Šta je novo?

Sta posle s8plus ?

Zupermen

Poštovan
Učlanjen(a)
28.11.2017
Poena
80
Sta posle s8plus ? Ne bih mnogo doplacivao tipa 50e..

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Sa tolikom doplatom ne možeš ništa bolje od njega dobiti...

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Jedino logična zamena s9 plus. ali doplata sigurno neće biti 50. Ako si navikao na Samsung interfejs, Huawei ti neće leći.

Poslednja izmena:
S9plus otpada, prevelika doplata za slican/isti telefon. A vidim nisu se nesto ni sa baterijom proslavili.
Mozda bih presao na mate 10 pro ima ih oko 500e..

mozda xiaomi mi mix 2s on ti dolazi sa 845 zmajem

Zasto bi uopste prodavao dobar telefon i doplacivao 50 evra za nesto, sta ocekujes za tih 50 evra doplate, brzi tel za 0,2 stotinke.

Imas OP5T i ispod 500e kod nas na KP sa garancijom, samo treba uzeti od proverene osobe. Inace sam koristio pomenuti telefon i mnogo mi se svideo. Mogu mu zameriti jedino sirinu telefona i to sto je malo nezgodan za drzanje u ruci. A takodje sam se previse navikao na Samsungov UI, koliko god on bedno radio i zbog toga sam ga prodao. Ja iskreno cekam sad OP6, on bi trebao biti pun pogodak, samo da mu ne podignu drasticno cenu.

Taj Mate ti je venčanica , kao i svaki npr Htc. Danas ga uzmeš za 550e za mesec dana ga prodaš jedva za 470e. Izgubis previše love za džabe.

Ako hoćeš stabilan rad bez zezanja kao na tw ostaje ti op5t ( zbog amoleda ) i Nokia 7 plus.

Poslednja izmena:
Ja mislim da ti uzmeš A1, ili Mi Max 2 i ubaciš neki klot rom. Dobio bi bateriju san snova, a teako ćeš ih zagrejati. Da se malo smiriš.

Ti ćeš da progledaš, ekran je lošiji naravno od tog u S8+, ali ćeš da zažmuriš i oduševiš drugim stvarima, koje si dobio za 178e (nov A1 32GB u radnji) ili 210e (Max 2).

Taj Mate ti je venčanica , kao i svaki npr Htc. Danas ga uzmeš za 550e za mesec dana ga prodaš jedva za 470e. Izgubis previše love za džabe.

Ako hoćeš stabilan rad bez zezanja kao na tw ostaje ti op5t ( zbog amoleda ) i Nokia 7 plus.
Alsolutno, zato sam još davno pisao da huawei telefone valja uzimati samo na dugoročno i da ih uzima onaj ko zna šta dobija/gubi. ;) Mada im je dosta pala cena poslednjih dva meseca, sad će da krene da usporava, nije baš da će da bude 470e za mesec dana, ali uskoro će i to da bude.

Ko stalno menja telefone treba da se drži apple, pixela i samsunga, mada kada je flagshio serija u pitanju i tu su i startu gubici ogromni.

Sent from my Mate 10 Pro

Imao sam oba tri ;)
Odličan je zvuk i na A1 i Max 2, nema A1 stereo zvučnike kao Max 2, ali je glasniji A1 (teško i zvono držati do kraja pojačano). Odličan je zvuk u toku razgovora na oba, na A1 za nijansu glasniji. Zvuk na slušalicama izuzetno glasan na A1, na Max 2 nisam stigao da koristim pošteno da komentarišem, ali kako se sećam da je slabiji od A1 preko BT bar duplo. Preko BT sluški A1 ubija, imaš i da otključaš AptxHD, a sa tim mislim da ništa nije glasnije od A1 preko BT ili na zvučniku, znači glasan jeste, ubija, ali ima telefona tiših i malo kvalitetnijeg zvuka (ne i za te pare, za 178e nema). Na S8+ je malo kvalitetniji zvuk, onako puniji, mada ih nisam isto podesio i koristio, nisam ni iste BT skuške koristio na oba. V20 ima kvalitetniji zvuk od A1, to je sigurno, probao sam ih sa istim slušalicama, odvrnuto sve na max da ogluviš, ali je tiši V20. Inače V20 ima jako kvalitetan zvuk sa odličnim slušalicama, sa fabričkim je krš. Rad, pa na A1 ono što ostaviš preko noći, tu ćeš da zatekneš ujutru, neće izaciti npr. talk iz memorije, ako si ostavio negde na nekoj stranici dok si čitao. S8+ brže pokreće igrice, to mu je prednost, ali ne drži u memoriji kao A1 dugo, sredili su na oreo i S8, drži kao što znaš, ali ne toliko dugo kao A1. Po meni je dovoljno brz i fluidan A1. Ne sećam se da sam uspeo da ga ugrejem, ni A1 ni Max 2. Max 2 mislim da malo slabije sija ekran na suncu, ali su tu negde. Kamera, prednja sa GCam je kamera za 2018 god, ovo na S7 i S8 je loše spram GCam na na A1. Zadnja kamera, odlična sa GCam, ali nije toliko brza, fokus nije toliko brz. Meni se više slike sviđaju sa GCam, nego sa fabričke S8+. Video je vidno bolji na S8+. Ispravljeno je zujanje sa Oreo na A1 u toku snimanja video snimka, tako da je video vrlo dobar sa fabričkom kamerom. Mana A1 u odnosu na Max 2, to je sistem za dual sim, na A1 je spartanski, malo opcija, recimo ne možeš da razdvojiš zvono za sim 1 i sim 2, dok na max 2 imaš tone opcija za sve, kao i na samsung, ako koristiš dual sim.
Mane? Nemaju ekrane kao S8/S8+.

Mate 10 Pro precrtaj odmah, iz istog razloga zbog kog i menjaš S8+, dolaziš na isto a doplaćuješ, znaš i da je venčanica.
Nemaš ti mnogo mudrovanja. Ako hoćeš promenu posle tog telefona, jedono sa iPX dobijaš pravu promenu, da si došao na nešto novo i drugačije. Sledeći sa kojim bi primetio promenu je Piksla 2 (koji si precrtao, sa čime se slažem, ne kupiti telefon za tu lovu bez garancije). Sledeći S9+ (opet precrtan zbog cifre, ali jedino taj ekran ili sa X neće biti razočarenje posle onog u S8+). Šta je ostalo? Eventualno Mi Mix 2 (malo ispod 400e, Mix 2 ima bolji ekran od Max 2) ili OP5T za 470e sa garancijom kod Vlade na KP, ali nema trenutno). Glupo je da platiš više za nešto a dođeš na lošije, ili ćuti na tom gde jesi i uživaj u tom ekranu, ili ove jeftinije i ne možeš da se razoćaraš za tu lovu (ima za A1 kernel da mu odvrneš boje, blizu amoleda da gori, postvljao Đilke u temi sliku poređenja sa S7E, pa bi i tu dobio približno iskustvo, malo), ti jeftiniji mogu samo da te prijatno iznanade spram love koliko koštaju, pa relano :)

Odradih opet factory iz rikaverija. Sramota je sto to moram da radim na flagshipu koji bi trebalo da radi kako treba ?
Ozbiljno se razmisljam da batalim bacanje para na flagship uredjaje jer svakako vise nervoze izazivaju od telefona koji kosta 180e npr.

Nazad
Vrh Dno