Šta je novo?

Sta se desava sa Rapidserbia?

Pola ovih imena nisam ni cuo nikada a vec se ugasili.

Izgleda da ga neko DDoS-uje, fastserbia.com!

Ja sve "kupujem" u "inostranstvu", na proverenim mestima koja još uvek "rade", tako da me zatvaranje ovih naših "izloga" ama baš nimalo ne dotiče...

Naravno da 95% stvari svi "pazarimo" napolju, ima se - moze se, a i kvalitetnija uvozna roba :d ...ali bas pre par dana skidah mape za navigaciju, i dobro mi je dosao warezserbia da ne lutam. Ali cim skinuh mape, pade sajt - osecam se odgovornim. ;)

A da nije ova "devojčica" ubačeni element, sa namerom da nam pozatvara sve domaće "dućane":d

Mnogim konkurentima su trn u oci.Vec sad je bolji forum neko sto je bio rapidseriba.com .Mnogo je lezernija atmosvera neko nekad.

Poslednja izmena:
Kad ne bi bilo zarazenih racunara na ovom svijetu, ne bi bilo ni tih napada. Mozda i ti vrsis "napad" a da nisi svjestan toga :D. Treba najvise poraditi na edukaciji korisnika :)

Sto se tice zastite, postoji, ali ne vjerujem da je bas tako jeftino za odrzavanje, kao postojanje vise servera. Ovi veliki sajtovi to imaju, djecji forumi sigurno ne :D

Cudi me da ne stave neko obavjestenje na FB stranu, da obavjeste narod. Sacekacemo sutra pa da vidimo, jutro je pametnije od veceri! :)

EDIT: Valjda ce im dosaditi nekad :D

Poslednja izmena:
Njabolje je tako i da ostane. Krš sajt sa krš administracijom

Pratim ovaj rapidserbia.rs i OK je za sada, ima dosta postova i clanova.

Rapidserbia.com je bio u agoniji još odavno pre konačnog gašenja sajta - forum je bi teški raspad, administracija koja nije radila svoj posao (gomila bezobraznika i klindčadija koja je pisala i vređala koješta a nije sankcionisana), dosta često je forum bio nedostupan itd itd - slažem se sa Kritikom, i treba da odapnu, pravo je čudo kako se to nije desilo i ranije

Ne razumem, jeste li placali clanarinu za sajt? Ako je bio los, zasto ste ga koristili? Bilo je boljih? Opet, zasto ste ga onda koristili?

Ajao!!! Kakav lopovluk i prevara. Dobro da si ga skontao. I sta onda kada neko kupi? Napravi neki drugi forum od postojeceg?

Bem li ga, nakupio je puno clanova. Moze da napravi drugaciji forum, ali opet mora da se zove rapidserbia.rs. Verovatno ocekuje da ga kupi neki klinac koji hoce da bude admin na poznatom i posecenom forumu... Mene tamo nece vise videti, verujem da i da vecina clanova tako misli. Prevaranti... :)

Prevaranti opet DDoS-aju RSV2. Ali mogu dok se ne "instalira" zastita. Ne znam sta ce posle :D

Najzanimljivije od svega je što oni mogu krivično da odgovaraju zbog prodaje, a pre svega se odnosi na trgovinu informacijama. U oglasu je sve kompletno na prodaju bilo, a o tome korisnici nisu bili obavešteni kao i niz drugih propusta o tome je najbolje obratiti se Povereniku za zaštitu informacija ukoliko neko smatra da se njihovi podaci obrađuju i prodaju shodno zakonu i bez pristanka i odobrenja registrovanog korisnika.

Sa druge strane kompanija koja hostuje i obrađuje podatke korisnika "AdiSwitch doo" može snositi odgovornost zbog ne sakcionisanja takvog sajta jer su svesni prisustva postojanja i odobravanja takvog sajta.

Treća stvar jeste Hetzner kod koga su zakupljeni serveri i koji imaju striktnu politiku kada se radi o takvoj vrsti sadržaja, samim tim server može biti suspendovan uz TOS koji je veoma jasan po pitanju "warez" sadržaja.

Četvrta stvar kompanija "AdiSwitch doo" može zakonski da snosi posledice od strane poverenika za zaštitu informacija, jer ne postoje "uslovi korišćenja" i "politika privatnosti" na njihovom sajtu, te samim tim obmanjuju korisnike, a ne pružaju im nikakve ugovore i slično gde je zakon veoma jasan.

Nazad
Vrh Dno