Šta je novo?

Sta posle Nzbzone?

• Začetnik teme Začetnik teme Igvan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Igvan

Čuven
Učlanjen(a)
09.09.2002
Poena
620
Obzirom da ga vise nema sta koristite za pretragu news servera?

Niste valjda koristili nzbzone bez donacije ? 😀😀😀

Imash www.newzbin.com koji se smeshno placa.

Da proširim temu - ima li neko iskustva sa Astraweb Usenet provajderom? 4 konekcije i 1 Mbit brzinski limit (više ne treba) za 10 dolara mesečno?

Ranije je Astraweb imao cudne tripove,jednostavno smanji se protok za 10-15% od tvog max downld i tako recimo par dana (nije strasno,al ume da nervira) ...sada ne znam,nisam dugo koristio !

filipenko je napisao(la):
Da proširim temu - ima li neko iskustva sa Astraweb Usenet provajderom? 4 konekcije i 1 Mbit brzinski limit (više ne treba) za 10 dolara mesečno?

Ja upravo koristim tu kombinaciju i stvarno je dz...ukoliko se dogovore cetvoro, dodje 2.5$ pre capita:d ! Ide punom brzinom sve vreme...

Ako se stekate za placanje pretrage, evo nekih free solidnih solucija:
http://www.p2pnet.net/story/8629

narocito je interesantna ova fora:

Meanwhile, "A great combination is binsearch.info+ Newzbin.com simply find the file you want using newzbin and search for it using binsearch. It maybe a lengthy process compared to the suggestions above but it does produce excellent results and is high recommendation from filesplit."

Poz.:type:

Zahvaljujem 🙂

Ne vidim zašto samo Newzbin nije dovoljan? Sad je i bolji od kad nema NZBZone, redovniji i pouzdan je, brz (uvek bio brzi od NZBZ)... Kao tamo nema dovoljno stvari? Pa ne možeš stići sve da skineš, koliko ima 🙂

Filipenko mozes da se pridruzish Igvanu i meni od sledeceg meseca ...

byMax, ne pričamo o news index sajtu, već o samom news provajderu.

misterx, zahvaljujem, ali već nas ima(m) dovoljno, četvoro. Razmišljam samo o eventualnoj promeni provajdera, zbog cene 🙂

Nazad
Vrh Dno