Šta je novo?

Sta se bre desava ???

MAD_MUzzY

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
09.10.2000
Poena
800
Kad ce ti naslovi za kojim secemo vene (i trosimo pare na 'ardwer) ???
Prodje i Nova Godina i Bozic ... i nista! :cuss:
Ja se nesecam kad je bilo manje igara (tj. nije ih bilo skoro uopste) za novogodisnje praznike.
What the fuck?

Ja sam potroshio pare za procesor,i strpljivo chekam Manager-a.Februar samo shto nije.

Ja sam se spremio sto se hadrwera tice.Ostaje samo da secekam igre.Najvise cekam Splinter Cell i koji treba da se pojavi u januaru i ukoliko sam dobro procitao i novi Tomb Raider.Ali ih nikako nema.:(

Mazi, na pitanje ‚‚šta se dešava(sa igrama)‚‚ ja ti odgovara kupujem PlayStation2 :)...

Alex je napisao(la):
Ja sam se spremio sto se hadrwera tice.Ostaje samo da secekam igre.Najvise cekam Splinter Cell i koji treba da se pojavi u januaru i ukoliko sam dobro procitao i novi Tomb Raider.Ali ih nikako nema.:(

nachekacesh se ;)

Splinter cell je gurnut za kraj februara

Ja bre 100 godina cekao Tocu III, Age Of Empires 3, pa Colina 3 i vec sam digao ruke od toga :(
Od Age-a definitivno nema nista, a najavljivali su.... :hump:

Ja sam cekajuci Pro Race Driver i Colin-a 3 prestao da igram igre :(

Ja sam celo leto picio Quake klonove i pobio samo nebo zna koliko gmazova, cudovista i ostalih likova, onda sam dugo samarao kozake i na kraju mi je sve doqr****, pa sam uradio istu stvar. Dugo se nije pojavila neka igrica koja me je bas nesto napalila. Bolja grafika koja trazi bolju karticu, pametniji engine i slicna sminka, ali stara IDEJA :rocket:
vec vidjeno i posle par sati odusevljenja zbog novi vizuelnih efekata i drugih gluposti se smorim i batalim.

Jaka Faca je napisao(la):
Ja sam potroshio pare za procesor,i strpljivo chekam Manager-a.Februar samo shto nije.
I ja. Znas kako se kaze "ko ceka taj i doceka"

Iz vasih postova izgleda, kao da vlada softverska kriza. Nije sve tako crno. Mozda je mnogima vaznije da izbace kompletnija izdanja, nego da zbrzaju nesto za praznike(barem je tako mislim).

Ma ja sam zbog Deus Ex 2, i kupio nov komp, kad ono medjutim....kako je krenulo kad bude izasao, moracu da radim nadogradnju. Pa sem Warcrafta 3 i Medieval TW, nista pametno nije izaslo???:hump:

olfrud je napisao(la):
I ja. Znas kako se kaze "ko ceka taj i doceka"

Iz vasih postova izgleda, kao da vlada softverska kriza. Nije sve tako crno. Mozda je mnogima vaznije da izbace kompletnija izdanja, nego da zbrzaju nesto za praznike(barem je tako mislim).
Kakvo bre brzanje ?! Pa ja Colina cekam 100 godina. Gde ces sporije?
A da ne govorimo o godinama najavljivanim naslovima tipa Duke i slicno:rocket:

Kako je krenulo ja cu da nabavim PS2 i da uzivam.,)

<Mancha> je napisao(la):
I meni je malo falilo, ali sam naleteo na Total Immersion Racing i spasao se ,)

meni je TIR skroz bezveze... nego, vracam se corenima (Rally Masters, TOCA 2, STCC2):beat:

Ma bre sa voznjama nikad nije dosadno. Svakog dana se pojavi na net-u nesto novo, neka nova staza, neki novi auto, neki novi skin, alternativna fizika, potpuno novi mod-ovi...ma svasta za sve ! :D ;)

Ja svoje voznje non-stop menjam, dopunjujem, modifikujem i nikad mi sa njima nije dosadno.

Sustina dobre igre je mogucnost editovanja. Onda se stvori "community" koji je stalno nadogradjuje i menja i igra zivi i prodaje se godinama.

Ne razumem se bas najbolje u ove "normalne" igre, ali koliko primecujem i tu ima ponekad toga, ono dodavanje nekih novih mapa, likova i slicno...

Vrh Dno