ti sve chm/html fajlove koje nađe iako su bezopasni.

Posle ovoga, prelazim na Aviru.

Sad sam malo procesljao po netu,ima mnogo korisnika kojima se ovo desava,medjutim,nocas je izasao apdejt koji je resio ovaj problem!

Poslednja izmena:
Sad sam malo procesljao po netu,ima mnogo korisnika kojima se ovo desava,medjutim,nocas je izasao apdejt koji je resio ovaj problem!

Neće.

Mada imaš dobro besplatno rešenje - Comodo Antivirus i Firewall. Ja ga koristim u zadnje vreme i zadovoljan sam. Najbolje da denstaliraš Avast instaliraš Comodo pokreneš update i skeniraš.

I ja sam sinoc imao istih problema na vise racunara ali, kao sto rece ale, posle update je sve radilo kako treba.

Da,upravo tako,evo ceo dan radi bez problema!

Ja svuda imam Avaste i samo na laptopu gde je windows 7 sam video ovaj problem. Iskljucio sam web scanner i od tad je ok:) Na win xp nista nisam primetio...

Videcu sad posle tog updatea jel sve u redu na win7.

Mene je juče zvalo desetak ljudi oko ovoga. Isto se dešavalo na XP, Vista i W7.

Hmm kod mene sve u redu, nije me zezalo nikako...

Prilozi

• avast.jpg
    avast.jpg
    122.1 KB · Pregleda: 31
Nazad
Vrh Dno