Što je u stvari 70% vremena interakcije sa mobilnim. Makar meni.
Sledeći put uključi mozak pre nego što klikneš na reply dugme i možda shvatiš šta sam hteo da kažem.A ti znaci koristis telefon da bi se divio brzini skrolovanja?
Carski, nadam se da onda da ni u jednu aplikaciju ne ulazis.
Svakakvih nas ima...
Ja mislim da je fica hteo da kaze da je nexus brzi u skrolovanju kroz homeskrinove i kroz settings,a ne verujem da tu provodis 70% vremena?
Ne vidim da je nexus brzi u samim aplikacijama od z2,ako i jeste,neprimetno je. . .
Ne znam o kakvoj sujeti pričaš.To sam hteo da kazem, al coveka ubija sujeta, al da ne idemo u off vishe...
Nexus linija je nazalost postala prestizna, tako da sam je napustio bez imalo kajanja, pa nek deru ovce ko apple ili galaxy s serije i sl...
Onda slobodno idi.
Zavisi sta zelis 🙂 Veliku sumu dajes svakako, e sad je pitanje gde ces vise platiti 🙂iskreno nisam ljubitej da se nalazim na ulici i dajem veliku sumu novca tek tako ko da diluje drogu 🙂)))) pa bih se ipak otisao u nekih od ovih "legitimnih" radnji
Pa lepo ti je rečeno kako da uzmeš. Niko nije lud (na ovom forumu gde bi trebalo ljudi da budu tech savvy) da kupuje po radnjama koje daju 6 ili 12 meseci garancije (tu je cena slična kao u oglasima).i hocu ako ne uspem da nadjem neku bolju kombinaciju, ali ne vidim poentu tvog posta. Moje pitanje je bilo zna li neko neku radnju u bg sa kojom je imao dobro iskustvo a ti mi odgovar pa idi "slobodno"?>???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari