Šta je novo?

Sta posle Galaxy S7

milans1111

Slavan
Učlanjen(a)
13.05.2011
Poena
330
Imam najveci paket u vipu i doslo je vreme da se obnavlja ugovor. Merkao sam S9, ali me interesuje vase misljenje da li ima nesto bolje u tom rangu. Presudna mi je kamera i baterija... Mora da pravi bolje slike od s7 i da baterija bude izdrzljiva. Sve ostalo mi je nebitno...
Znaci ois obavezno, da pravi dobre slike u uslovima slabog osvetljenja, 1080p u 60fps video, pozeljno i 4k video, da to sve fercera ko sat
Neka preporuka pored s9?

Poslednja izmena:
Mesecna pretplata za cetiri broja mi je oko 13.000dinara svakog meseca :d, mada moram da primetim da mi kod ovih novih samsunga smetaju edge ekrani, po meni cista glupost...ali aj prezivecu nekako posto koristim samsung telefone zadnjih 8 godina...izredjao sam sve s serije i jedan note 4... Iako su mufljuzi i deru narod u odnosu cena kvalitet navika je cudo... Ili s8+, s9, s9+ ili note 8... gledao sam i iphone 8+ ali mislim da cu zobici iphone.

kako ga preplacujem kad sam ja za s7 dobio 26.000 dinara star skoro dve godine... Dodam jos 4.000 i imam nov telefon sa 2god garancijom. A ove pakete koristim i sa telefonom i bez telefona, to ide pa ide...

Poslednja izmena:
Preplacujes paket jer bi mogao imati mnogo vise neta za manje para (uz isto minuta i poruka) a preplacujes i telefon jer je cena paketa bez telefona 2500 a s telefonom 4400...

@milans1111

Trgovci obozavaju takve kao ti

cena paketa bez / sa uredjajem

Neo2 999 / 1699
Neo4 1399 / 2399
Neo6 1799 / 3399
Neo10 2499 / 4399

24x( 4399 - 2499 ) = 45600

S9 uz Neo10 izadje 32.400 ( ako taj iznos das u kesu ) + 45.600 ( razlika u ceni paketa ) = 78.000

Hvala na savetima, gledao sam cene telefona uz neo 10 tarifu:
s9+ 43200 din.
s9 32400 din.
s8 23760 din.
Citao sam da su razlike izmedju s8 i s9 mizerne - sem nesrecne pozicije citaca otiska prsta na s8 i dvostruke blende kamere na s9 - f/1.5 i f/2.4 drugih unapredjenja nema a i ovo je jedva vidljivo u praksi, sem u bas losim uslovima osvetljenja... ili sam ja citao neke lose strane revjue.. baterija nije unapredjena nista u odnosu na s8 sto se meni ne svidja...

Posto mi je malopre ispao neki neplanirani finansijski trosak necu moci da pazarim s9+, s9 mi je na zalost plafon, a tih 8640 dinara razlike u odnosu na s8 i nije nesto za noviji model sa vecim otvorom blende... Hvala svima. Ipak s9.

Poslednja izmena:
Uzeo s9. @sasa022 - ako nije bilo danas, bice dana... Nikad ne reci nikad. Istice i ostalim brojevima ugovorna obaveza oktobra i novembra... prodam s9 i uzmem s9+

Poslednja izmena:
@janka123 - hvala druze, da ti se vrati jos bolji. Zbog dugogodisnjeg koriscenja najvecih paketa odobrili su mi dodatni popust (uz malo dreke) na onaj iznos u kesu tako da je sve ok... Prodacu pred istek ugovora za drugi broj sto je za par meseci i uzeti s9+ i to je to sto se mene tice. Pozdrav

Poslednja izmena:
To sa paketima je duga prica, ne mogu da objasnjavam zasto i kako mi to odgovara ali imam ja benefite zbog tolikih pretplata, nisam im ostao duzan... Trosimo puno, nas cetvoro...

Nije to uopste tako jednostavno.

Ovaj topic ostaje i drugi ga citaju. Neupuceni, koji ce poverovati u to sto pricas. Mozda tebi stvarno znaci, ali 99.99999% nece.
OK, ti mozda imas neku racunicu koju neces da javno dajes, postujemo.

Pod uslovom da u tih 10+K ne ide roming, 5000 za parking i sl.: evo breakdown jedne porodice, koja ima vecu potrosnju od tvoje:
- 4x NEO2, 4000
- Online48, 1400
- 4x NetShare, 440
Total: 5840
To je 56GB neta deljenog medju svima. Ovo je samo zvanicno, nezvanicno su manji racuni.
Znaci sve sto placas preko 5840 - placas telefone. Trenutno je moguce dobiti za ~4000 ovo gore.

Kod Telenora imas slicnu foru.

Nova/Neo/Klasik tarifa i neka Online tarifa se spoje, 110din po spajanju. Moze do 5 voice tarifa sa jednom Online da deli net saobracaj.

Jedini slucaj za koji znam da koristi to deljenje (bas ova navedena porodica, do skora na Nova tarifama) je aktivirala jos u poslovnici kada su uzimali prvi put.

Nazad
Vrh Dno