Ja imam Haf912+, i sasvim sam zadovoljan.
Stranice i zadnji deo kucista je uradjen od kvalitetnog jakog metala (za razliku recimo od mog bivseg Chieftec DG-a).
Jedino je prednji deo uradjen delimicno od plastike (gornji deo kuciste i ivice spreda), ali to i nije toliko bitno.
Prednji 20cm kuler hladi fantasticno. Nazad dolazi jedan 12cm.
I to je sve sto je potrebno ovom kucistu od hladjenja. Nema nikakve potrebe da se stavlja sa strane 12cm ili na vrh 2x12cm / 14cm ventilator.
Bacanje para.
Veoma je prostrano, moze da se izvadi jedan kavez (za SSD hard diskove), tako da i najduze graficke lagano mogu da stanu.
Taj isti kavez moze da se stavi na kavez za 3,5" hard diskove, ja sam ga izbacio napolje.
E sad sto se tice izgleda, to je vec subjektivno. Ja cu reci da sam pao na dupe, kad sam shvatio da dobar izgled ovog kucista naplacuju samo 70e

. Izgled mu je svakako plus. A i nema neke potrebe da ga gledas uzivo, dovoljno je da odes na neki sajt gde su radili review tog kucista, i da vidis slike u punoj rezoluciji. Nije to monitor, pa da moras da zagledas panel/boje...

.
Mada moram priznati da i ovo Cooler Master SGC-1000-KWN1 izgleda odlicno.
Koliko vidim, unutrasnjost im je 99% ista.
Cak i gornji zadnji deo. Drugacija je maska napred i deo za paljenje racunara, i ocigledno ima neka vratanaca za pristup DVD-u.