Uskoro bi trebao da uzmem nove 2.1 zvucnike. Sta mi preporucujete da uzmem do 200€. Naravno ti bi zvucnici morali biti bolji od Alteca 621.
Altec Lansing MX-5021
Za 200€ tesko da moze da uzme dobar HI-FI sistem ( zvucnike + pojacalo ).
@Paja
Sta predlazes da kupi ?
Oba sistema koriste 6.5" long throw sub zvucnik tako da u oblasti basa i nema neke znacajne razlike samo sto se slusanjem Microlaba nekako stice drugacija zvucna slika te je celokupan zvuk mnogo prijatniji.Sto se samog pojacavaca tice A621 koristi u oblasti basa IC TDA 7293 a za srednje i visoke TDA 7294
ti audio pojacivaci su jako dobri i hladi ih pasivni hladnjak koji se prisilno hladi vazdusnim pritiskom koji proizvodi sam bas zvucnik...
www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=111551
@Mudri
Samo tvoj ukus moze da presudi - moras cuti oba sistema pa presuditi
Sto se kvaliteta zvuka tice licno mi se H200 i H300 su daleko najbolji zvucnici u zemlji bolji i od prejakog Logitech z5500 sto koji su prica za sebe .......
Ima li neko fx6021, kakvi su u odnosu na mx5021 i 621 posto sam imao dosta AL modela a vidim da niko ne spominje AL fx6021 koji su i Altecov najskuplji model u ponudi.
...
do duse nisam cuo slusalice Beyer Dinamic 880 za koje kazu da su najbolje na svetu...
Ja ih nebi menjao, ja sam ih zamenio za logi z560THX koji su bili 3* skuplji i ... ne žalim se, odlični su ali ipak nisu 3* bolji.
Ako te ipak baš svrbi, ja ne bih experimentisao mnogo, zato mx5021.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari