Šta je novo?

sta sad da igram???

konstantinos

Cenjen
Učlanjen(a)
05.06.2010
Poena
169
presao:
1.fear sva tri dela
2.dead space oba dela
3.jericho
4.left for dead oba dela
5.wolfenstein oba dela
sta sad da igram u tom fazonu horor zombi i mutant pucacine ali da je nesto novije i da je ok grafika???

Undying
Call of Cthulhu
Resident Evil (sve sto nadjes, najnovija 5)
Silent Hill (sve sto nadjes, najnoviji Homecoming)
...

Ima jos, kad predjes ovo i ja se setim reci cu ti..:)

^
U al je Undaying noviji do mojega...:D mogao si da mu kazes i da igra Nosferatu, posto je to jedan od retkih pravih horora a pri tome fast-paced shooter.
No nebitno, evo mojih predloga:
Stalkeri, Bioshock, RE5, malo stariji Condemned (posto si igrao fear), Necrovision, Painkiller, Cryostasis, Aliens vs predator, Black site Area 51, mozes cak i Fallout 3...

Poslednja izmena:
Prvo condemned:criminal origins pa sve ostalo...:p

^
U al je Undaying noviji do mojega...:D mogao si da mu kazes i da igra Nosferatu, posto je to jedan od retkih pravih horora a pri tome fast-paced shooter.

Šta fali i nosferatu da se preporuči? Obe igre su odlične, jeste da je meni malo draži undying, ali svakako obe mora obavezno da igra :)

presao:
1.fear sva tri dela
2.dead space oba dela
3.jericho
4.left for dead oba dela
5.wolfenstein oba dela
sta sad da igram u tom fazonu horor zombi i mutant pucacine ali da je nesto novije i da je ok grafika???

Treći deo nisi mogao igrati jer tek treba da izađe.

Undying i Nosferatu su dobre horor igre ali su baš starije, mada ako ti Return to caste Wolfenstein nije bio "ružan" moći ćeš da svariš i ove dve. Mogao bi da probaš i Cold Fear.

S.T.A.L.K.E.R. ;)

Amnesia, System Shock 2... Bolji horor od ovo dvoje ne mozes naci.

edit: Sad vidim da se ti lozis na pucacine sa primjesama horora. Nista odna zaboravi na ove dvije igre. ;)

Poslednja izmena:
Alone in the dark 5.
Mozes da ga igras kao musko ili zensko.
Malo se razlikuju krajevi.

Treći deo nisi mogao igrati jer tek treba da izađe.

Undying i Nosferatu su dobre horor igre ali su baš starije, mada ako ti Return to caste Wolfenstein nije bio "ružan" moći ćeš da svariš i ove dve. Mogao bi da probaš i Cold Fear.

fear extraction point
fear persius mandate
fear project origin
to su tri do sada a da presao sam i resident evil 5 sa onom devojkom i onim momkom i sprzio onog plavog zalizanog mutanta :D

sad cu na metro 2033
ae davajte jos predloge i ubacite slobodno neki gameplay sa youtube-a da vidimo sta je zanimljivo pozz

Posto obozavam horor shootere ja bih preporucio moj omiljeni praistorijski the suffering,ne mogu da verujem da niko nije naveo ovu igru iako je dosta stara.
Uputsvo:Ugasis svetlo,narokas se kofeinom i obavezno ali obavezno neke bolje slusalice za pravi dozivljaj igranja horor igara.Bez slusalica nije vredno igrati horor FPS.

Meni je ta igra bila opasan trash (nije mi namera da vređam ni tebe, ni tvoj ukus ni omiljenu tvoju horor igru, samo kažem kakav sam ja davno stekao utisak). Sve ide na totalni "vrisak" sistem prepada, niti je atmosfera kako treba, grafika mi je i tad bila za facepalm, tako da duže od sat vremena nisam ni mogao da igram. Ne privlače me horori koji pucaju na bizarnost, jer to uopšte, barem meni nije strašno

Jel igraš pomenute igra zbog horora ili zbog pucanja? Ako ti je horor na prvom mestu onda Amnesia i CoC: Dark Corners of the Earth a ako igraš zbog pucanja onda sve što su ti do sada predložili. Ako je drugi slučaj ne bi bilo loše da možda počneš od Bioshocka, ako ti je Fear strašan biće i Bioshock. Mada je Undying mnogo bolji horor šuter a grafika nije loša kako se čini na prvu loptu. Samo valja srediti problem sa prevelikom brzinom igre i namestiti rezoluciju. Posle možeš da uživaš ko čovek.

Pošto vidim da se svašta preporučuje pa i Half Life 2 i Fallout 3, u tom slučaju možeš komotno i Vampire Bloodlines da probaš. Strašniji od obe igre milion puta.

Ako ti nije gadno da igraš staru igru sa (sada) skrnavom grafikom, onda obavezno System Shock 2. Jako teška igra BTW.

...ja ipak mislim da je najbolja igra za njega HL2. Bas leeepa igra:D

da li je neko igrao Nightmare House 2 ?? ...gledam sad gameplay na YouTube i ne izgleda lose.

Poslednja izmena:
...ja ipak mislim da je najbolja igra za njega HL2. Bas leeepa igra:D

da li je neko igrao Nightmare House 2 ?? ...gledam sad gameplay na YouTube i ne izgleda lose.

Odlican je Nightmare House 2. Ja sam ranije igrao sa narodnom verzijom, ali je bio neki bug sa nekim triggerom pa sam mogao da predjem samo jednu trecinu. Sada nikako da se nakanim , a uzeo sam hl2ep2 najvise zbog tog moda, iako je bas bas kratak :)

BioShock :)

Jel igraš pomenute igra zbog horora ili zbog pucanja? Ako ti je horor na prvom mestu onda Amnesia i CoC: Dark Corners of the Earth a ako igraš zbog pucanja onda sve što su ti do sada predložili. Ako je drugi slučaj ne bi bilo loše da možda počneš od Bioshocka, ako ti je Fear strašan biće i Bioshock. Mada je Undying mnogo bolji horor šuter a grafika nije loša kako se čini na prvu loptu. Samo valja srediti problem sa prevelikom brzinom igre i namestiti rezoluciju. Posle možeš da uživaš ko čovek.

Pošto vidim da se svašta preporučuje pa i Half Life 2 i Fallout 3, u tom slučaju možeš komotno i Vampire Bloodlines da probaš. Strašniji od obe igre milion puta.

i zbog jednog i zbog drugog malo me smorule ige tipa call duty itd. posle fear-a sam se navukao na ovu vrstu igrica :)

zz

i zbog jednog i zbog drugog malo me smorile igre tipa call duty itd. posle fear-a sam se navukao na ovu vrstu igrica :)

Jes da mozda trazis pucacine, ali Forsaken World je perfektan MMO, poceo sam da ga igram i sjajno je.

fear extraction point
fear persius mandate
fear project origin
to su tri do sada a da presao sam i resident evil 5 sa onom devojkom i onim momkom i sprzio onog plavog zalizanog mutanta :D
TO ko kad bi reko preso sam diablo 3 dela .... :)
Ili warcraft 4 dela

Crysis , Crysis 2 , Devil May Cry 3 i 4 kidacina , Mozes i Left 4 Dead ali za mene suvise monotono :)
Kod oba Cyrsisa na pocetku bijes ljude posle krecu vanzemaljci , a na Devil May Cry bijes neka stvorenja ko zna sta su , a Left 4 Dead zombi....

Ali sigurno nije igrao Crysis :d, DMC nema veze sa pucacinom al ajde.

Nazad
Vrh Dno