Šta je novo?

Sta posle g3?

nele11

Cenjen
Učlanjen(a)
28.05.2011
Poena
180
Moja oprema  
Mobilni telefon
Mi 9T
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Pozdrav, razmišljam da promenim svoj g3 32gb,tako da razmišljam izmedju z3,s5 i možda note4(ako nadjem neki povoljniji) u sustini zadovoljan sam sa lg g3,ali me je pre neki dan razocarala kamera u osvetljenoj sobi Samsung s4 je pravio mnogo bolje slike na g3 mi nekako previse svetle, a i ujedno imam g3 skoro godinu dana pa bih da ga promenim. Sta uzeti izmedju z3 i s5?da li je note 4 bolji od s5?bitna mi je brzina i da kamera pravi svuda dobre fotke

Najjace da ce sa bilo kojim novim androidom dobiti primetno bolju kameru od G3. Mozda sa G4 i S6 ali ni tu nije drasticna razlika, Z3 nije kamera za pucanje u full auto modu a jos manje za low light u istom a nema ni OIS.

I nije mi jasno kako je G3 kamera losija od S4 pa jos u indoor uslovima?

Tebi treba ovako nesto, zadrzi G3 ili predji na neki bolji smartfon a za 150e mozes na KP da nadjes polovan (ili za 210e nov) canon koji ce u tim uslovima da odere sve kamere na androidima, ako znas da koristis naravno.

Ili ''prouci'' malo manual mod/fv5 aplikaciju na G3, prosto je nemoguce da ne mogu da se snime bolje LL/indoor fotografije nego sa S4.

Poslednja izmena:
G4 bez mnogo razmišljanja... Ako nemaš para, sačekaj par meseci i uzmi tada... Note 4 ti je dobar, ima svoje prednosti, ali kamera je malo bolja na g4...

Ako si razočaran kamerom na g3, nijedan smartphone te neće zadovoljiti kamerom. Uzmi kompakt aparat

Onda se meni nesto sjebala kamera, ali uopste nisam zadovoljan sa njom, a uglavnom sam svuda citao da je na g3 mnogo bolja kamera nego npr u odnosu na s5

^ definitivno ti se s*ebala kamera. Jesi čačkao šta po podešavanjima, jeli na auto? Možda je staklo prljavo?

Poslednja izmena:
Sve je automatski. Sad vidim da mi je ovo staklo sočiva kamere malo izgrebano, da li moze to da doprinosi losim slikama? Jedino unutra ima tako prejaku belu boju(tj osvetljenost) i primetio sam sinoc kada sam slikao na metar daljine sa blicem da su nesto losije slike od s4.Da li moze to staklo sociva kamere da se promeni ili mora cela kamera da se menja?

Pozdrav, razmišljam da promenim svoj g3 32gb,tako da razmišljam izmedju z3,s5 i možda note4(ako nadjem neki povoljniji) u sustini zadovoljan sam sa lg g3,ali me je pre neki dan razocarala kamera u osvetljenoj sobi Samsung s4 je pravio mnogo bolje slike na g3 mi nekako previse svetle, a i ujedno imam g3 skoro godinu dana pa bih da ga promenim. Sta uzeti izmedju z3 i s5?da li je note 4 bolji od s5?bitna mi je brzina i da kamera pravi svuda dobre fotke

z5 premium

^ to je Z Ultra, Z5 premium displej je samo 5.5'' :D

Ali nece se taj fon pojaviti jos 2-3 meseca. Do tada kao zamena za G3 a sa sto boljom kamerom za LL/indoor - G4 ili S6. Mada mozes i da zadrzis G3 (ili predjes na M8 zbog boljeg displeja, baterije i UI) a za 150e polovan canon S110..

Necu ni jedan fotoaparat, mrzi me da ga non stop nosim. Koji servis u Bg moze da mi zameni staklo kamere? Nasao ssm na ebay za 3-4dolara to socivo zajedno sa okvirom oko zadnjih dugmica. Prepostavljam da cu izgubiti garanciju ako odnesem u neki drugi servis a ne u telenor (posto ni je fon jos pod garancijom)

Što ga ne nosiš u telenor? Oni mogu to da odrade u ovlašćenom servisu, a ako traže da naplate nešto, bolje i da naplate pa da ti ostane garancija... Uštediš , nemam pojma, 1500din a izgubiš garanciju...

Vrh Dno