- Učlanjen(a)
- 07.09.2009
- Poena
- 375
Hteo bih da predjem na nesto kvalitetnije, pa me zanima sta bi mi bio sledeci korak. Nebitno da li je novo ili polovno, PC ili HiFi (iako mi je ovo prioritet, linearno je skuplje i komplikovanije). Znaci aktivni ili pasivni stereo, slusam Rock i Metal prvenstveno. Bookshelf, posto ne verujem da ima floorstand za ove pare (ako ima slobodno predlozite).
Nemam neki budzet na umu, upravo me to i zanima - sa kojim parama bih mogao da pocnem da razmisljam da menjam sadasnje zvucnike. Naravno ne bih isao u nebesa, recimo 250-500e, ako postoji neki bestbuy nov (kao sto su svojevremeno bili i ovi Solo6), ako postoji 20 solucija u ovom rasponu budzeta, onda bi mi pomogle neke smernice gde/sta da gledam
.
Bice kaceno na Xonar D1 sad, a kasnije na ST.
Nemam neki budzet na umu, upravo me to i zanima - sa kojim parama bih mogao da pocnem da razmisljam da menjam sadasnje zvucnike. Naravno ne bih isao u nebesa, recimo 250-500e, ako postoji neki bestbuy nov (kao sto su svojevremeno bili i ovi Solo6), ako postoji 20 solucija u ovom rasponu budzeta, onda bi mi pomogle neke smernice gde/sta da gledam
Bice kaceno na Xonar D1 sad, a kasnije na ST.