Šta je novo?

sta raditi sa sundjerom?

kexi

Cenjen
Učlanjen(a)
28.05.2010
Poena
169
ljudi imam problem, kupio sam motoroline bt stereo sluske ht820, i istog dana mi je ortak sundjer pocepao..... sundjeri se skidaju..... ali gde naci da kupim??? evo i slika......

Prilozi

• Stefa299.jpg
    Stefa299.jpg
    743.5 KB · Pregleda: 227
  • motorola.jpg
    motorola.jpg
    23.1 KB · Pregleda: 104
idi kod ovih sto rade torbe sa kozom, naprave ti bombona da ti traju sto godina, znaci treba ti kozar.

ma otkud znam... bile su kod njega 10 minuta.....

Da li je moguce da ti je namerno shebao? Mislim, ne moze ovo samo od sebe.
Lepo ti je neko rekao, odes kod nekog ko radi sa kozom, i ima da ti uradi da ti traju 100god. Ipak je koza - koza.

Ortak ti je bio ili do yaya pijan ili do yaya nezreo ili nema više od 13 godina :D

nije bio pijan, nezreo jeste, a ima 16 godina... :D

Daj njemu te, a on nek' ti lepo kupi nove :trust:

A za ubuduce razmisli da li ti trebaju takvi "ortaci" :smash:

ne mogu to da uradim, ali sa novim stvarima mi se to stalno desava, u aprilu sam kupio psp i 13.-i dan me drug iz zezanja sutne i ode mi ekran i tu sam dao 100€ za ekran, sluske sam platop 50€ i sad i njih trebam da sredjujem.... :(

prvo se rastosiljaj se tih "drugara" , sutra će ti kola slupati, a prekosutra ženu. bez obzira, traži od "drugara" nove sluške. to se valjano popraviti ne može a da ne košta 1/2 cene novih.

Ako se nije ni ponudio da ti plati ekran nije ti neki drug ;)

Ja tuđe čuvam daleko bolje nego svoje.

ne mogu to da uradim, ali sa novim stvarima mi se to stalno desava, u aprilu sam kupio psp i 13.-i dan me drug iz zezanja sutne i ode mi ekran i tu sam dao 100€ za ekran, sluske sam platop 50€ i sad i njih trebam da sredjujem.... :(

Zasto ne mozes to da uradis? Stidis se? Je l' jaci od tebe? :zgran:

On tebi moze da shebe nove slusalice, a ti ne mozes da trazis da ti kupi druge :smash:

Mislim, sa njima sada mozes da se slikas (i sa slusalicama, a i sa "drugovima") :trust:

Zasto ti je ortak pojeo sundjer sa slusalica? :d

Ono normalnom upotrebom ne moze da se desi, ili je on pojeo, ili njegova macka ili pas haha.

@kexi, matori, kako ga nisi pitao sta je radio itd? Mislim, nije mi jasno...
meni izgleda kao da je ocerupao hemijskom olovkom, ili su to ljubicastu sundjeri po defu. :d

ja sam mu rek'o za ekran..... al' on se nije ni ponudio, kaze, otkud sam ja znao da je tebi tu psp.... a to sto mu nisam trazio pare je zato sto me jednostavno sramota.... :/
@Adam K takodje sve sto nije moje ili ne uzimam (da ne s****m) ili cuvam kao oci u glavi.....
@Godzilla pa nece da mi kaze kako je to uradio, znas kad je on sjebao, bilo je malo manje, a onda se sirolo, ali ne mnogo, a ja kad sam ga pitao sta da radim, on je rek'o nzm ja, oboj markerom, ja cisto malo da sakrijem.... :S ocajan sam.....

"Namerno sam bacio kamen, a slucajno sam razbio prozor."
nema tih fazona. ortaku koji te je sutnuo trazi pola novca za popravku psp jer jeste on kriv sto je deriste nezrelo koje ne razmislja o posledicama pre postupaka. A ortaku koji je zvakao sundjere daj slusalice i reci mu da su sada njegove i da ti sada duguje nove sluske ili 50 evra. Nemas ti sada sta da se cimas za slusalice.
Jeste bedak, ali pre ili kasnije svako mora da nauci da ima neku odgovornost. Ti ortaci ce ti lomiti stvari sve dok mogu da prolaze nekaznjeno. A i ne treba tebe da bude sramota sto je tebi neko slomio nesto.

Ja bih se najpre ratosiljao takvih "prijatelja" koji nemaju nimalo licne odgovornosti a jos manje prijateljskog stava i ljudskog u sebi da cak i kada su videli sta su ucinili nisu se ponudili da bar malo ucestvuju u nadoknadi stete - a trebali su da ucestvuju u celosti.
Sramota od ljudi ali takvih je danas sve vise!

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Druze sta da ti kazem,pored takvih prijatelja neprijatelji ti nisu ni potrebni.U vezi PSP,nisi trebao da cekas da se on sam ponudi da plati nanetu stetu,vec si odmah trebao sa njim da resis stvar ili sa njegovim roditeljima,zasto bi te pobogu bilo sramota?Da li taj tvoj "drug" zna koliko je tesko zaraditi i ustedeti 200e?U vezi slusalica,nema govora da je ono ostecenje nastalo slucajno,kad je vec znao namerno da ih shebe,sada neka snosi posledice svog dela.Slusalice koje je tako fino "modovao" neka zadrzi za sebe(neka ih pojede ukoliko zeli,da zavrsi zapoceto),a tebi neka uzme nove.Zasto bi tebe bilo sramota?Ne razumem,ne zelis da se zameris "prijatelju" ili sta vec?

ja sam mu rek'o za ekran..... al' on se nije ni ponudio, kaze, otkud sam ja znao da je tebi tu psp.... a to sto mu nisam trazio pare je zato sto me jednostavno sramota.... :/

Ma sta magarac uopste ima da te sutira? Znao je da si TI tu :trust:

Dobro bar da si ti ziv, zdrav i ne polomljen pored takvih "drugara", mada, kaze se i 's kim si, takav si' :sceptic:

Bottom line is da od kožara nema vajde, jer cak i da moze da se uradi, bice skupo, tako da resi to sa likom ili se resi lika.

za psp je sad kasno, on je prodat, jer mi se smucilo vise, imao sam fw 5.71 i morao sam da kupujem originale sve oare koje sam dao za psp su oko 500€, a proddao sam ga za 130€..... :( ali o sad cu tako da radim.... kod keve i caleta (njihovi naravno) pa da razjasnimo..... za sluske msm da sam na'so resenje, od coveka koji sam kupio, msm da ima par ili 2 para sundjera sa plastikom za 1000 dinara.... to s' kim si takav si, kod mene nije, nikad nikom nisam nista sjebao, a i ne trazim nista..... msm traze mi da im dam bajs od 1000 i kusur € da probaju..... moze al' prvo dajte 1100€, pa se vozite koliko hocete, tako sam im rek'o.... :)

Nije kasno, duguje ti 50€ za PSP i dalje :)

A iskreno, ni ti nisi baš čitav ako prelaziš preko toga da ti neko napravi štetu od 100€ i da sve posle bude OK :)

Šutno te iz zezanja???? Bože sačuvaj, lepo mu polomiš nogu pa ako pita što si je slomio a ti lepo: "pa otkud sam znao da imaš kost u njoj beskičmenjaku"...
A one sluške izgledaju kao da ti je frend morsko prase a ne ljudsko biće, u svakom slučaju mozak im je sličan kad može tako nešto da napravi sa nečim što nije njegovo... Nikad te sluške nećeš vratiti u fabričko stanje, eventualno pogledaj da li u 4Audio mogu da ti pomognu ali će to rešenje sigurno biti skupo...
Mnogi su ti ovde rekli pa prihvati njihov savet i takvih se "drugara" ratosiljaj što pre...

Eto, sad sam se iznervirao kao da se meni desilo... :d

Ja sam se iznervirao zato jer je sve više klinaca upravo jeste u tom fazonu - bahati i neodgovorni i gledaju samo svoje guzice. Sutra će možda jedan takav koji bude tatin sin da mi bude direktor ili nešto slično :)

Svi ljudi koji su ovde postovali su ti lepo rekli kako da se ponasas i sta je resenje. Ja bih jos dodao - da si ti njega namerno sutnuo i razbio mu PSP, da li bi bio i "plav" i duzan? Razmisli.

...sam dao za psp su oko 500€... msm traze mi da im dam bajs od 1000 i kusur € da probaju.....

imas ti viska, nece da te bole ti sundjeri ja bih rekao... a kad pocnes da radis za svoje pare valjda ces i ortake da promenis |>>

To je cena kapitalizma u kom mi zapravo sve vise i jesmo.

Nema to toliko veze sa kapitalizmom, vec sa poremecenim sistemom vrijednosti koji vlada na nasim prostorima. Ja sam neko vrijeme zivio vani, u kapitalistickom drustvu, i za sve te godine mi kapitalizam nije nista lose ucinio, naprotiv. Gore klince od malena vaspitavaju normalnim vrijednostima. Ima i gore kukolja, ali daleko od toga da su tinejdzerima masovno idoli kriminalci, narko dileri u bjesnim autima, a tinejdzerkama prsate pevaljke sa dva grama mozga.

imas ti viska, nece da te bole ti sundjeri ja bih rekao... a kad pocnes da radis za svoje pare valjda ces i ortake da promenis |>>
za bajs, to nije nista, jer ja treniram biciklizam i to mi treba, kao i nekom informaticaru extra komp, a ovaj bajs je kao kad bi kupili nekom informaticaru kupite komp od 250€..... a to sto sam dao za psp tolike pare, to je zato sto sam isprazio svoj stek, a i tad mi je bio rodjendan, pa sam imao para.....

Lepo je Maverick78 rekao, treba imati prave vrednosti u svemu, ne samo u tome koliko i čijeg novca se troši već i oči u glavi da se proceni vrednost prijatelja... ako se klinci pravilno vaspitaju onda će znati da cene i ono što nije njihovo i ono što nisu oni lično stekli nego im je to neko drugi/roditelji omogućio itd, itd... smorila me priča...
kexi, ne znam koliko imaš godina tj. koliko si mlad ali jednog dana ćeš sigurno shvatiti da je za većinu stvari koje se čoveku dese u životu on sam odgovoran tj. zaslužan ili kriv, uvek treba više puta razmisliti kad nešto odlučuješ...

Nazad
Vrh Dno