Šta je novo?

Sta se desava sa google-om?

sH@DoW

Slavan
Učlanjen(a)
07.07.2004
Poena
319
Meni nece nikako da se load-uje (nece da se otvori). Da li je to samo kod mene ili je i kod vas isto? Da li zna neko sta se desava?

P.S. Izvinjavam se unapred ako se ova tema vec ponavljala. Nisam bas u toku ovih dana.
Poz.

Kod mene radi...

I kod mene radi. btw. je to tacno da posle odr. vremena inbox na gmailu postaje "javno dobro"?

sH@DoW je napisao(la):
Meni nece nikako da se load-uje (nece da se otvori). Da li je to samo kod mene ili je i kod vas isto? Da li zna neko sta se desava?

P.S. Izvinjavam se unapred ako se ova tema vec ponavljala. Nisam bas u toku ovih dana.
Poz.

pa evo sad ni meni nece.... i to ne samo google. izgleda mi ko da neki veci link ka napolju ne radi.

Meni danas nije radio gmail.......oko 11 .......provajder b92....popodne proradio...... :trust:

stvarno ne znam u cemu je problem.. do browser-a nije sigurno (koristim Firefox).... probao sam i sa Operom, Internet Explorerom i nece.
@ZoNi: Maxthon nisam probao :)
P.S. Danas mi je baksuzan dan, ne radi mi ni search na Bench-u.....poludecu

ja stvarno neznam sta da radim... mislio sam da je nesto do njih ali izgleda da nije ako kod vas radi. Sacekacu jos koji dan, ako ne proradi ima da uradim format c:
Bez google-a se ne moze ziveti :)
Poz.

jesi li probao neki "nacionalni" google, tipa google.es, google.se...
mozda ti to proradi?

sH@DoW je napisao(la):
ja stvarno neznam sta da radim... mislio sam da je nesto do njih ali izgleda da nije ako kod vas radi. Sacekacu jos koji dan, ako ne proradi ima da uradim format c:
Bez google-a se ne moze ziveti :)
Poz.

Vidis,zaboravio si da kazes preko cega ides na internet?

Da nisi slucajno stavio neki proxy,ili da nemas neki spyware koji ti je nesto pojebao?

sve radi OK

poz.

lichi na moj problem, samo shto se to meni deshava sa alexandria.cc ( tj. gawab.com)..
da ne ponavljam prichu, pogledaj ovaj thread koji sam postavio pre kratkog vremena

mozzda je ipak neki spyware :sceptic:
a da nemam nekoliko alata za chishccenje i NOD32 AV i ZAP FW i da ne znam koliko znam, pa da mi se i neshto takvo zapati, ali ovako.. :wall:

pade mi na pamet.. :lupko:
mozzda se neki cookie 'zalepio', mada ne bi trebao da utiche na POP3 pristup.. hmmmm :trust:

pozdrav

@Twix: ne koristim nikakav proxy, koristim wireless
@H.U.D.: skeniracu system sa AdAware-om i sa Spybot - Search & Destroy.... javicu vam ''danas'' malo kasnije kada se probudim da li sam uspeo da resim problem.
P.S. Cookie nije sigurno, to uvek cistim...
Poz.

@sH@DoW: zaboravih da ponovo postavim to pitanje, poshto nisi odgovorio nekome gore..
koji ISP je u pitanju?
ja sam na YUBC-u..

pozdrav

To i jeste kljucno....

Lako moze da se desi da je tvom provajderu riknuo link ka inostranstvu,dok "domaci" radi...

Ja sam na poslu imao wireless (onaj stari na 2,4Ghz koji vecina koristi :p) i par puta mi se to desilo...

Od kad sam presao na Aperto (3,6Ghz) stvari su se izmenile :)

Mada,salim se naravno,to nema veze sa opremom......to ti je do provajdera 99%.

@H.U.D.: Zar nisi primetio da mi ispod avatara pise da sam iz Vrsca-a. Provajder mi je HemoNet.
@Twix: ma rade mi svi drugi inostrani sajtovi samo mi google ne radi.

E pa onda....dobrodosao u zonu sumraka :d

vec 4 dana mi ne radi google, poludeo sam... skenirao sam system sa Kaspersy Antivirus-om, AdAware i Spybot i nisu nista nasli. Obrisao sam sve cookie-je, sav windows i internet temporary files, uradio sam registry clean, ma ne znam ni ja vise sta sam sve uradio i opet nece...
Preostao mi je samo format c: :( Izgleda da moram to da uradim. Ako posle toga ne bude radilo... ima da ga razbijem

Pazi kad sam ukucao ''Stvorenje'' a Google mi izbaci profil na Benchu kao drugi link od nekih 14,900, radi bre Google ko sat.

Nazad
Vrh Dno