Šta je novo?

Sta se desava sa google-om?

Meni radi OK,provajder YUBC, probaj preko yahoo-a ako ti je bas toliko potreban pretrazivac.Da li kucas pravu adresu www.google.com a za yahoo je www.yahoo.com, da li si pokusao da promenis browser, mozda to pomogne

@kibicer: mogu da ga pingujem
@Invader: mrzim yahoo, nikako ne mogu da ga podnosim...pokusao sam sa IE-om, Operom, Firefox-om....sa Maxthon-om nisam bas zato sto ga ZoNi non-stop hvali, malo zna i da pretera.
Pozdrav ZoNi!

btw, u vezi alexandria.cc, sa kojom sam imao slichne probleme..

zvao sam ISP-a (YUBC) i vecc sledecceg dana sam mogao da pristupim, kao i pre..

verovatno je bio neki ban..
proveri i ti kod tvog za Google Mail

pozdrav

Poslednja izmena:
e.... sada mi je mnogo lakse...ponovo mi radi google...problem je bio do provajdera (imali su problema samo kod jednog AP-a, taman gde se ja kacim). Rekli su mi da je to zbog snega, mraza. Nisu oni krivi, ovo im je prva zima od kada su poceli sa wireless-om. Znaci nije bio potreban format c:
Poz.

Ne verujem da bi tako sicushna internet kompanija kao shto je google dozvolila da im sajt ne radi i na seqnd...

procitaj ponovo moj prethodni post i videces da nije bio problem do googla vec do mog provajdera.

da:d
Nisu oni krivi, ovo im je prva zima od kada su poceli sa wireless-om

pa, ko je kriv?! da nije Deda Mraz odgovoran shto su oni nepripremljeni i bez dovoljno znanja krenuli u taj posao?

da je ovo normalna zemlja, sa normalnim pravnim sistemom, sad bi imao osnova za jednu pretnju tuzzbom, koju bi oni ( zbog izbegavanja losheg publiciteta u nezgodnom momentu po kompaniju, sad na pochetku poslovanja:eyebrows: ) reshili ponudom za izravnanje od, recimo, 2 meseca besplatnog neta, bez ogranichenja:D:D:D

shto li ja gubim vreme i pamet u Srbiji, da mi je znati?:p

pozdrav

Poslednja izmena:
Evo meni vec par dana ne radi gmail. Tacnije, nece da mi otvori stranicu. Ispise samo "Loading..." u gornjem levom cosku i tako ostane - blanko stranica!
Yahoo npr. radi. Sa faxa mi normalno otvara sve bez problema.
Na SBB-u sam, cable, flat, 128k.

Ako imas firewall ili neki popup-blocker software to je moguci uzrok problema.

Diablo je napisao(la):
Evo meni vec par dana ne radi gmail. Tacnije, nece da mi otvori stranicu. Ispise samo "Loading..." u gornjem levom cosku i tako ostane - blanko stranica!
ako koristis Maxthon 1.2.2, bio je problem sa blokiranjem "modeless" dijaloga - tj. taj deo pop-up stoppera je onemogucavao pristup Gmail-u... To je ispravljeno u verziji 1.2.3

takodje, i plugin BBCodes 1.40 je pravio slican problem - ispravljeno u 1.41...

Skinuh Maxthon (1.2.3) i sad radi najnormalnije. :) Hvala!
A bas sam se pitao da li je zbog Maxthone jer se problem pojavio tek posto sam pre par dana skinuo 1.2.2.

Pozdrav svima!!!

nije problem! pravo da ti kazem, trebalo nam je prilicno vremena da provalimo sta to blokira Gmail - ovaj deo pop-up blokera ne bi trebalo da blokira Gmail, ali ipak jeste! Ali, cim je provaljeno o cemu se radi, BC je izbacio novu verziju koja to ispravlja... ako ponovo bude nekih problema, javljaj! Ovo za BBCodes (jedan od mojih omiljenih pluginova!) ja sam slucajno provalio: on je onemogucavao ucitavanje drugih Gmail naloga, kada je jedan vec ucitan... Medjutim, i njegov autor je brzo reagovao, pa bi sad sve trebalo da funkcionise OK... btw, video sam da ima i neki sidebar Gmail "new mail" checker plugin, pa ako ti tako nesto treba, isprobaj! ;)

Diablo je napisao(la):
Isti problem.
U IE-u napise "error on page" u donjem levom cosku i stane.
U Firefoxu napise "Loading..." i prebaci se na praznu stranu i stane.
Ima li neko resenje bez instaliranja Maxtona?

Nazad
Vrh Dno