Šta je novo?

Sta posle 280x ?

Karaburac

Poštovan
Učlanjen(a)
28.05.2017
Poena
95
Kao sto naslov kaze, prodao sam svoju r9 280x Sapphire Vapor-x koja me sluzila odlicno i sada zelim da uzmem nesto novije, budzet nije neki ali da kazemo oko 25,000 rsd. Moze KP moze na rate negde polovno ili novo kako vi predlozite... Nekako merkam GTX 1060. Ili da sacekam jos malo za neki bolji deal, mogu da zivim na integrusi neko vreme. Hvala vam!

1060 6GB sa garancijom za možda malo više. Neki bolji deal nije na vidiku, 2060 će biti mnogo skuplja, 1070 polovne neće skoro pasti na tu cenu.

1060 6GB polovna, ako moze da se nadje u okviru budzeta, sa garancijom, ili nova 1060 3GB.

Bilo koja od te dve ce biti dosta bolja od 280X, ako volis da odvrces teksture i detalje, gledaj 6GB verziju.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Moze samo neki savet koji tacno model recimo top 3 ? za MSI znam al recimo Gigabyte wf2, Zotac, Asus, EVGA, Manli ? Pitam na sta da se fokusiram prilikom kupovine ili nema neke velike razlike ? I verovatno samo sa 2 venta da gledam ?

Zotac AMP, GB Windforce..

Uzeo sam preko kolege pa neki njegov drugar mi izasao u susret i prodao mi za 220e i to na 2 rate sa domacom garancijom preko 12 meseci, mislim da sam prosao sasvim ok. i kao je ivanbass1 rekao mnogo je bolja nego 280x prosto sam odusevljen. Pegla sve na high-ultra bez da stucne ali svakako mislim da cu morati i upgrade procesora uskoro :D

Zavisi sta igras, u globalu ne, taj i5 i GTX 1060 su odlicna kombinacija :)

BF1 MP, Sad sam obrnuo novi COD ali dobro je optimizovan fps je bio sve na high oko 150, Far cry 5 sve na najjace oko 80fps. Ali tacno vidim da je RAM usage skocio i CPU takodje posto pre nisam igrao na jakim podesavanjima toliko. Mada ja igram na 1080p 60hz samo tako da je sve fluidno i uzivanje igrati sada.

Nazad
Vrh Dno