Šta je novo?

Sta posle Xperia S ?

Nemanja

Čuven
Učlanjen(a)
27.01.2002
Poena
645
Moja oprema  
Mobilni telefon
Poco X3 Pro
Pametni uređaji
Garmin
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Pozdrav ljudi!

Imam Sony Xperia S vec dve godine, i generalno sam zadovoljan, osim brzinom u nekim trenucima, kada se telefon zabuni pa razmislja izmedju menija i tako to.

Pogledao sam review-e, i u budget klasi preporucuju Motorolu Moto G ( 2nd gen.) Ima li neka bolja preporuka, i hoce li biti ubrzanje u odnosu na postojeci?

Poručio sam IP6 64, i kada je stigao, primetio sam da se klacka donji desni ugao ekrana i telefon sam vratio. Videćemo šta će sledeće biti. To ne bih ni proverao da nisam isčitavao ovde iskustva korisnika u IP6 temi.

Dobio sam drugi IP6, i koristim ga vec desetak dana. Zadovoljan sam telefonom, samo jos uvek mislim da je previse dati 800e da bi telefon funkcioniosao kako treba, bez zastajkivanja, ali sta da radimo kada je takva politika Apple-a a svi Android proizvodjaci joj je prilagodjavaju, reciprocitetno, u skladu sa svojim mogucnostima.

Ono sto mi se ne svidja, je sto telefon izgleda i jeste previse nezan, za razliku od recimo proslih koje sam nosio po dzepovima i koji su se bacakali po autu, a i veoma je skup, pa to pojacava utisak da ga treba cuvati. Drugi izbor je bila Z1C, dosta je jeftinija, ali ono sto mi ne svidja kod njega, je sto je sada dobio update i verovatno nece vise biti update-a za njega, a to nije bas pozitivno za telefon koji se treba koristiti jos dve godine. Isto je Nokia 830 bila u opticaju, kod nje mi se svidela robusna izrada, tipicna za Nokije ali eto preovladala je fancy moda i nedostaci windows mobile-a.

Porucio sa case za njega, po prvi put za neki telefon, jer jednostavno klizi iz ruku, narocito ako su ruke malo oznojane. Eto, osim te neznosti-klizavosti i cene ne bih imao drugih zamerki. Telefon je stvarno super.

Pozdrav i hvala svima na sugestijama!

Sta ja znam, nisam nikakav fanboy, ja o telefonu razmisljam od kupovine do kupovine, prosli sam uzeo pre 3 godine. Da ima neki bolji telefon od IP6, kupio bih njega. Da je stautusni simbol, to mozda vazi za Srbiju. Inace ovde vidim cesto i klince kako ga furaju. A mana Android telefona je sam Android, mozda su u poslednje vreme to ispeglali, ali ja ovim starim bas nisam bio odusevljen.

Vrh Dno