Šta je novo?

Sta posle GTX 260 ?

Civil

Slavan
Učlanjen(a)
18.08.2005
Poena
380
Imam ovu karticu. Nakon sto uzmem neki bolji procesor (pogledati konfiguraciju), zeleo bih da promenim graficku. Treba mi za igre, znaci da bude bolja od ove (sto i nije tesko s obzirom na starost iste) a da nije skuplja od 100e, nova, ako tako nesto postoji. Treba mi za rezolucije 1680*1050 . I da bude obavezno nVidia.

Hvala.

Hm, srecno druze, mada zasto Gainward? To je 99% reparirana kartica :(

Oce sutra, bilo koja Gainward GTX460 reparirana je toliko stara da ako nije do sad crkla da sigurno nece zbog toga sto je reparirana, treba se paziti MSI kartica, njihove reparirane su u skorije vreme preplavile na nase trziste.

Nisam rekao da je crkla, samo sam se zapitao zasto uzimati repariranu karticu kad za te pare moze da se uzme klasicna nereparirana kartica. A i zasto mislis da su MSI reparirane losije od Gainward repariranih? Razumem ja da ti imas Gainward i da imas dobro iskustvo sa njima, ali nece ga svi imati, nazalost...

Ne razumes. MSI reparirane su se tek od pre mozda 2-3 meseca pojavile na trziste, a Gainward su bile pre nekih godinu dana sto znaci da ako nisu do sad crkle da nece crknuti, a MSI su netestirane.

Nazad
Vrh Dno