kexi
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.05.2010
- Poena
- 169
ne mogu to da uradim, ali sa novim stvarima mi se to stalno desava, u aprilu sam kupio psp i 13.-i dan me drug iz zezanja sutne i ode mi ekran i tu sam dao 100€ za ekran, sluske sam platop 50€ i sad i njih trebam da sredjujem....![]()
ja sam mu rek'o za ekran..... al' on se nije ni ponudio, kaze, otkud sam ja znao da je tebi tu psp.... a to sto mu nisam trazio pare je zato sto me jednostavno sramota.... :/
...sam dao za psp su oko 500€... msm traze mi da im dam bajs od 1000 i kusur € da probaju.....
To je cena kapitalizma u kom mi zapravo sve vise i jesmo.
za bajs, to nije nista, jer ja treniram biciklizam i to mi treba, kao i nekom informaticaru extra komp, a ovaj bajs je kao kad bi kupili nekom informaticaru kupite komp od 250€..... a to sto sam dao za psp tolike pare, to je zato sto sam isprazio svoj stek, a i tad mi je bio rodjendan, pa sam imao para.....imas ti viska, nece da te bole ti sundjeri ja bih rekao... a kad pocnes da radis za svoje pare valjda ces i ortake da promenis |>>
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari