Šta je novo?

Sta posle nexus 5?

brancic

Slavan
Učlanjen(a)
30.03.2008
Poena
330
Razmisljam se da prodam telefon i ako me zaista sluzi bez greske nego eto ajd kao nesto novo, Lomim se oko G4 ili S5 . Najbitnije stavke su mi kamera, kvalitet i mogucnost dve kartice ako moze. Svaki savet dobrodosao!!
pozdrav!

Oneplus two

Ne znam za G4, ali nikako ne bih preporucio S5, jedan drugar ima i bukvalno je duplo sporiji od mog nexusa 5, u menijima koci, laguje, sporije otvara aplikacije, jedino je mozda kamera malo bolja, isti slucaj je i sa lg g3, mislim da ko se navikne na nexus tesko moze da predje na neki od tih telefona.

Ja ću ili onplus x ili nexus 6p 64gb.
Ovaj prvi kao neki "naslednik", a drugi jer je ipak nexus, pa još top of the line. Ako bude negde po normalnoj ceni sa ove strane Atlantika.

Nije nista posebno. Nemas neki veliki izbor u dual sim segmentu a da valja kamera.. (Ne racunam mobove od 400e +)

Trenutno je uzasno vreme za kupovinu moba u segmentu 300-400e

Poslednja izmena:
Nista. Ostani na tom Neksusu jos, ne bacaj pare bez veze.

Ali ga baterija kolje.Gledam juče uveče kod drugara, imao je 47% i 50 min. sot od ujutru do uveče a ništa čudno nisam video u grafiku.
Jednostavno je tuga baterija i džaba brzo skrolovanje kad je telefon mrtav u podne s malo jačim korišćenjem 🙂

Ja mislim da je fica hteo da kaze da je nexus brzi u skrolovanju kroz homeskrinove i kroz settings,a ne verujem da tu provodis 70% vremena?
Ne vidim da je nexus brzi u samim aplikacijama od z2,ako i jeste,neprimetno je. . .

Ja mislim da je fica hteo da kaze da je nexus brzi u skrolovanju kroz homeskrinove i kroz settings,a ne verujem da tu provodis 70% vremena?
Ne vidim da je nexus brzi u samim aplikacijama od z2,ako i jeste,neprimetno je. . .

To sam hteo da kazem, al coveka ubija sujeta, al da ne idemo u off vishe...
Nexus linija je nazalost postala prestizna, tako da sam je napustio bez imalo kajanja, pa nek deru ovce ko apple ili galaxy s serije i sl...

Ja sam razbio Nexus5 tj islao mi. Sad sam na S4 neko vreme, odvajam pare za OnePlusTwo jer mi to deluje kao neka ok zamena. Sve ostalo nije vredno zamene, bar po mom nekom misljenju.

To sam hteo da kazem, al coveka ubija sujeta, al da ne idemo u off vishe...
Nexus linija je nazalost postala prestizna, tako da sam je napustio bez imalo kajanja, pa nek deru ovce ko apple ili galaxy s serije i sl...
Ne znam o kakvoj sujeti pričaš.
Ja igre ne igram, pa mi je interakcija sa elementima na strani najčešći oblik korišćenja telefona (browser, player, mail pogotovo), generalno multitasking. A skrol je jedan od najčešćih oblika, ako ne računam pisanje.

Nexus je do 4 dvojako bio prestiž (i u ideji i donekle u kešu).
To će ti reći svako ko smartphone kupuje duže od 2 godine.
Galaxy Nexus sam godinu dana posle pojavljivanja, platio više nego Nexus 5 kada je izašao.

odlucih se ipak za G4, postavio sam pitanje tamo na forumu da mi neko odgovori na pm ali nikakav odgovor ne dobih , A pitanje je u kojoj radnji da kupim tel. Da neko ima pozitivna iskustva sa servisom i da su im telefoni ok.
pozdrav!
inace ici cu na single sim posto mi je i ovo previse

Pa najbolje sa garancijom operatera. Tu dobijas full garanciju a i cene su povoljnije nego u radnjama koji daju neke garancije od 6 meseci. Naravno u ovim poznatijim radnjama cene su previsoke

iskreno nisam ljubitej da se nalazim na ulici i dajem veliku sumu novca tek tako ko da diluje drogu 🙂)))) pa bih se ipak otisao u nekih od ovih "legitimnih" radnji

iskreno nisam ljubitej da se nalazim na ulici i dajem veliku sumu novca tek tako ko da diluje drogu 🙂)))) pa bih se ipak otisao u nekih od ovih "legitimnih" radnji
Zavisi sta zelis 🙂 Veliku sumu dajes svakako, e sad je pitanje gde ces vise platiti 🙂

i hocu ako ne uspem da nadjem neku bolju kombinaciju, ali ne vidim poentu tvog posta. Moje pitanje je bilo zna li neko neku radnju u bg sa kojom je imao dobro iskustvo a ti mi odgovar pa idi "slobodno"?>???
Pa lepo ti je rečeno kako da uzmeš. Niko nije lud (na ovom forumu gde bi trebalo ljudi da budu tech savvy) da kupuje po radnjama koje daju 6 ili 12 meseci garancije (tu je cena slična kao u oglasima).
A tek niko nije lud da kupuje telefone kod roaming, gigatron, win win I ostalih perača para (gde je cena mnogo viša).

Nazad
Vrh Dno