Šta je novo?

Sta posle s8plus ?

Zupermen

Poštovan
Učlanjen(a)
28.11.2017
Poena
80
Sta posle s8plus ? Ne bih mnogo doplacivao tipa 50e..

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ima li negde u samsungu da se vidi koliko nije vraćan na fabriku? Samo da dokažem, S7 više od godinu dana bez vraćanja na fabrička podešavanja, meni oni još nisu napravili kvliteteniji mob od S7, ono, da podesiš i to je to, zaboraviš, i ne paziš ga kao malo dete jer nema edge.

@Zupermen, ako juriš hardver i grice, *mjau**mjau**mjau*, iP, jači i bolji hardver, ali plus modeli, od 7 plus su popravili par stvari, 11.3 su zategli i nije očaj kao prva verzija. Da je ograničen nekeim ostnovnim stvarima, jeste, ne možeš instalirati običan snimač poziva (osim ako nisi na 10 i imaš JB).

Ma ajfon ne razmatram uopste.. Nisam taj tip koji ce da nosi jabuku.
Videcu kako ce ovaj build da radi, za neko moje shvatanje ne trebamo uopste ni da pricamo o ovome na flagship telefonima. Ovaj uredjaj treba da radi bez ikakvih problema out of box. Nikakvi package disable flesovanje i gluposti. To je moje ocekivanje telefona od ovoliko para. Svakako bih se manje nervirao na jeftinijem.

Vidi, meni je S8+ bolji fon, ali ja ne igram igrice, ne gledam u temperaturu, ne gledam u procese da li nešto jede bateriju (kad krene da z@jebava nešto, ja menjam fon, zdravo, i sa te strane te razumem, košta dosta i nisi zadovoljan). Meni je displej brutalan, to je ono što ga izdvaja u mom slučaju, takođe i korisničko iskustvo sa Samsungom mi je bolje od Huawei, klotare, MIUI itd. Sviđa mi se njihov skin i dodaci u istom. Ne sviđa mi se što mu još GCam ne radi kako treba za zadnju kameru, samo sam za prednju namesto kako treba, dok recimo za S7 ima GCam koja radi kao treba. Ogromna je razlika u slikama, kad vidiš šta neko izvuče sa A1 i GCam, onda se smoriš što si dao duplo i više para za nešto drugo a lošije, realno je tako, *mauuuuu*, ali opet fali ovo ili ono. Kod nas na žalost se svelo na Apple i Samsung. Veće pare za fon bez krštene garancije ne dam. Sa druge strane, ako uzmem cenu uređaja A1, ne znam šta bih mu zamero, radi on bolje i od skupljih modela, kamera odlična sa GCam... pa prelomi, probaj, uzmi neki polovan i testiraj, pa koji ti ne leži neka putuje. Možda je zlatna sredina uopšte trenutno Mi Mix 2, jer on ima i bolji displej od A1 i Max 2, kvalitetniji uređaj, ne gubiš taj osećaj više klase, možeš da mu se diviš kada ga izvadiš iz kondoma :d Jedino što on po meni vredi 350e, ako vidim za koliko ide S8 sa boljim ekranom i garancijom.

Poslednja izmena:
Ni ja ne igram igrice, ni na telefonu ni ovako, ne gledam ni procese.. Zato mi digne pritisak telefon od 600e, kad krene da se greje i trotluje sam od sebe pri normalnom koriscenju.. Ne mirisem nesto TW, generalno uvek me vuce klotara posle nekog vremena.. :D
Jel si poredio zadnje kamere na A1 i s8plus dal je prevelika razlika ?
E sad, taj ekran.. Ja sam menjao displej i na s7e i na s8plus posle 2,3 meseca, tako da mi je taj famozni amoled izasao na nos. Sreca oba su bila u garanciji i sredjivao sam sve jako brzo, ali opet.. Onda uhvatim sebe i razmislim pa *mjau**mjau**mjau* na telefonima od 400,500,600e si menjao displej. To ne bi trebalo da se desava zar ne ? Displej je brutalan naravno, ali npr drugar ima Xperiu xz premium i ono je brutalan IPS, boje prijatnije i realnije od amoleda, nekako mnogo mnogo prijatnije za oko bar meni.
Ono sto je jos jedna bitna stvar on ima preko 200 aplikacija instaliranih, telefon je i dalje bolji, fluidniji od mog s8plus sa 50ak app.
Ako predjem na A1 ne verujem da ce su vracati na neki flagship u skorije vreme.. :D

Poslednja izmena:
A jesi imao iphone do sada ikada? Ne da si se igrao s njim kratko ili da ima netko tvoj, nego bas da si ga koristio kao primarni uredjaj, duze od 10 dana?

Ko jednom proba stock android, ne osvrće se više ...

Šalim se naravno.

Ne mislim bukvalno ali u mom slučaju oduševljen sam bio i A1 fonom i sada sa Pixelom 2. Lično nikad više ništa sem stocka.

Nisam imao ajfon a ni ne zelim da prelazim na ios. Android mi odgovara potpuno.
Sto se tice klota, ja to gledam kao na odvikavanje i ciscenje posle nekog vremena i klot dosadi pa ti treba nesto novo.. :D
Videcu narednih dana, mozda na kraju i uzmem taj A1, samo niko da mi kaze kakve su slike u poredjenju sa flagship modelima? A1 tema je ogromna stvarno me mrzi da kopam po njoj..

^Slike su očajne u poređenju sa flagshipima. Drastično se poprave sa gcam ali onda budi spreman da izgubiš onu flagship brzinu okidanja, čak šta više

Sent from my Mate 10 Pro

Svakako mislim na slike sa gcam, dobro sto se okidanja tice sta je tu je.. ne moze sve za te pare.
Nego @Proday kad ces da prodajes tog Havajca ? :D

Paz kad nemam pojma...svakim danom se sve više vežem za isti, ozbiljno, odličan je tel. Menjao bih ga eventualno za pixel 2 da probam ili da doplatim do nekih 100e za s9 običan, pa kad naleti takva neka ponuda...

Sent from my Mate 10 Pro

Nego cudi me taj lag pri skrolanju koji si spomenuo na 10pro?
Dok sam nosio p9 nisam primetio to, cini mi se da je sve dosta fluidno bilo..

I mene čudi, ali tu je i postoji. Možda neki neće da priznaju i lažu sami sebe ali ga ima (mada sam ja fanatik pa primetim i najsitnije stvari) . I Damir Franz se žalio na isti u svojoj recenziji. Kaže čovek da je i na mate 9 bilo tako kada se pojavio i da su ispravili sa update...problem je što je pola god prošlo, ovde i dalje nema update za to

Sent from my Mate 10 Pro

Još moram da dodam da taj lag nije uvek prisutan i primetan, ali u mom slučaju više ga ima nego što ga nema...i takođe zavisi od brzine skrolovanja; ukoliko se baš polako ili baš brzo skroluje, ne primeti se (što je do nekle i logično).

Sent from my Mate 10 Pro

Ne...meni, launcher, kretanje kroz settings sve leti bukvalno...čak i par prijatelja koji ima ios se zadivilo koliko brzo radi (pisao sam već)...ali zato tapatalk, instagram, fb, browser, kao da ima 15-20fps (ne uvek).

Sent from my Mate 10 Pro

Nisam imao ajfon a ni ne zelim da prelazim na ios. Android mi odgovara potpuno.
Sto se tice klota, ja to gledam kao na odvikavanje i ciscenje posle nekog vremena i klot dosadi pa ti treba nesto novo.. :D
Videcu narednih dana, mozda na kraju i uzmem taj A1, samo niko da mi kaze kakve su slike u poredjenju sa flagship modelima? A1 tema je ogromna stvarno me mrzi da kopam po njoj..

Ajfonika je stvorena za tebe. Snažan hardver, nema čačkanja i mudrovanja, to što ima radi i to je to, mirna ti glava :d:D
Postavljao sam slike par puta u A1 temi, videću da nađem nešto i šaljem ti na PP.

Jel to pričaš o iphonetu na koji svi kukaju kako očajno radi od kada se ios 11 pojavio?

Sent from my Mate 10 Pro

Nisam zadovoljan sa 11, mada ne radi isto na svim modelima. Na novijim poslednji 11.3 je i dobar. Pa tebi to i odgovara, ti me radiš update na androidu :D
Ja sam ljubitelj iOS 10, ne radim update ko i ti, podesio po mom ukusu sa JB:
cdb110a777eb9214d3c4dac1b9c8c9e0.jpg

Vrh Dno